BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu #546401 przez Satine0
Patiii No nie szybko ;-) Przenoszę ją na bank hehe...już się nawet nie nastawiam, że coś szybciej ruszy :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #546413 przez xpatiiix3
Satine to ile Tobie jeszcze do terminu zostało.?

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #546416 przez dominia
Satine może akurat odejdą wody i się zacznie w najmniej oczekiwanym momencie :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #546421 przez Milka
Hej lutóweczki :)
ja jestem z styczniówek , ale jak narazie są nikłe szanse że faktycznie zostane styczniową mamusią :) u nas juz prawie wszytskie rozpakowane więc pozwalam sobie was podczytywac :) Ile mamus ma juz dzieciatek przy sobie dwie ? . Pozdrawiam i trzymam kciuki za wasz i mój miesiąc :)

11 lata 10 miesiąc temu #546424 przez xpatiiix3
Milka u nas już 3 lutóweczki rozpakowane :D

...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #546432 przez dominia
Milka cześć, rozgość się :)
Na kiedy miałaś termin ? z ostatniej om czy może z usg ? :)
Będziesz miała dziewczynkę czy chłopca ?
Tak u nas już 3 mamy rozpakowane :) i jak narazie sami chłopcy wychodzą na świat :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546433 przez [email protected]
Hej brzuszki :) Trochę pospałam,do 10 :laugh: kaloryfer zakręcony a ja spocona na maksa ale czytam że to nie tylko ja,Gabryś od wczoraj daje mocy :cheer:

Też mam ochraniacz na przewijak allegro.pl/pokrowiec-na-przewijak-z-grub...-pl-i2953852145.html i ceratke wczoraj przyszła b.fajna,flanelowa allegro.pl/pieluszko-ceratki-pielucho-ce...nia-i2950921980.html butelki dużo tańsze niż w sklepie allegro.pl/butelka-antykolkowa-tommee-ti...-ml-i2917867575.html

11 lata 10 miesiąc temu #546446 przez Milka
Domina termin z USG na wczoraj a z OM na 6 luty - nastawiałam sie na styczeń a raczej gin mnie tak nastawiał bo w 6 mies. załozył mi pessar i mimo tego i leków szyjka dalej sie skracała , mała (bo będzie dziewczynka) tydzien wagowo do przodu , no ale po zdjeciu pessara i odstawieniu leków wszytsko ucichło wiec czekamy :) ostatnie tygodnie to poprostu masakra :) niewiem jak u was ale u mnie noce w wiekszosci nie przespane - jedna noc miałam regularne skurcze co 10 minut przez ok 5 godzin ale niczym konkretnym sie nie zakończyły - gin stwierdził ze to były przepowiadające i mam sie nastawiac ze od poniedziałku cos sie ruszy , ale ja juz wnic nie wierze :) - Przyspieszanie nie pomaga bynajmniej w moim przypadku :) a u Was da sie jakos podejrzec terminy ?? bo u nas na 1 stronie mamy taka liste a uwas gdzies tam kiedys widziałam i juz nie widze :)

11 lata 10 miesiąc temu #546453 przez Satine0
Patii z usg mam termin na 10 luty ;-) a om na 18 :)

11 lata 10 miesiąc temu #546454 przez dominia
Milka Martyna ma tabelkę, którą zapełnia porodami jak przyjdzie to wklei i sobie zobaczysz :) a terminy są w osobnym temacie :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546462 przez xpatiiix3
Milka No to też już na dniach może coś się ruszy, ale pewnie lutówką zostaniesz :D

Satine no to jeszcze troszkę pochodzisz, chyba że Marysia zrobi Ci taką fajną niespodziewajkę w nocy :D

O kurde wiecie co przypomniało mi się miałam napisać co mi się dzisiaj śniło normalnie jak wstałam rano to tak się śmiałam sama z siebie, że ledwo do wc dobiegłam bo bym po drodze się zsikała :P
No więc stałam sobie z koleżanką i nagle patrze a tu mi brzuch do kolan wisi normalnie jak worek taki zflaczały a w nim maluch się rusza i tak myślę kurde co tu zrobić, że ciężko tak jak mi wisi między nogami, to ja młodego do góry i sobie tak hmm jak to powiedzieć, że główką w biodra wcelowałam hop i jakoś się ściągnął ten brzuch, no a potem tak nogi i rączki wyciągał, że normalnie mogłam złapać za nie i to tak śmiesznie wyglądało, ja nie mogę co za sny :D

...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546464 przez Martyna
Witajcie dziewczynki!

Madlen ja pokrowce kupowałam na allegro allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=baby+raj u tego sprzedawcy wraz z pościelami i przewijakiem i jestem zadowolona

Milka witaj

Satine, Dzolka czekam razem z Wami :) ja też mam dziś wizytę i zobaczymy co się tam dzieje :)

Kasia czekamy na zdjęcia Kacperka :) ja też wstaję co rano spocona jak nie wiem co a dzis mnie jeszcze glowa ciśnie

Natalka powodzenia w sobotę

Chomiczka nic nie rób :)

Princess ja też juz mam brzuch nisko i jak chodzę to czuje kucie i niesamowite parcie, obyście dotrwali do 12 :)

Paula mam tak samo :) juz bym chciala mieć synka przy sobie ale tak cholernie boję się porodu...

Michasia zobaczysz szybko zleci :) a może Ania zechce szybciej wyjść ? zwłaszcza, że już jest bezpieczna

Michasia, Katarinka dziękuję

Milka, Dominia zaraz wkleje tabelkę

Pati :) niezły sen, moja szwagierka wczoraj przyszła i opowiadała, że jej się śnił poród mój i że była ze mną cały czas na sali. My myślimy i wszyscy dookoła myslą a potem takie sny. Mi 2 razy śnił się poród. Za drugim razem to był koszmar i płakałam tak, że M nie mógł mnie uspokoić - nie będę opiwadać bo to straszne
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #546479 przez xpatiiix3
Martyna no ja to mam ostatnio jakieś dzikie sny hahaha śmiech na sali po prostu :D No ale to norma że śni się poród pod koniec, bo już się tak chce malucha mieć przy sobie :)
Natalka Powodzenia na wizycie :)

...
Aniołek [*]

11 lata 10 miesiąc temu #546483 przez Milka
Martyna - dziekuje , kurcze to nawet styczniówki i marcówki sie do was wprosiły :) - chyba lepiej nastawiac sie ze może byc poślizg niż ze ma byc wcześniej :)
xpatiii - no może ...
Wogóle jak u was szybko sie rozpakowały kobietki rozbierznosc w terminach wrecz ogromna hyh .
A takie pytanko mam może któras z lutówek jest z okolic katowic i ma w planach rodzic w szpitalu katowice-bogucice szpital Bonifratrów ??

11 lata 10 miesiąc temu #546486 przez xpatiiix3
Milka Chłopcy tylko tacy narwani, że postanowili wcześniej powyskakiwać mamusiom z brzuszków :D

...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka