- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262147 przez pati-m
Gosia - no rzeczywiście przyszalałaś z tymi ubrankami, ale wcale Ci się nie dziwię Jak ostatnio byłam w pepco, to widziałam te wszystkie śliczności dla dziewczynek i gdybym miała Kacperkową, a nie Kacpra, to też pewnie pół sklepu bym wykupiła A tak to wyszłam tylko z jednym podkoszulkiem bo jakoś nic mi dla chłopców w oko nie wpadło.
Marta - Majeczka cudna! A na pierwszym zdjęciu to myślałam, że ona stoi I aż się musiałam lepiej przyjrzeć A zabawa w fotografa mamusi się bardzo udała, bo córcia jak laleczka
Co do gazów, to jak się czasami Kacprowi zdarza, że ma z tym kłopot to wieczorem pakuję go do wanny, on ku swojej radości pluska na wszystkie strony świata, w pewnej chwili jest takie skupienie i po chwili już widać bąble w wodzie i robi minę w stylu "to nie ja"
Marta - Majeczka cudna! A na pierwszym zdjęciu to myślałam, że ona stoi I aż się musiałam lepiej przyjrzeć A zabawa w fotografa mamusi się bardzo udała, bo córcia jak laleczka
Co do gazów, to jak się czasami Kacprowi zdarza, że ma z tym kłopot to wieczorem pakuję go do wanny, on ku swojej radości pluska na wszystkie strony świata, w pewnej chwili jest takie skupienie i po chwili już widać bąble w wodzie i robi minę w stylu "to nie ja"
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262172 przez pati-m
A tak poza tym muszę się Wam pochwalić, że ja czyli matka-wariatka kupiłam dziś mojemu synkowi na Wigilię spodnie i kamizelkę a'la garnitur i oczywiście obowiązkowo do tego białą koszulę z kołnierzykiem Tatuś wyjątkowo nie marudził, że znów jakieś ciuchy kupuję, tylko był mega dumny, że jego synuś kochany taki odstrojony w święta wystąpi
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #262173 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati gratulacje!!!Emi mowi, ze nie ma za co
Lily dodalam Cie do naszej grupy na fb
Na odgazowanie to najlepszy masazyk brzuszka albo tancowanie u nas sie sprawdza.
Gosia Nunka tez lubi lusterko- usmiecha sie do dzidzi a z tym Pepco to Ci sie wcale nie dziwie- jak bym miala ten sklep jakos blisko to tez byla bym tam stalym bywalcem hihi
Slowiczek a termometr?
Martus ciesze sie , ze jednak nie taki diabel straszny.... kurcze tak sobie o Was myslalam, dobrze, ze sie odezwalas- a mala Majeczka poprostu cudo
Lily dodalam Cie do naszej grupy na fb
Na odgazowanie to najlepszy masazyk brzuszka albo tancowanie u nas sie sprawdza.
Gosia Nunka tez lubi lusterko- usmiecha sie do dzidzi a z tym Pepco to Ci sie wcale nie dziwie- jak bym miala ten sklep jakos blisko to tez byla bym tam stalym bywalcem hihi
Slowiczek a termometr?
Martus ciesze sie , ze jednak nie taki diabel straszny.... kurcze tak sobie o Was myslalam, dobrze, ze sie odezwalas- a mala Majeczka poprostu cudo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #262175 przez gosia2324
pati-m napisał:
Pati to poprosze fotke ziecia w ubranku
A Ty masz juz kreacje na wigilie ???
A tak poza tym muszę się Wam pochwalić, że ja czyli matka-wariatka kupiłam dziś mojemu synkowi na Wigilię spodnie i kamizelkę a'la garnitur i oczywiście obowiązkowo do tego białą koszulę z kołnierzykiem Tatuś wyjątkowo nie marudził, że znów jakieś ciuchy kupuję, tylko był mega dumny, że jego synuś kochany taki odstrojony w święta wystąpi
Pati to poprosze fotke ziecia w ubranku
A Ty masz juz kreacje na wigilie ???
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #262178 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
hihi
PAti ja tez poprosze
PAti ja tez poprosze
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 1 tydzień temu #262183 przez Marta M
kochane
megi nie wiem, u mnie bylo to samo bez krzyzowania nozek ale plus wiele innych niepokojacych objawow...ale masz racje, dla wlasnego spokoju idz zrobic to usg i porozmawiaj z neurologiem...mam nadzieje ze wszystko w porzadku i ze nasze male nerwuski w przyszlosci okaza sie rozwaznymi, zdrowymi i blyskotliwymi doroslymi kobietkami
megi my tez prywatnie, jedynie do tej pani od rehabilitacji mielismy skierowanie i nie placilismy..
Gosiu o rety, ile zakupow!!
megi nie wiem, u mnie bylo to samo bez krzyzowania nozek ale plus wiele innych niepokojacych objawow...ale masz racje, dla wlasnego spokoju idz zrobic to usg i porozmawiaj z neurologiem...mam nadzieje ze wszystko w porzadku i ze nasze male nerwuski w przyszlosci okaza sie rozwaznymi, zdrowymi i blyskotliwymi doroslymi kobietkami
megi my tez prywatnie, jedynie do tej pani od rehabilitacji mielismy skierowanie i nie placilismy..
Gosiu o rety, ile zakupow!!
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa