- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179027 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Napisala do mnie Gosia, byla na KTG i zapisaly sie jakies skurcze wiec ja zostawili w szpitalu na obserwacji, pisze, ze jest jej lekarz i polozna i ze rozwarcia nie ma.Zastanawia sie czy wroci do domu w dwupaku czy juz z Jagodka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 4 miesiąc temu #179029 przez klatina
Agusia, jeśli chodzi o wózki to w Krakowie są bardzo drogie. Na Zakopiance jest jeszcze duży sklep z wózkami. Ja znalazłam taki fajny sklepik w Gdowie, jak jesteście zmotoryzowani to warto pojechać. Maja taniej niż na allegro a jeszcze za przesyłkę nie trzeba płacić (wózki, foteliki, łóżeczka, porządne ciuszki polskich producentów i wszystko co potrzebne dla dzidziusia). Nawet pampersy maja tam taniej niż na allegro. Ja kupowałam w bardzo dobrej cenie wózek od hurtownika ale z tych droższych (maxi-cosi).
beti ja też chodzę do enel-medu (Ty też jesteś z Krakowa?).
Mysza super że u Was poprawa
Dziewczyny, skąd macie położne do domu po porodzie. U mnie środowiskowa jest podobno koszmarna, więc jej na pewno nie wpuszczę do domu. Muszę cos wykombinować.
beti ja też chodzę do enel-medu (Ty też jesteś z Krakowa?).
Mysza super że u Was poprawa
Dziewczyny, skąd macie położne do domu po porodzie. U mnie środowiskowa jest podobno koszmarna, więc jej na pewno nie wpuszczę do domu. Muszę cos wykombinować.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #179056 przez beti
O kurcze, no to się Jagódka pcha na świat?!?!!!! Czyżby Gosia szlaki przecierała
Dziewczynki, z tymi skurczami to takie dziwne uczucie, jakby ból a nie ból tak jakby Wam ktoś pas zaciskał na brzuchu i jakby brzuch miał się porozdzierać+ ból jak na @ w krzyżu... ale miałam też jeden inny, taki z brzucha do pachwiny i krzyż jednocześnie...nie wiem, czy coś Wam podpowiedziałam tym...?
Klatina, jestem z Wawy, ale Enel MEd jest ogólnopolski...
Dziewczynki, z tymi skurczami to takie dziwne uczucie, jakby ból a nie ból tak jakby Wam ktoś pas zaciskał na brzuchu i jakby brzuch miał się porozdzierać+ ból jak na @ w krzyżu... ale miałam też jeden inny, taki z brzucha do pachwiny i krzyż jednocześnie...nie wiem, czy coś Wam podpowiedziałam tym...?
Klatina, jestem z Wawy, ale Enel MEd jest ogólnopolski...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez beti.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179060 przez pati-m
Ja mam zupełnie inne uczucie, takie parcie na odbyt, kłucie w kroczu, takie jakby ściskanie. Też za dobrze nie umiem tego wytłumaczyć. Ja mam wizytę dopiero 31 sierpnia i nie mam skierowania na KTG, ale się zastanawiam czy nie powinnam zrobić w szpitalu. Co Wy o tym myślicie?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179062 przez beti
Co kobieta to inaczej
Pati, standardowo KTG się robi po 38 tc, chyba że wcześniej masz jakieś obawy, albo wskazania... to kłucie w kroczu i parcie to mi lekarka powiedziała, że to pęcherz taki efekt daje jak mi Filip na niego naciska..czasem się muszę za krok złapać, bo mam wrażenie, że mi tamtędy wyskoczy...
Pati, standardowo KTG się robi po 38 tc, chyba że wcześniej masz jakieś obawy, albo wskazania... to kłucie w kroczu i parcie to mi lekarka powiedziała, że to pęcherz taki efekt daje jak mi Filip na niego naciska..czasem się muszę za krok złapać, bo mam wrażenie, że mi tamtędy wyskoczy...
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #179083 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jak tylko Gosia da znac to zaraz Wam napisze.
Kurcze to wszystko sie coraz bardzoej realne staje...
Mowice, ze to ktg to dopiero po 38 tygodniu tak, czyli jak sie zapisze w przyszlym tygodniu to bedzie ok?
Kurcze to wszystko sie coraz bardzoej realne staje...
Mowice, ze to ktg to dopiero po 38 tygodniu tak, czyli jak sie zapisze w przyszlym tygodniu to bedzie ok?
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179087 przez fanka
ojojoj Gosia zaczyna szaleć!! w końcu już mamy po połowie sierpnia więc wrześniówki powoli mogą startować
mysza super, że dobre wiadomości o zdrowiu Janka.
Mnie ludzie wkurzają, znaczy rodzinka- ja mam 3 tyg do porodu albo i mniej, a każdy nagle będzie do nas przyjeżdżał. Dziś była ciotka z kuzynką i jej córką i siedziały pół dnia i wyjeżdżając mała się pyta czy jutro też do mnie może przyjechać, a kuzynka na to jak będziesz grzeczna to Cie zostawię u cioci na cały dzień i sobie pozałatwiam spokojnie sprawy! No kurde myślałam, że mnie rozwali, więc powiedziałam, że jutro idę do lekarza ale niezbyt się tym przejęła i mówiła, że najwyżej rano razem przyjadą i pojadą jak będę szła do lekarza. Dziś jeszcze bratowa podrzuciła mi bratanka i jeszcze go podpuszczała, żeby się zapytał czy w piątek może jeszcze przyjść na cały dzień, a na koniec zadzwoniła szwagierka z oznajmieniem , że w sobotę przyjadą (ona z mężem i dzieckiem plus teściowie)do nas na grilla bo jej mąż wyjeżdża do Afganistanu i grilla chcą zrobić na pożegnanie.!!!
Co do teamtu jaki tu był przedtem o "trafionych" prezentach to ja w tym roku dostałam od teściów na urodziny, uwaga, Grzybnię!! takie podkład z grzybnią na którym się hoduje pieczarki i ma się swoje. Bo jak to powiedzieli "wy macie piwnice to możecie sobie hodować swoje pieczarki", przy czym oznajmili, że jak nam dużo tych pieczarek wyrośnie to żeby się z nimi podzielić bo pieczarki teraz drogie....
mysza super, że dobre wiadomości o zdrowiu Janka.
Mnie ludzie wkurzają, znaczy rodzinka- ja mam 3 tyg do porodu albo i mniej, a każdy nagle będzie do nas przyjeżdżał. Dziś była ciotka z kuzynką i jej córką i siedziały pół dnia i wyjeżdżając mała się pyta czy jutro też do mnie może przyjechać, a kuzynka na to jak będziesz grzeczna to Cie zostawię u cioci na cały dzień i sobie pozałatwiam spokojnie sprawy! No kurde myślałam, że mnie rozwali, więc powiedziałam, że jutro idę do lekarza ale niezbyt się tym przejęła i mówiła, że najwyżej rano razem przyjadą i pojadą jak będę szła do lekarza. Dziś jeszcze bratowa podrzuciła mi bratanka i jeszcze go podpuszczała, żeby się zapytał czy w piątek może jeszcze przyjść na cały dzień, a na koniec zadzwoniła szwagierka z oznajmieniem , że w sobotę przyjadą (ona z mężem i dzieckiem plus teściowie)do nas na grilla bo jej mąż wyjeżdża do Afganistanu i grilla chcą zrobić na pożegnanie.!!!
Co do teamtu jaki tu był przedtem o "trafionych" prezentach to ja w tym roku dostałam od teściów na urodziny, uwaga, Grzybnię!! takie podkład z grzybnią na którym się hoduje pieczarki i ma się swoje. Bo jak to powiedzieli "wy macie piwnice to możecie sobie hodować swoje pieczarki", przy czym oznajmili, że jak nam dużo tych pieczarek wyrośnie to żeby się z nimi podzielić bo pieczarki teraz drogie....
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #179088 przez Paletka
monika1984lodz napisał:
OOO ranyy ale wiesci!!! TRZYMAM KCIUKI!!
Napisala do mnie Gosia, byla na KTG i zapisaly sie jakies skurcze wiec ja zostawili w szpitalu na obserwacji, pisze, ze jest jej lekarz i polozna i ze rozwarcia nie ma.Zastanawia sie czy wroci do domu w dwupaku czy juz z Jagodka
OOO ranyy ale wiesci!!! TRZYMAM KCIUKI!!
Moderatorzy: ilona