BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #84158 przez slowiczek
to szkoda ewelinaa :(

u mnie to dziewczyny zaczęły już się ekscytować "będziemy kupowały ubranka, ale fajnie, będzie mały słowiczek" :D ale miałam stresik, nie powiem, że nie :P
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #84184 przez bewipo
U mnie w pracy to było śmiesznie, nikt nic nie zdążyl mi pogratulować, albo dogadac bo to różnie ;) Powiedziałam szefowi, że jestem w ciaży i wzięłam tydzień urlopu bo miałam obronę. W międzyczasie byłam u lekarza i dostałam L4, które cały czas ciągnę :D

Mebelki dla księżniczki fajne :) Trzeba powoli kupować wszystko, bo potem naraz to masakra. Ja tez mam hurtownię upatrzoną, a poza tym myślę że od kuzynek coś dostanę, zobaczymy... Jak nie to trzeba będzie pokupować.
13 lata 9 miesiąc temu #84186 przez Pyśkaaaa
u mnie bylo podobnie bewipo bo ja mialam grype i w miedzyczasie gin potwierdzil ciaze i tylko szefowa wiedziala :P

ja to raczej nie bede miala od kogo dostac :( ale licze na babcie moze one cos pomoga :D
13 lata 9 miesiąc temu #84216 przez bewipo
babcie jak się wkręcą to na pewno pomogą ;) Moja mamuśka właśnie dzisiaj kupiła taką słodziutką bluzę, polarek dla wnuczątka ;)
13 lata 9 miesiąc temu #84376 przez Agusia83
Dziewczynki mebelki ladne, ale jesli chodzi o lozeczko to mnie sie bardziej podobaja z samymi szczebelkami...bez calych plyt z tylu i z przodu...ale to oczywiscie rzecz gustu :silly: ..
Ja tez jestem za tym, ze maluszek powinien byc przy rodzicach gdzies do 1 roku...ale u mnie to chyba bedzie niemozliwe...albo....wyciagniemy komode z sypialni, i tam wstawimy lozeczko???hmmmm...musimy sie nad tym zastanowic...
a co do ubranek, to duzo mam dostac od rodzinki, po kuzynach, bratankach itd :woohoo: ...a moja mama juz chce wojowac i co przychodzi mowi, ze widziala takie body, albo sukieneczke, albo plaszczyk....niesamowita...a ja jej ciagle powtarzam, ze to jeszcze za wczesnie...ale w maju to faktycznie bedzie mozna o tym pomyslec...
I tez rozmyslam nad zakupem pieluch kilka miesiecy przed porodem...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #84429 przez Edyta1986
wstawiam zdjecie :)
nie chce sie cos dodac nawet ehhhhh :/:/

udalo sie :)
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #84435 przez Agusia83
Edyta, fajne zdjatka, chociaz w calej okazalosci widze dzidzie na pierwszym zdjeciu. Chyba musiala sie baaaardzooo krecic :lol: a kregoslup piekny :woohoo:

I znow sie zachmurzylo, do tego jeszcze mgla...a na weekend zapowiadaja u nas snieg z deszczem...super....
13 lata 9 miesiąc temu #84533 przez Pyśkaaaa
hej :)
Edyta fajna dzidzia :D
ja dzis albo jutro pokaze wam swoja :D mam lekkiego stresa :P
u nas tez chlodno a poza tym moje uczulenie sie rozprzestszenilo sie na czolo:( wygladam conajmniej dziwnie :P
13 lata 9 miesiąc temu #84539 przez katy25
czesc dziewczynki,
ja tez dzis do lekarza ide:) na 15.40 ale potem jestem umowiona z psiapsiółą i pewnie jutro Wam napisze co i jak...
tez sie troche denerwuje... ale trzeba chyba byc dobrej mysli nie??
miłego dnia

ps. w Wawie tez zimno
13 lata 9 miesiąc temu #84592 przez bewipo
Będzie dobrze dziewczyny, trzymam kciuki i czekam na wieści :)

Pyśkaaaa a smarujesz się tym bambino?? Odstaw wszystkie kremy i tylko bambino używaj. U mnie juz praktycznie zeszło, tylko skóra trochę szorstka jeszcze jest. A nawet wapna nie piłam, bo mi się szukac nie chciało. Słuchaj jak ci mówię, bo ja juz miałam takie rzeczy na buzi, gorzej jak Fiona... to wiem co zaradzić :)
13 lata 9 miesiąc temu #84596 przez slowiczek
to i ja się maluszkiem pochwalę :)

8w5d
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #84598 przez slowiczek
a tu 13w4d
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #84601 przez slowiczek
i jeszcze jedno :) swoją drogą nie mogę się już doczekać usg połówkowego :P
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #84624 przez magdamagda1988
Śliczne dzidziusie dziewczyny :)
13 lata 9 miesiąc temu #84642 przez Pyśkaaaa
śliczna dzidziunia :)

Bewipo no wlasnie wczoraj poszorowalam do sklepu za Twa rada kupilam bambino w aptece kupilam wapno i na czole sie zrobilo! az wstyd na ulice wysc :P chyba zaloze wor na glowe jak bede do tego doktore jechac :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia