BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #178852 przez Marta M
O super, dziekujemy Bewipo :)

Agusia mnie w zeszly poniedzialek cos takiego odeszlo i o tym Wam pisalam..i wczoraj bylo podobnie tylko z bialego zrobilo sie jakies takie: seledynowe..ja jeszcze nie chce sie rozpakowywac..ciekawe co mi dzisiaj gin powie..
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #178853 przez pati-m
Uff... Nadrobiłam Was :)
Przede wszystkim BEWIPO - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! :kiss: :woohoo:
No i śliczne zdjęcia pokoików :)

Ja miałam w poniedziałek spotkanie z położną. Powiedziała mi co mam zabrać do szpitala (więc muszę przepakować torbę) :)
Brzuch mi trochę opadł, bo czuję że mi się lżej oddycha i delikatnie dotyka mi ud jak siedzę. Czasami miewam delikatne skurcze i od 2 dni zaczęły mi puchnąć nogi ;) Zbliża się godzina zero kochane :) :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #178854 przez fanka
bewipo- wszystkiego naj naj naj!!!! sto lat!!!
dziękuję za miłe słowa w kwestii łóżeczka,co do karuzeli to okaże się w praktyce, jeśli będzie przeszkadzać to dostanie nakaz eksmisji ;-) a póki co oko cieszy!!!
ludzie czy spanie w nocy to dla was też już "towar deficytowy", ja 2 noc pod rząd spię po 3 godz, padam już na twarz!!!
13 lata 4 miesiąc temu #178858 przez gosia2324
WITAM I JA :)
Ale Wy już dziś rozkręcone jesteście :)

Agusia to Gratuluje odejścia czopu :P

Katy a Tobie 38 tygodnia :)

BEWIPO STO LAT :)
Torcik dla Ciebie :*
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178859 przez gosia2324
Dziewczyn widzę ze u nas skurcze przepowiadające juz sie rozkręcają :)
Na dniach pewnie będziemy mieli pierwszego Sierpnoiowo/wrzesniowego Dzidziusia :)

Ja o 15.00 jade na KTG ...
13 lata 4 miesiąc temu #178865 przez kasia79
Gosiu to czekamy na wieści z ktg.
13 lata 4 miesiąc temu #178867 przez gosia2324
Napisze na pewno :)
Ale żadnych toreb ze sobą nie biorę :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #178871 przez slowiczek
kasia, rozśmieszyłaś mnie tym odkurzaczem :D przypomniało mi się jak moja mama dostała od babci - czyli od teściowej MOPA na imieniny hahaha :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178877 przez Agusia83
haha...a ja dostalam kilka lat temu pod choinke, od jeszcze nie tesciowej zelazko :laugh: a od nie tescia patelnie do nalesnikow z drewniana lyzka :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #178883 przez pati-m
A propos oryginalnych prezentów ja w tamtym roku na dzień kobiet od teścia dostałam... drabinę :lol: Żeby mi łatwiej było firanki wieszać :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #178889 przez gosia2324
Co do trafionych prezentów to moje dziecko na Mikołaja dostało huśtawkę, która rozkłada się na CAŁY pokój !!!!
Na marginesie mieliśmy tylko jeden pokój i nie było jej nawet gdzie trzymać, nie wspomnę ze była ona niebezpieczna, bo wraz z huśtaniem sie dziecka cala huśtawka az chodziła na boki,
Moral z tego taki ze prezent wylądował w piwnicy a teściowa się obraziła :silly: :woohoo:
13 lata 4 miesiąc temu #178891 przez slowiczek
haha, ludzie to mają pomysły na prezenty, chociaz z wypasionego zelazka to bym się nawet ucieszyła :D z drabiny niekoniecznie :P....21 sierpnia mam imieniny, kto wie, moze wpadnie mi jakis zestaw sciereczek :D
13 lata 4 miesiąc temu #178893 przez Agusia83
A moze w ten dzien dostaniesz na imieniny Natalke? :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #178898 przez mgielka22
Dzień dobry Laseczki :D

Bewipo stooo lat duzo szczescia milosci i szybkiego porodu :D

Katy z tym fotelem to nei glupi pomysl tez mam zamiar cos takiego kupic :)

Ja mam jutro lekarza zobacze co mi powie... mam coraz tez czesciej skurcze ale czopa jeszcze nie bylo :) ale te skurcze sa od dawna wiec nie wiem czy to jest rzeczywiscie te 10 dni przed porodem :P

Co do prezentow to ja na slub dostalam zestaw filizanek zdobionych ktore moze mi sie spodobaja za 50 lat jak bede stara i bede doceniac takie rzeczy bo poki co to nie dla mnie :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #178899 przez Agusia83
Mam pytanko do dziewczyn z Krakowa i okolic...znacie moze jakies sklepy z wozkami dzieciecymi :unsure:
Oprocz "Bajki" u mnie na osiedlu i hurtowni na Kingii nie znam nic....

A wlasnie Mgielka mi przypomniala co dostalismy w prezencie na slub.... :silly:
wyobrazcie sobie zestaw krochmalonych serwetek, ktorych nigdy nie uzyje, zreszta one chyba juz w uzyciu byly, a do tego akie nakladki na serwetki, np: na swieta....i one juz na 10000% uzywane....pudelko tak zmasakrowane, ze nie do wiary...a wiecie od kogo? od chrzestnej mego meza :silly: aaa i jeszcze bym zapomniala o fartuchu do kuchni...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia