BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #91097 przez kasia79
Podałaś HCT:) Ja mam tego 34 a norma jest 37-50 więć też za mało.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #91180 przez bewipo
Ja łykam prenatal i do tego żelazo (sorbifer). A HGB miałam ostatnio 12,4.
Zmiana witamin na niewiele się zda, bo to wszystko podobne. Musiałabyś też żelazo brać.
13 lata 8 miesiąc temu #91233 przez Agusia83
Hej dziewczynki, wlasnie wrocilam z ciuszka i nogi mi wlaza do tylkoa :silly: ...dobrze, ze teraz zostanie mi tylko obrac ziemniaczki...no i nic nie kupilam dla siebie...

Ja tez biore feminbion i dobrze sie czuje, a HGB mialam ostatnio 13,5....w poniedzialek robie kolejne badania...oby wyszly dobrze, a we srode bede miala robiona cytologie i wymaz....
13 lata 8 miesiąc temu #91239 przez Pyśkaaaa
alez mam ochote na jakis serniczek na zimno z truskawkami albo brzoskwiniami :P mniam...
13 lata 8 miesiąc temu #91248 przez Agusia83
ja po drodze wszamalam paczka z lukrem :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #91254 przez slowiczek
a ja tabliczkę milki :P
13 lata 8 miesiąc temu #91258 przez Pyśkaaaa
mmmmniam a ja nie mam nic w domu slodkiego :P a organizm sie domaga :D wiec chyba zaraz bedzie buszowanie po zabce :D dobrze ze blisko :D
13 lata 8 miesiąc temu #91284 przez Groszek
Pyśka Twoja wypowiedź zabrzmiała jak reklama z TV :lol: Która chciała sernik na zimno z truskawkami?? Ja dziś zrobiłam i właśnie w lodówce galaretka dostyga :lol: :lol: :lol:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 8 miesiąc temu #91296 przez fanka
Faktycznie sorki podałam HCT ;-) biegiem pisałam bo spieszyłam się na autobus bo na uczelnie musiałam śmignąć i źle wpisałam !!! Hemoglobinę mam 11,5.

Co do słodyczy to od wczoraj za "za mną chodzi" sernik ale taki zwykły tradycyjny ale nie chce mi się piec bo mój M średnio za słodyczami przepada więc cała blaszka to dla nie troche za dużo :-) więc teraz wracając z uczelni wstąpiłam do cukierni po kawałek serniczka i wiecie co, nie było :-( na pocieszenie kupiłam kremówkę. A idę zaraz upiec placuszka, bo niespodziewani goście się na jutro zapowiedzieli! Ale nie mam szczególnej weny do pieczenia dziś więc kupiłam kopiec kreta i zrobię bo nigdy nie robiłam, a zawsze mnie kusił !
13 lata 8 miesiąc temu #91349 przez bewipo
Ja wczoraj wszamałam tabliczkę czekolady, a dzisiaj dla wyrównania śledziki ;)
13 lata 8 miesiąc temu #91454 przez Agusia83
A ja sobie wlasnie uswiadomila, ze zaczelam dzis 17tc...jeszcze 2 tygodnie...a moze tydzien, bo nie wiadomo czasem jak liczyc miesiace ciazy i zaczne 5 miesiac...wow...niesamowite...ale to leci.... :woohoo:

Ja nie mam za bardzo ochoty na slodkie, wrecz przeciwne na slone i slodkei...ciagle bym chipsy jadla...ale oczywiscie sie powstrzymuje, bo to niezdrowe....ale zdarza sie, ze najdzie mnie ochota wlasnie na paczka lub drozdzowke :lol:
13 lata 8 miesiąc temu #91505 przez bewipo
No właśnie Agusia gratulacje :) A ja myślałam że 17tc to już 5 mies, a to jeszcze nie...

Ja jak za dużo myślę o jedzeniu to wcinam migdały co by się tuczącymi rzeczami nie opychać :)

Jeszcze mam 20 dni do wizyty u gin, ale mi się dłuży...
13 lata 8 miesiąc temu #91516 przez Agusia83
Bewipo, zobaczysz jak to szybko zleci...zobacz jak nam tygodnie gnaja do przodu :woohoo: ...ja chce juz uslyszec bicia serduszka dzidzi...,a stanie sie to we srode, mam nadzieje, ze wszystko ok...a tak juz naprawde nie moge sie doczekac 21tc, wowczas pojde na usg 3d 2 genetyczne, czy tez polowkowe to sie nazywa:P

Pamietasz?, dopiero sie zapisywalysmy tu na forum, ba...dopiero, co siedzialysmy na staraczkach i liczylysmy dni plodne i dni, ktore zostaly do @...a tu juz tyle tygodni minelo :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu #91525 przez bewipo
No fakt czas szybko leci, zwłaszcza na forum :)
Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie z tym połówkowym, bo teraz jestem zapisana do tej samej gin, ale na fundusz. I terminy mam na 19 a potem na 23 tc, a to połówkowe to między 20, a 22. Mam nadzieję, że mi nie będzie kazała prywatnie przyjść.
13 lata 8 miesiąc temu #91529 przez Agusia83
Mysle, ze moze byc tak, iz usg bedzie wykonywal inny lekarz, a Twoja ginka da Ci po prostu skierowanie na usg i dzieki temu wykonasz polowkowe w odpowiednim terminie :woohoo:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia