- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178736 przez Marta M
Agusia a jest moze ten gaz w zeromskim, pytalas??
Mgielka ale Lili bedzie miala wesoly pokoik
Tak czytam ostatnie cztery strony i zaczyna u nas sie goraco robic: skurcze, wicie gniazda..oj...jeszcze pare dni i pewnie ktoras nas zaskoczy...ciekawe ktora pierwsza: beti, monia, fanka?? ja??
BEWIPO spelnienia marzen
Ja caly dzien sama bo maz w Brukseli..jak bede miec taki dzien jak wczoraj to strach sie bac..wczoraj od nie wiem kiedy mialam sile na wszystko: pranie, sprzatanie, gotowanie..a od magnezu powiem Wam nie moge sie oduczyc..od poniedzialku mialam nie brac, nie wzielam rano, w poludnie i zaczelo mi oko drgac..i biore dalej ale mniej..przyzwyczailam sie ze cala ciaze nie czulam zadnych skurczy, drgan i teraz sie boje..na 18 ide do gin zapytam czy te dwie, trzy tabletki magnezu moge dalej brac czy kategorycznie ani jednej tablety..
Mgielka ale Lili bedzie miala wesoly pokoik
Tak czytam ostatnie cztery strony i zaczyna u nas sie goraco robic: skurcze, wicie gniazda..oj...jeszcze pare dni i pewnie ktoras nas zaskoczy...ciekawe ktora pierwsza: beti, monia, fanka?? ja??
BEWIPO spelnienia marzen
Ja caly dzien sama bo maz w Brukseli..jak bede miec taki dzien jak wczoraj to strach sie bac..wczoraj od nie wiem kiedy mialam sile na wszystko: pranie, sprzatanie, gotowanie..a od magnezu powiem Wam nie moge sie oduczyc..od poniedzialku mialam nie brac, nie wzielam rano, w poludnie i zaczelo mi oko drgac..i biore dalej ale mniej..przyzwyczailam sie ze cala ciaze nie czulam zadnych skurczy, drgan i teraz sie boje..na 18 ide do gin zapytam czy te dwie, trzy tabletki magnezu moge dalej brac czy kategorycznie ani jednej tablety..
Temat został zablokowany.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #178756 przez slowiczek
mnie też Marta na początku było dziwnie bez magnezu ale dałam radę z nałogiem dziwnie bo w sumie z 9 tabletek jakie brałam, zrobiła się już tylko jedna maleńka na dzień dobry...
powiem Wam, że zrobiłam sobie prezent z okazji końca ciąży i kupiłam sobie zegarek na który "choruję" już od kilku miesięcy....czekam właśnie na kuriera, powinien pojawić się dziś
powiem Wam, że zrobiłam sobie prezent z okazji końca ciąży i kupiłam sobie zegarek na który "choruję" już od kilku miesięcy....czekam właśnie na kuriera, powinien pojawić się dziś
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #178761 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ja wczoraj nie wzielam ani jednej tabletki magnezu, ale rano mialam skurcz lydki wiec lyknelam jedna piguleczke.
Slowiczku pokaz
Ja tez czekam na kuriera ciekawa jestem kiedy sie pojawi, bo powinien wczoraj....
Slowiczku pokaz
Ja tez czekam na kuriera ciekawa jestem kiedy sie pojawi, bo powinien wczoraj....
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178777 przez basia89
hej brzuchalki
melduje ze u mnie wszystko w porządku nadal jestem w dwupaku ale coś mi się wydaje że już niedługo termin mi się przesunoł o całe 7 dni i mam niby rodzić 11 września ciekawe ja już mam wszystko zakupione i powiem wam że jakoś szczególnie dużo pieniędzy nie poszło teraz tylko muszę kącik dla małego przygotować
w długi weekend miałam dużo atrakcji między innymi byłam na imprezie na pożegnanie lata i nawet potańczyłam wyobraźcie sobie mnie z wielkim brzuchem na parkiecie ludzie sie patrzyli jak diabli a co kangurek też ma prawo do zabawy
dzisiaj miałam mieć wizytę u pana doktora ale go zalało hehe ciekawe, może któraś ciężarówka mu się rozsypała pójdę jutro
ja jakoś nawet tych skurczy przepowiadających nie mam hmm więc u mnie magnez leży niezużyty
melduje ze u mnie wszystko w porządku nadal jestem w dwupaku ale coś mi się wydaje że już niedługo termin mi się przesunoł o całe 7 dni i mam niby rodzić 11 września ciekawe ja już mam wszystko zakupione i powiem wam że jakoś szczególnie dużo pieniędzy nie poszło teraz tylko muszę kącik dla małego przygotować
w długi weekend miałam dużo atrakcji między innymi byłam na imprezie na pożegnanie lata i nawet potańczyłam wyobraźcie sobie mnie z wielkim brzuchem na parkiecie ludzie sie patrzyli jak diabli a co kangurek też ma prawo do zabawy
dzisiaj miałam mieć wizytę u pana doktora ale go zalało hehe ciekawe, może któraś ciężarówka mu się rozsypała pójdę jutro
ja jakoś nawet tych skurczy przepowiadających nie mam hmm więc u mnie magnez leży niezużyty
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178782 przez Agusia83
Marta nie pytalam i szczerze watpie czy to maja....
Dziewczyny, mnie chyba odchodzi czop....nic wam nie pisalam ale tak mi sie wydaje...kilka dni temu poczulam, ze cos mi polecialo...no i nie bylo to zbyt galaretowane, bardziej przypominalo konsystencja zbity, bialy budyn i bylo tego gdzies na pol kieliszka...teraz sie obudzilam, czytam Was i znow poczulam to samo...i ponownie tyle samo tego czegos...hmmm...myslicie, ze to moze byc tez czop?
Jesli chodzi o skurcze, to sie z nimi obudzilam, ale z tymi spinajacymi...juz mam rozluzniony, ale one sa coraz czestsze....
Beti, Ty sie nie przemeczaj, spokojnie lez pod ktg dzis...hmmm, moze to Ty bedziesz u nas przodowniczka parcia
Kasiu, gratuluje rozpoczecia 38tc
Dziewczyny, mnie chyba odchodzi czop....nic wam nie pisalam ale tak mi sie wydaje...kilka dni temu poczulam, ze cos mi polecialo...no i nie bylo to zbyt galaretowane, bardziej przypominalo konsystencja zbity, bialy budyn i bylo tego gdzies na pol kieliszka...teraz sie obudzilam, czytam Was i znow poczulam to samo...i ponownie tyle samo tego czegos...hmmm...myslicie, ze to moze byc tez czop?
Jesli chodzi o skurcze, to sie z nimi obudzilam, ale z tymi spinajacymi...juz mam rozluzniony, ale one sa coraz czestsze....
Beti, Ty sie nie przemeczaj, spokojnie lez pod ktg dzis...hmmm, moze to Ty bedziesz u nas przodowniczka parcia
Kasiu, gratuluje rozpoczecia 38tc
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178791 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Nie było mnie 2 dni a tu tradycyjnie tyyyyyyle czytania
Ale jestem padnięta! Kupiliśmy wkońcu te meble, no i przez 2 dni totalny bałagan w mieszkanku. Wywalanie rzeczy z szafek z dwóch pokoi, skręcanie nowych mebli, układanie rzeczy, jednym słowem totalny kataklizm jutro jeszcze przyjeżdża szafa, włożę ostatnie rzeczy i uff... skończone No i zamówiłam kołyskę dla małego, dzięki czemu będzie spał z nami w pokoju, ale nie w łóżku żeby się nie przyzwyczaił
No to by chyba było na tyle jak na razie. Skrobnęłam tak na dzień dobry a teraz zaczynam Was nadrabiać
Nie było mnie 2 dni a tu tradycyjnie tyyyyyyle czytania
Ale jestem padnięta! Kupiliśmy wkońcu te meble, no i przez 2 dni totalny bałagan w mieszkanku. Wywalanie rzeczy z szafek z dwóch pokoi, skręcanie nowych mebli, układanie rzeczy, jednym słowem totalny kataklizm jutro jeszcze przyjeżdża szafa, włożę ostatnie rzeczy i uff... skończone No i zamówiłam kołyskę dla małego, dzięki czemu będzie spał z nami w pokoju, ale nie w łóżku żeby się nie przyzwyczaił
No to by chyba było na tyle jak na razie. Skrobnęłam tak na dzień dobry a teraz zaczynam Was nadrabiać
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu #178795 przez Mała
Agusia to chyba czop.
U mnie dwa tygodnie temu trochę poleciało przy okazji rozwierania szyjki, a póki co spokój.
Katy i ja gratuluję 38 tc.
Agusia ty prorokowałaś, że u nas pierwsza rozpakuje się 21.08, a dziś już 17, więc kto wie
Mój mąż załapał bakcyla i co rano pyta, jak tam, która. A tak się śmiał, że bez forum ani rusz
U mnie dwa tygodnie temu trochę poleciało przy okazji rozwierania szyjki, a póki co spokój.
Katy i ja gratuluję 38 tc.
Agusia ty prorokowałaś, że u nas pierwsza rozpakuje się 21.08, a dziś już 17, więc kto wie
Mój mąż załapał bakcyla i co rano pyta, jak tam, która. A tak się śmiał, że bez forum ani rusz
- MlodaMama
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178806 przez MlodaMama
Hej kobitki:)
Biore udział w konkursie i mam nadzieję że wygram ale potrzebuje troche pomocy ''plubicie to??''
www.facebook.com/photo.php?fbid=17862209...96386&type=1&theater
Biore udział w konkursie i mam nadzieję że wygram ale potrzebuje troche pomocy ''plubicie to??''
www.facebook.com/photo.php?fbid=17862209...96386&type=1&theater
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178818 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ale mi niedobrze buuuuuuu
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178829 przez slowiczek
eeeeeeeeeeej wkurzyłam się, patrzę na fakturę z dzisiejszego pobierania krwi i WR - spoko, ale przy HBs mam napisane przeciwciała ilościowo a nie kurde HBsAg o co wyraźnie prosiłam....no zabiję ciziunię jak będę musiała się jeszcze raz kłuć :[
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178838 przez bewipo
Dziękuję wszystkim za życzenia
Wklejam Wam informacje odnośnie diety mam karmiących.
www.resmedica.pl/pl/archiwum/zdart10017.html
i52.tinypic.com/2s93ryd.jpg
i53.tinypic.com/4kk751.jpg
i55.tinypic.com/5wgnpg.jpg
Wklejam Wam informacje odnośnie diety mam karmiących.
www.resmedica.pl/pl/archiwum/zdart10017.html
i52.tinypic.com/2s93ryd.jpg
i53.tinypic.com/4kk751.jpg
i55.tinypic.com/5wgnpg.jpg
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #178851 przez kasia79
Slowiczku ja też sobie prezent zrobiłam, ale trohę mniej gustowny, wczoraj zamówiłam odkurzacz bo stary się spsół
Ja cały czas mam dziwnie nieregularne skurcze i ból brzucha i pleców i już 3 razy byłam na kibelku, ale czopu ani śladu myślę że do 2 tygodni się rozpakuję.
Ja cały czas mam dziwnie nieregularne skurcze i ból brzucha i pleców i już 3 razy byłam na kibelku, ale czopu ani śladu myślę że do 2 tygodni się rozpakuję.
Moderatorzy: ilona