BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #91534 przez bewipo
Nie, na pewno ona będzie robić, bo ma do tego sprzęt i się tym zajmuje. Jak poszłam na I prenatalne do kogoś innego to nie była zadowolona :D Może mi zrobi w tym 23 w końcu to chyba nie będzie robiło różnicy parę dni.
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #91536 przez Agusia83
aaa, chyba, ze tak, moja ginka w przychodni, nie ma takowego sprzetu, a wykonuje je inny lekarz w zupelnie innym pomieszczeniu...ale mysle, ze te kilka dni nie zrobi roznicy, albo ona postara sie przesunac Ci wizyte...
U mnie jest tak, ze nie ma zapisow naprzód....zeby zarejestrowac sie musialabym byc ze 3 h przed przyjsciem pielegniarki,a do przyjcia lekarza musialabym czekac jeszcze ze 2h...masakra....do tego, ta ginka bardzo lubi sie spozniac....
Natomiast jestem zadowolona z mojej prywatnej lekarki...do tego, ze jestem ze sluzby zdrowia place 50% taniej za wizyte :woohoo:
13 lata 8 miesiąc temu #91542 przez slowiczek
ja usg robię gdzie indziej,w sensie nie u mojego gina (znaczy u niego przy każdej wizycie mam, ale jeśli chodzi o porządniejsze to skierował mnie na finladzką) zresztą pora się już zapisać, bo do roszkowskiego jednak się trochę czeka..
13 lata 8 miesiąc temu #91544 przez Agusia83
Slowiczku, a finlandzka to ulica? a roszkowski to lekarz? Z jakiego miasta jestes?
13 lata 8 miesiąc temu #91553 przez slowiczek
Jestem z Warszawy, Finlandzka to ulica, a Roszkowski to lekarz, zresztą jeden z najlepszych specjalistów jeśli chodzi o USG ciążowe...tyle, że trzeba zapisywać się z dużym wyprzedzeniem a usg jest drogie :/
w 13 tyg też byłam na Finlandzkiej, tyle, że u jego kolegi, dr Garwolińskiego, no to było trochę taniej bo zapłaciłam 250 zł, może jednak znowu do niego pójdę, byłam zadowolona w sumie bardzo z wizyty..
13 lata 8 miesiąc temu #91616 przez Pyśkaaaa
hej dziewuszki :)
ja wczoraj spedzilam koszmarne 4 godz na izbie przyjec :( dopadla mnie kolka nerkowa i odeslali mnie z 1 szpitala do 2 zeby urologa znalesc a jak juz go znalazlam to poszlam sie zarejstrowac a tam pielegniarka mnie zjechala ze kolejka a potem jak jej powiedzialam ze w ciazy jestem to zaczela mnie przepraszac i zrobila sie taka milusia ze hej... potem lekarz mnie zjechal ze nie pojechalam gdzies gdzie maja gina... i juz nie mialam mu sil tlumaczyc ze boli mnie nerka i kazali tutaj ech... potem jakas pielegniarka nieumiejetnie wpijala mi sie w zyly a mnie dalej bolalo zrobili badania i stwierdzili ze to kolka nerkowa... co ja wiedzialam jadac tam podali nospe w zastrzyku i przeszlo... mialam naprawde koszmarny dzien :( ale dzis juz jest dobrze :D
13 lata 8 miesiąc temu #91672 przez magdamagda1988
Witajcie Mamusie nie bylo mnie prawie tydzień ale juz nadrobilam już na forum :)

Gratuluje Wam Tygodni :)

W środę się obroniłam wreszcie i kamien z serca :):):)

Za tydzień wyjeżdżam do mojego juz się nie mogę doczekać :)

Jeszcze nie miałam robionego zadnego USG 3D... ale juz wyjade to to na miejscu to zrobie przynajmniej za darmo bedzie :P

Dopiero teraz po obonie ciesze się juz na 100 % ciaza :) na poczatku roznie bylo bo wiadomo jak ciaza nie planowana to zaskoczenie ale teraz wiem ze to wielkie szczeście.. mimo ze wydaje mi sie ze jestem troche za mloda :)

Pysia bo to jest najgorsze w naszej sluzbie zdrowia.. i na dodatek jeszcze za to placimy.. a co do Twojej sytuacji w aptece ja mam to samo tylko ze kolezankami ktore stwierdzaja caly czas ze wogole brzucha nie mam moglyby sobie darowac...
13 lata 8 miesiąc temu #91683 przez slowiczek
Fajnie jest być młodą mamą :)
a jeśli 1988 to rok Twojego urodzenia to ja jestem jeszcze młodsza ;)
13 lata 8 miesiąc temu #91705 przez bewipo
Pyska wspołczuję, ze trafiłaś na takich lekarzy. Brak słów.

magda gratulacje obrony. Ciesz się kobieto, ja zawsze chciałam byc młodą mamusią :) A tak to jak urodze będę miała 28. Dobrze, że na tyle nie wyglądam ;)

Moja ginka przyjmuje na nfz i prywatnie w tym samym gabinecie. Przychodnia jest nowa, więc sprzęcior ma dobry.
13 lata 8 miesiąc temu #91708 przez Pyśkaaaa
ja jak urodze bede miala jeszcze 23 a w listopadzie skoncze 24 :P wczoraj na IP pani mnie pytala czy na pewno mam 18 lat... :P
13 lata 8 miesiąc temu #91712 przez bewipo
Hehe, lubie takie pytania ;) od razu człowiek taki odmłodzony :)
13 lata 8 miesiąc temu #91741 przez magdamagda1988
Oczywiscie ze sie ciesze, teraz tez tak mysle ze fajnie ze bede mloda mamusia :)

jak juz urodze to bede miala 23 lata to w sumie w sam raz tylko ze nie czuje sie mna swoj wiek i chyba dlatego, no i mam nadzieje ze odpowiedzialnosc przyjdzie z czasem :)

bawipo gratuluje juz 17 tygodnia super :)
13 lata 8 miesiąc temu #91786 przez monika1984lodz
Witam Was dziewczynki :)
czy u Was tez dzisiaj z rana snieg za oknem??
musze sie troche wyzalic.
Czuje sie od kilku dni jakos tak gorzej.Dzisiaj meczy mnie takie uczucie jak przed @ wzielam juz nospe i jest niby lepiej, ale ciekawa jestem na jak dlugo. :(

Co do stwierdzen ludzi na temat rozmiaru brzuszkow. To niech sie siebie czepiaja.
Kazda z nas jest inna.
Ja juz np. mam brzuszek calkiem widoczny, ale jak ktos nie wie , ze jestem w ciazy to nie zwroci uwagi.Ci co maja wiedziec to wiedza :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #91860 przez Pyśkaaaa
Magda gratuleje obrony :)

bewipo ja je mam czesto dlatego zawsze jak kupuje jakies winko mam ze soba dowowd :P to mile :D i gratuluje 17 tyg :D

monika mnie tez brzus 2 dzien boli wczoraj to chyba z nerwow a dzis to nie wiem! moze panikuje ale ide we wt do gina zeby obejrzal dzidzie, mnie i te nery bo dzis znowu cos daja popalic na szczescie mniej...

ciekawe co Malej cos sie dawno nie odzywala...
13 lata 8 miesiąc temu #91914 przez monika1984lodz
Pyśka moze masz piasek na nerkach tak jak ja.
Ja mam wizyte wyznaczona na piatek, ale jak mi nie przejdzie to ide na ip

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby