- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89652 przez kasia79
Pyśka ja ostatnio też miałam kłopoty z gardłem, próbowałam wszystkiego, niestety nic nie pomagało i wylądowałam u lekarza i musiałam brać antybiotyk Duomox, miałam anginę więc nie zwlekaj dlugo.
Też poszła bym na takie zakupy, ale u mnie nie ma takiego sklepu:(
Masakra jak mnie dzisiaj głowa boli, ale widze że nie jestem sama, błam na spacerze ale nie pomogło.
Też poszła bym na takie zakupy, ale u mnie nie ma takiego sklepu:(
Masakra jak mnie dzisiaj głowa boli, ale widze że nie jestem sama, błam na spacerze ale nie pomogło.
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 9 miesiąc temu #89684 przez Marta M
Pyska to opowiadaj co Ci sie snilo...chyba ze masz tak glupie sny jak ja to moze na priv napisz A zreszta: glupie sny w ciazy to norma: opowiadaj nam tu
Moze na trzy dni znikne ale potem mezus na szkoleniu 4tygodniowym w Deblinie, takze znow bede miec czas. Ostatnio malo sie udzielalam bo normalnie mdlosci na kilka dni powrocily, na szczescie znow popuscilo i tylko jeszcze czasem z rana i weczora pomeczy
Kurcze dziewczyny ja jeszcze nie mam nic ani dla siebie ani dla dziecka ale maz obiecal mnie zabrac na wielkie zakupy w piatek, a powiem Wam ze z zadna kumpela tak dobrze nie robi mi sie zakupow jak z nim...nie moge sie doczekac
Moze na trzy dni znikne ale potem mezus na szkoleniu 4tygodniowym w Deblinie, takze znow bede miec czas. Ostatnio malo sie udzielalam bo normalnie mdlosci na kilka dni powrocily, na szczescie znow popuscilo i tylko jeszcze czasem z rana i weczora pomeczy
Kurcze dziewczyny ja jeszcze nie mam nic ani dla siebie ani dla dziecka ale maz obiecal mnie zabrac na wielkie zakupy w piatek, a powiem Wam ze z zadna kumpela tak dobrze nie robi mi sie zakupow jak z nim...nie moge sie doczekac
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #89726 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
wrocilam zakupilam spodenki ale musze mojego M naciagnac na jeszcze jedne ktore strasznie mi sie podobaly ale zabraklo funduszy hihi za to zalapalam sie na malego gratisa w postaci kremu przeciw rozstepom
Martus jak ja bym chciala zeby z moim sie dalo na zakupy isc ehh... niestety on uwielbia lazic po sklepach a ja nie( taka dziwna ze mnie kobitka)
Lece zrobic obiadek
Martus jak ja bym chciala zeby z moim sie dalo na zakupy isc ehh... niestety on uwielbia lazic po sklepach a ja nie( taka dziwna ze mnie kobitka)
Lece zrobic obiadek
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89780 przez ewelinaa
Ja dzisiaj też wybrałam się na zakupy, mierzyłam w h&m dżinsy ciążowe, jakoś tak dziwnie się w nich czułam i na razie odłożyłam zakup na później - cena 150 zł.
Pocieszyłam się kosmetykami i zakupiłam śliczna paletkę cieni w inglocie i kolczyki I śliczne bodziaki dla maluszka w c&a - białe z misiem i w granatowe paseczki
A mój mąż nie cierpi zakupów, nigdy go ze sobą nie biorę, bo jak widzę tę jego minę męczennika to od razu tracę humor i odechciewa się wszystkiego. Służy za kierowcę (zawsze może mnie zawiedź/odebrać z zakupów ). Nic nie na siłę
Pocieszyłam się kosmetykami i zakupiłam śliczna paletkę cieni w inglocie i kolczyki I śliczne bodziaki dla maluszka w c&a - białe z misiem i w granatowe paseczki
A mój mąż nie cierpi zakupów, nigdy go ze sobą nie biorę, bo jak widzę tę jego minę męczennika to od razu tracę humor i odechciewa się wszystkiego. Służy za kierowcę (zawsze może mnie zawiedź/odebrać z zakupów ). Nic nie na siłę
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez ewelinaa.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89830 przez bewipo
Hehe, każdy facet inaczej znosi nasze "fanaberie zakupowe"
ewelina wklejaj fotki bodziaków Swoją drogą to ile takie cudeńka kosztują w c&a??
Te ceny spodni w HM tez mnie odstraszyły i się zastanawiam czy takie spodnie będą mi potrzebne. W końcu głównie lato nas czeka z dużym brzuchem, to można w sukienkach albo getrach oblatać.
ewelina wklejaj fotki bodziaków Swoją drogą to ile takie cudeńka kosztują w c&a??
Te ceny spodni w HM tez mnie odstraszyły i się zastanawiam czy takie spodnie będą mi potrzebne. W końcu głównie lato nas czeka z dużym brzuchem, to można w sukienkach albo getrach oblatać.
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89843 przez ewelinaa
Te body 2 sztuki w komplecie, długi rękawek 19 zł. A np. z krótkim rękawem 5 szt. 29 zł
A co do zdjęć jakoś nie wychodzi mi wklejanie ich tu na forum, zmniejszam, próbuje, ale nie idzie
Jutro mam wizytę u lekarza, jak dostanę nowe zdjęcie usg to się zaprę i wkleję tutaj
Z tymi spodniami to też tak właśnie myślałam, że może lepiej zainwestować w leginsy i tuniki, w spodniach na razie jeszcze swoich się mieszczę. Chociaż gdy dziś się obudziłam i spojrzałam w lustro to nie mogłam uwierzyć, jak mi brzuch przez noc urósł Wcześniej nic prawie nie było widać, a dzisiaj... szok
A co do zdjęć jakoś nie wychodzi mi wklejanie ich tu na forum, zmniejszam, próbuje, ale nie idzie
Jutro mam wizytę u lekarza, jak dostanę nowe zdjęcie usg to się zaprę i wkleję tutaj
Z tymi spodniami to też tak właśnie myślałam, że może lepiej zainwestować w leginsy i tuniki, w spodniach na razie jeszcze swoich się mieszczę. Chociaż gdy dziś się obudziłam i spojrzałam w lustro to nie mogłam uwierzyć, jak mi brzuch przez noc urósł Wcześniej nic prawie nie było widać, a dzisiaj... szok
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #89849 przez Agusia83
Dziewczynki, a ja uwielbiam chodzic do ciuszkow kiedys naprawde nie potrafilam nic wybrac, ale teraz to mam wprawe:)...oczywiscie ciuch ciuchowi nie rowny i nie w kazdym sa fajne rzeczy...ale znam kilka superowych ..
Musze sie Wam przyznac, ze nie moglam sie dzis oprzec i kupilam sliczne body dla dzidziusia...to pierwsze moje ubranko dla maluszka...jutro zrobie zdjecie i Wam wkleje, jak chcecie...
Ewelinka, jak tylko bedziesz po wizycie to dawaj tu fotki...my z niecierpliwoscia czekamy na takie piekne zdjecia
Troszke Wam zazdroszcze tych wizyt. Ja nastepna mam za tydzien, ale poslucham tylko z detektora tetna maluszka.(tzn. nie tylko...mam nadzieje, ze serduszko bedzie pieknie bilo:)).a usg bede miec dopiero ok.21tc bo chce zrobic 2 genetyczne z 3d
Musze sie Wam przyznac, ze nie moglam sie dzis oprzec i kupilam sliczne body dla dzidziusia...to pierwsze moje ubranko dla maluszka...jutro zrobie zdjecie i Wam wkleje, jak chcecie...
Ewelinka, jak tylko bedziesz po wizycie to dawaj tu fotki...my z niecierpliwoscia czekamy na takie piekne zdjecia
Troszke Wam zazdroszcze tych wizyt. Ja nastepna mam za tydzien, ale poslucham tylko z detektora tetna maluszka.(tzn. nie tylko...mam nadzieje, ze serduszko bedzie pieknie bilo:)).a usg bede miec dopiero ok.21tc bo chce zrobic 2 genetyczne z 3d
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89864 przez Pyśkaaaa
MartaM hmmm czy ja wiem czy durny:P snilo mi sie ze Cie spotkalam gdzies na miescie i krzyczalam MartaM to ja Pyska a potem zaprosilam Cie do siebie i tu u mnie nocowalas i takie o! a co do snow to czasami snia mi sie takie zboczchowate sny ze hej
ewelina ja tez dzis bylam w C&A i nie widzialam az takich tanich bodziakow i nic nie kupilam! czekamy na Fotki twego maluszka i relacje z wizyty. a co do spodni to moze z 1 kupie ale chyba tez zainwestuje w tuniki.
bewipo ja ostatnio nie przepadam za zakupami... a dzis moje kumpele mnie przeciagnely po sklepach i nic nie kupilam i tylko sie zmeczylam hahaha
ewelina ja tez dzis bylam w C&A i nie widzialam az takich tanich bodziakow i nic nie kupilam! czekamy na Fotki twego maluszka i relacje z wizyty. a co do spodni to moze z 1 kupie ale chyba tez zainwestuje w tuniki.
bewipo ja ostatnio nie przepadam za zakupami... a dzis moje kumpele mnie przeciagnely po sklepach i nic nie kupilam i tylko sie zmeczylam hahaha
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89874 przez Agusia83
Dziewczyny, chcialam Wam cos pokazac, co prawda to raczej nas nie dotyczy, bo w tym zestwie jest duzo ubranek na lato...a my bediemy bardziej potrzebowac na jesien....ale zobaczcie jaki fantastyczny zestaw...
allegro.pl/56-62-68-wyprawka-lato-jesien...6598666.html#gallery
a ta lala ze smoczkiem z aukcji prześliczna:)
allegro.pl/56-62-68-wyprawka-lato-jesien...6598666.html#gallery
a ta lala ze smoczkiem z aukcji prześliczna:)
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #89918 przez slowiczek
hej dziewczynki
za mną kolejna nieprzespana noc, czuję się jak ZOMBIE, za chwilę pakuję się do łóżka, może dziś będzie lepiej
za to korzystając z pogody dotleniłam się dzisiaj maksymalnie byliśmy na super spacerze na starówce, tam zjedliśmy obiad i wróciliśmy do domku, bardzo pozytywnie
za mną kolejna nieprzespana noc, czuję się jak ZOMBIE, za chwilę pakuję się do łóżka, może dziś będzie lepiej
za to korzystając z pogody dotleniłam się dzisiaj maksymalnie byliśmy na super spacerze na starówce, tam zjedliśmy obiad i wróciliśmy do domku, bardzo pozytywnie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona