- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzolka, Satine "Nie ma jak u mamy" :)a raczej w mamie ;P
Milka rozgość się, też Was często podczytuje, dużo można sie fajnych rzeczy u Was dowiedzieć, które niedługo i nam będą przydatne
Pati fajny sen mi z kolei się śniło, ze byłam na jakimś spotkaniu ze znajomymi z liceum i zaczęli do mnie przychodzić lekarze i jeden podawał mi oksytocynę a drugi luteinę..
Martyna powodzenia na wizycie też mam takie włosy jak Ty, teraz nie narzekam, ale obawiam się co będzie po ciąży, chyba będę musiała je radykalnie skrócić..
Princess u mnie dzień wygląda identycznie jak u Ciebie.. Czasem uda mi się wyjść do pobliskiego spożywczaka i to jest atrakcja dnia.. Fajnie ze już znasz termin
Olu ja też łykam jeszcze kilka dni ten fenoterol.. Mówisz że opóźnia i wydłuża poród... No to super Dziś wizyta u okulisty, jest ok, wada mi się nie pogłębiła, mogę rodzić naturalnie. A teraz ciekawostka, pani doktor powiedziała że przyczyną pogorszenia wzroku w ciąży jest niedobór wapnia.
Madlen też u mnie tyle trwa ten dzidziusiowy program do prania. A jaką masz pralkę, moze mamy takie same Ja rożki prałam rozwinięte, ale dałam mniejszą moc wirowania i po prasowaniu wygląda super
Chomiczka ja tak miałam z pieprzykami na początku ciąży, zrobiły się ciemniejsze i wypukłe, teraz nie zwracałam uwagi.
Mrufka ja niestety też mam większy apetyt, właśnie wcinam przedobiadek czyli serniczek i kakao
Michasia, Dominia powodzenia na wizytach, dajcie znać po
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ale tak jak dziewczyny kolejne pranie wstawię krótsze, z dodatkowym płukaniem
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sny nasze to można by spisywać i "po wszystkim" wydać jako ciekawą, abstrakcyjną lekturę do poduszki
Witaj Milka Też was czasem podczytuję.
Satine mam pytanie, powiedz mi kochana jaki w końcu zamówiłaś stanik do karmienia. A może zrobiłaś, bo wklejałaś swego czasu linki, jak przerobić samemu. Pytam, bo narzekałaś na duży biust i kłopoty z kupnem typowego. Ja też mam nienajmniejsze bufory (teraz potrzebuję chyba 90 D) a po tym co napisała Jadzia jak to się zwiększa, to nie wiem gdzie taki ogromniasty kupić. Pewnie trzeba kupić jeszcze większy, przynajmniej miskę
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Stanika nie zamawiałam bo na mnie typowo do karmienia niestety nie dostanę
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
chomiczka tez tak mam mysle ze one sie roszeczke porozciagaly...
haha mrufka to super a jak ci szlo odbieranie tego porodu??? generalnie tez mi sie marzy spanie na brzuszku o jejku jak bardzo...
michasia powodzenia na wizycie...
sylwia a ty nie mozesz juz skonczyc brania tego fen... bo juz masz donoszona ciaze i moze mozesz juz dostawic...
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Jedyna wada to taka, że nie jest usztywniany, a ja uwielbiam staniki usztywniane.
dziewczyny ale Wy macie zwariowane sny hihi
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina lekarka kazała do skończonego 38 tyg. akurat wtedy mi się kończą pigułki, wiec te kilka dni raczej mnie nie zbawi
Andziu o której masz wizytę?
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia dziękuję ale widzę, że to największy rozmiar miseczki. A jeśli tak przybywa po porodzie jak pisze Jadzia to jest to rozmiar na teraz tylko niestety
Z tymi rozmiarami to jest różnie. Na samym początku ciąży nosiłam stanik 75F z Esotiq. Potem zaczęłam się poszerzać i obecnie noszę usztywniany stanik z Esotiq 85D. A ten do karmienia kupiłam 90D i mam jeszcze miejsce na wkładkę i jak "napęcznieją" cycuchy to tez smiało włożę. Wiec z tymi rozmiarówkami to jest naprawdę różnie. Ja dlatego nigdy nie kupuję staników przez internet, bo poprostu musze przymierzyć.
Na stronie internetowej widziałam fajne staniki w H&M. cchialam je zobaczyc na żywo ale w moim H&M usunęli dział dla ciężarnych. dlatego kupiłam ten w KappAhl, bo nigdzie indziej nie mogłam dostać.
Na razie mam 1 stanik do karmienia. Potem zobaczę jakie będe miała cycuchy i najwyżej dokupie sobie drugi.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Martyna mi też się w ciąży włosy poprawiły, tzn. mam gęstsze. Sianko jest nadal Raz, że bierzemy witaminy a dwa, że hormony
Alina dzięki za radę, Skrzypovitę kiedyś brałam i nic nie dawała. Nad henną się zastanawiałam, ale czytałam opinie, że bardzo szybko się spłukuje i przy ciemnych kolorach (ja wybrałabym czarny) przy kontakcie z wilgocią brudzi odzież. Do tego mam problem z zakupem, nigdzie nie mogę tej henny kupić w mieście, a ciągle zamawiać przez internet mi się nie chce.
Madlen nie narzekałabym na samotność, gdybym miała swojego kochanego pieska Bez niego w domu od sierpnia cicho i smutno
Michasia mam z PULem, A te co zamówiłaś po ile jedna sztuka? Ja te Pupusie kupiłam bo znalazłam dobre opinie no i to jest polska firma, też jakaś facetka szyje. No i niedrogie, mam nadzieję, że będą nam dobrze służyć Jednorazówki też kupiłam, biorę do szpitala i na sam początek będziemy ich używać, bo wielorazówki można dopiero od 4 kg
Dziewczyny ale macie śmieszne sny Mi się ostatnio śniło, że urodziłam dziewczynkę zamiast chłopca i z M zdecydowaliśmy, że będzie miała na imię Patrycja - po mnie
Sylwia to przyniosłaś dobre wieści z wizyty
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa