BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #262147 przez pati-m
Gosia - no rzeczywiście przyszalałaś z tymi ubrankami, ale wcale Ci się nie dziwię :) Jak ostatnio byłam w pepco, to widziałam te wszystkie śliczności dla dziewczynek i gdybym miała Kacperkową, a nie Kacpra, to też pewnie pół sklepu bym wykupiła :) A tak to wyszłam tylko z jednym podkoszulkiem bo jakoś nic mi dla chłopców w oko nie wpadło.

Marta - Majeczka cudna! A na pierwszym zdjęciu to myślałam, że ona stoi :ohmy: I aż się musiałam lepiej przyjrzeć :silly: A zabawa w fotografa mamusi się bardzo udała, bo córcia jak laleczka :lol:

Co do gazów, to jak się czasami Kacprowi zdarza, że ma z tym kłopot to wieczorem pakuję go do wanny, on ku swojej radości pluska na wszystkie strony świata, w pewnej chwili jest takie skupienie i po chwili już widać bąble w wodzie i robi minę w stylu "to nie ja" :lol:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #262149 przez pati-m
mgielka - a może kup jej taką szczoteczkę do masażu dziąsełek, niczym jej nie trzeba smarować, a Nunce na pewno ulży? No i są jeszcze gryzaczki, które się chłodzi w lodówce i też nie wymagają żadnego żelu.
13 lata 1 tydzień temu #262151 przez gosia2324
Tak jak Pati pisze sa takie szczoteczki na palec w aptece za kilka zl, kiedys wklejalam linka
13 lata 1 tydzień temu #262153 przez slowiczek
Mgiełka, ja wiem, że tam się nic nie aplikuje ale mimo wszystko jestem przeciwniczką wkładania czegokolwiek do pupy dziecka :)
13 lata 1 tydzień temu #262154 przez mgielka22
no gryzakow jeszcze trzymac nie potrafi :(
13 lata 1 tydzień temu #262168 przez gosia2324
Czy Wase dzieciaki tez lubia lusterko ???
Moja jak przegladam to cieszy sie jak byk :)
13 lata 1 tydzień temu #262170 przez pati-m
gosia - u mnie to jak pokażę mu lusterko, to robi wielkie oczy i potrafi tak patrzeć się na siebie zdziwiony z 5min. :) Jagódka jak to kobieta - od samego początku ma nawyk uśmiechania się do lusterka :lol: :silly:
13 lata 1 tydzień temu #262172 przez pati-m
A tak poza tym muszę się Wam pochwalić, że ja czyli matka-wariatka kupiłam dziś mojemu synkowi na Wigilię spodnie i kamizelkę a'la garnitur i oczywiście obowiązkowo do tego białą koszulę z kołnierzykiem :lol: Tatuś wyjątkowo nie marudził, że znów jakieś ciuchy kupuję, tylko był mega dumny, że jego synuś kochany taki odstrojony w święta wystąpi :lol:
13 lata 1 tydzień temu #262173 przez monika1984lodz
Pati gratulacje!!!Emi mowi, ze nie ma za co :P

Lily dodalam Cie do naszej grupy na fb :)

Na odgazowanie to najlepszy masazyk brzuszka albo tancowanie :P :) u nas sie sprawdza.

Gosia Nunka tez lubi lusterko- usmiecha sie do dzidzi :P a z tym Pepco to Ci sie wcale nie dziwie- jak bym miala ten sklep jakos blisko to tez byla bym tam stalym bywalcem hihi

Slowiczek a termometr?

Martus ciesze sie , ze jednak nie taki diabel straszny.... kurcze tak sobie o Was myslalam, dobrze, ze sie odezwalas- a mala Majeczka poprostu cudo :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #262175 przez gosia2324
pati-m napisał:

A tak poza tym muszę się Wam pochwalić, że ja czyli matka-wariatka kupiłam dziś mojemu synkowi na Wigilię spodnie i kamizelkę a'la garnitur i oczywiście obowiązkowo do tego białą koszulę z kołnierzykiem :lol: Tatuś wyjątkowo nie marudził, że znów jakieś ciuchy kupuję, tylko był mega dumny, że jego synuś kochany taki odstrojony w święta wystąpi :lol:

Pati to poprosze fotke ziecia w ubranku :)
A Ty masz juz kreacje na wigilie ???
13 lata 1 tydzień temu #262178 przez monika1984lodz
hihi

PAti ja tez poprosze :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #262180 przez gosia2324

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #262183 przez Marta M
kochane :kiss: :kiss: :kiss:

megi nie wiem, u mnie bylo to samo bez krzyzowania nozek ale plus wiele innych niepokojacych objawow...ale masz racje, dla wlasnego spokoju idz zrobic to usg i porozmawiaj z neurologiem...mam nadzieje ze wszystko w porzadku i ze nasze male nerwuski w przyszlosci okaza sie rozwaznymi, zdrowymi i blyskotliwymi doroslymi kobietkami ;)

megi my tez prywatnie, jedynie do tej pani od rehabilitacji mielismy skierowanie i nie placilismy..

Gosiu o rety, ile zakupow!!
13 lata 1 tydzień temu #262191 przez gosia2324
Marta a Wy jak spedzacie swieta?
Jedziecie do mamy?
Mam nadz ze maz nie bedzie w pracy?
Moj pracuje ,ale w 2 gi dzien swiat.
13 lata 1 tydzień temu #262193 przez monika1984lodz
Moderatorzy: ilona
Reklama