- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #91180 przez bewipo
Ja łykam prenatal i do tego żelazo (sorbifer). A HGB miałam ostatnio 12,4.
Zmiana witamin na niewiele się zda, bo to wszystko podobne. Musiałabyś też żelazo brać.
Zmiana witamin na niewiele się zda, bo to wszystko podobne. Musiałabyś też żelazo brać.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez bewipo.
Temat został zablokowany.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #91233 przez Agusia83
Hej dziewczynki, wlasnie wrocilam z ciuszka i nogi mi wlaza do tylkoa ...dobrze, ze teraz zostanie mi tylko obrac ziemniaczki...no i nic nie kupilam dla siebie...
Ja tez biore feminbion i dobrze sie czuje, a HGB mialam ostatnio 13,5....w poniedzialek robie kolejne badania...oby wyszly dobrze, a we srode bede miala robiona cytologie i wymaz....
Ja tez biore feminbion i dobrze sie czuje, a HGB mialam ostatnio 13,5....w poniedzialek robie kolejne badania...oby wyszly dobrze, a we srode bede miala robiona cytologie i wymaz....
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Groszek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91296 przez fanka
Faktycznie sorki podałam HCT biegiem pisałam bo spieszyłam się na autobus bo na uczelnie musiałam śmignąć i źle wpisałam !!! Hemoglobinę mam 11,5.
Co do słodyczy to od wczoraj za "za mną chodzi" sernik ale taki zwykły tradycyjny ale nie chce mi się piec bo mój M średnio za słodyczami przepada więc cała blaszka to dla nie troche za dużo więc teraz wracając z uczelni wstąpiłam do cukierni po kawałek serniczka i wiecie co, nie było na pocieszenie kupiłam kremówkę. A idę zaraz upiec placuszka, bo niespodziewani goście się na jutro zapowiedzieli! Ale nie mam szczególnej weny do pieczenia dziś więc kupiłam kopiec kreta i zrobię bo nigdy nie robiłam, a zawsze mnie kusił !
Co do słodyczy to od wczoraj za "za mną chodzi" sernik ale taki zwykły tradycyjny ale nie chce mi się piec bo mój M średnio za słodyczami przepada więc cała blaszka to dla nie troche za dużo więc teraz wracając z uczelni wstąpiłam do cukierni po kawałek serniczka i wiecie co, nie było na pocieszenie kupiłam kremówkę. A idę zaraz upiec placuszka, bo niespodziewani goście się na jutro zapowiedzieli! Ale nie mam szczególnej weny do pieczenia dziś więc kupiłam kopiec kreta i zrobię bo nigdy nie robiłam, a zawsze mnie kusił !
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91454 przez Agusia83
A ja sobie wlasnie uswiadomila, ze zaczelam dzis 17tc...jeszcze 2 tygodnie...a moze tydzien, bo nie wiadomo czasem jak liczyc miesiace ciazy i zaczne 5 miesiac...wow...niesamowite...ale to leci....
Ja nie mam za bardzo ochoty na slodkie, wrecz przeciwne na slone i slodkei...ciagle bym chipsy jadla...ale oczywiscie sie powstrzymuje, bo to niezdrowe....ale zdarza sie, ze najdzie mnie ochota wlasnie na paczka lub drozdzowke
Ja nie mam za bardzo ochoty na slodkie, wrecz przeciwne na slone i slodkei...ciagle bym chipsy jadla...ale oczywiscie sie powstrzymuje, bo to niezdrowe....ale zdarza sie, ze najdzie mnie ochota wlasnie na paczka lub drozdzowke
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91505 przez bewipo
No właśnie Agusia gratulacje A ja myślałam że 17tc to już 5 mies, a to jeszcze nie...
Ja jak za dużo myślę o jedzeniu to wcinam migdały co by się tuczącymi rzeczami nie opychać
Jeszcze mam 20 dni do wizyty u gin, ale mi się dłuży...
Ja jak za dużo myślę o jedzeniu to wcinam migdały co by się tuczącymi rzeczami nie opychać
Jeszcze mam 20 dni do wizyty u gin, ale mi się dłuży...
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91516 przez Agusia83
Bewipo, zobaczysz jak to szybko zleci...zobacz jak nam tygodnie gnaja do przodu ...ja chce juz uslyszec bicia serduszka dzidzi...,a stanie sie to we srode, mam nadzieje, ze wszystko ok...a tak juz naprawde nie moge sie doczekac 21tc, wowczas pojde na usg 3d 2 genetyczne, czy tez polowkowe to sie nazywa:P
Pamietasz?, dopiero sie zapisywalysmy tu na forum, ba...dopiero, co siedzialysmy na staraczkach i liczylysmy dni plodne i dni, ktore zostaly do @...a tu juz tyle tygodni minelo
Pamietasz?, dopiero sie zapisywalysmy tu na forum, ba...dopiero, co siedzialysmy na staraczkach i liczylysmy dni plodne i dni, ktore zostaly do @...a tu juz tyle tygodni minelo
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #91525 przez bewipo
No fakt czas szybko leci, zwłaszcza na forum
Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie z tym połówkowym, bo teraz jestem zapisana do tej samej gin, ale na fundusz. I terminy mam na 19 a potem na 23 tc, a to połówkowe to między 20, a 22. Mam nadzieję, że mi nie będzie kazała prywatnie przyjść.
Ja jestem ciekawa jak to u mnie będzie z tym połówkowym, bo teraz jestem zapisana do tej samej gin, ale na fundusz. I terminy mam na 19 a potem na 23 tc, a to połówkowe to między 20, a 22. Mam nadzieję, że mi nie będzie kazała prywatnie przyjść.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona