BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 10 miesiąc temu #546760 przez Dzolka
Dzieki :laugh:
Czytajcie sikam ze smiechu zaraz urodze hehe :lol: :lol: :lol: :lol:

www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-...orod-na-wesolo-7030/

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #546769 przez princess
Andzia czekamy na wieści z wizyty :)

Alina w Rossmanie kupujesz? Ja tam szukałam i nic nie znalazłam :( a jak się nazywa Twoja henna?

Dzolka mnie też nadgarstki bolą, pomaga moczenie w zimnej wodzie. A ciśnienie jakie masz?

Zamówiłam ten zestaw 2 biustonoszy. Zobaczymy co to będzie :)

11 lata 10 miesiąc temu #546782 przez DOMI
Hej! Byłam dziś na kwalifikacji do cc. Termin wyznaczony na 13.02. Może wytrzymamy w dwupaku :-). W następnym tygodniu zdjęcie szwu i może się zacząć.
Katarinka ty chyba pytałaś kiedyś o gbs przy cesare otóż kazali mi się zgłosić z aktualnymi wynikami. Przy poprzedniej cesarce też wymagali.
Poczytam teraz co tam napisałyście :-).

11 lata 10 miesiąc temu #546783 przez Dzolka
princess mam zazwyczaj 110/55 mi nic nie pomaga zadna woda nic ma przejsc po porodzie.

11 lata 10 miesiąc temu #546792 przez Alina2408
katarinka no widzisz ja z mezczyznami tez mialam zasadniczy problem :P moj byly maz nie byl czlowiekiem jak sie okazalo dla z ktorym chcialabym miec dzieci za to z markiem bardzo szybko podjelismy decyzje o tym ze chcemy byc razem i miec dziecko... calkiem niedawno minal rok :) oboje bylismy po jakis nieudanych zwiazkach i wiedzielismy czego oczekujemu od swoich partnerow i znalezlismy to u siebie nawzajem i juz nie odpuscilismy oczywiscie ze moglismy poczekac ale po co???. ja tez sie obawiam o zdrowie malej bo lekarz tez mi mowil ze jest zdrowa ale wiesz ze obawy zawsze sa jednak powiem to tak ja swoje dziecko bede kochac bez wzgledu na wszystko i dlatego podchodze do tego tak optymistycznie.... nie chce sie nastawiac zle bo to nic nie zmieni tylko ja bede miala wiecej nerwow...

dominia powinno byc ci milo bo to oznacza ze sie toba interesuje i to w specyficzny sposob tylko slowa slabo dobral :):)

princess wklejam fote w rossmanie kosztuje ok 5-6 zl

czyli mamy dwie cesarki 12 i 13 :) domi 14 bedziesz juz miala swoje malenstwo w raczkach...

...nie oddam Cię nikomu...
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546802 przez DOMI
Alina ja się zgłaszam 13 i tego samego dnia mam cc.:-) więc dzidziuś już tego dnia będzie ze mną jak wszystko dobrze pójdzie.

11 lata 10 miesiąc temu #546818 przez Alina2408
domi ale tak czy inaczej 14 bedziecie juz razem...

11 lata 10 miesiąc temu #546820 przez gabilee
natalka ale sie usmialam z tej koledy :P

masakra dzisiejsze moje samopoczucie;/ ciagle zgaga , na wymioty mnie bierze , maly siedzi mi na zolodku ;/
ogolnie to chyba sie przeziebilam ;( katar , bol gardla ...

11 lata 10 miesiąc temu #546826 przez mrufka
Alina jeszcze ja mam cc tylko nie wiem czy zrobią mi 4 bo mam się rano zgłosić do szpitala czy 5.

Princess zobacz sobie szampony i odżywki na www.helfy.pl mają bardzo dobre kosmetyki. A jeśli masz bardzo przesuszone włosy to kup sobie w rosmanie Biosilk taka malutka buteleczka to jest olejek z jedwabiem jest naprawdę super

Biorę się za nadrabianie postow.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546827 przez sylwia1986
Domi Fajna data 13.2.13 :)

Gabilee biedactwo, nie wiem co Ci doradzić, oby szybko minęło ;/

Mrufka też mam tą odżywkę z jedwabiem biosilk, malutka ale bardzo wydajna :) używałam jej tylko na końcówki przed ciążą, teraz stoi i czeka na gorsze czasy ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546833 przez kasia123m
Domina widze ze u diabetologa ok....ciekawe co moja powie...czyli na czczo 99 a po posilku do 140?,,,i test obiazenia po 3 miesaicach...Ja mam jeszcze endorynologa po 3 mies i hematologa po 6,poprostu zajebiscie..

widze ze kilka cesarek zaplanowane..fajnie Wam bo wiecie kiedy.Ja tez musze przed 15...rak na watrobie u tesciowej potwoerdzony...od ostatniego usg urosl o cm...zamiast 7 ma 8cm...chyba 3 tyg temu bylo tamto...masakra...
wrzuce Wam kilka fotek z balu...jakos mi niepowychodzily ale pamietaka bedzie..

poczytam posty dokladnie wieczorem...musze obejzec te wasze pokrowce na przewijaki...przy synu niemialam..kladlam pieluche...albo recznik..ale teraz mysle czy nie kupic..
kacper ma 37 kurde..moze od nadmiaru wrazen..jemu dalej co jest tylko co cholera..poczekam do pon...jak mu nie minie to bede dalej drazyc...

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #546841 przez dominia
Kasia mi powiedziała po 6 miesiącach test obciążenia :)
Kacperek jak prawdziwy pirat :) wygląda super :) przystojnego masz Synka :blink:
Miejmy nadzieję, że ta temperatura to od nadmiaru wrażeń :)
Przykro mi z powodu teściowej, będą jakieś szanse żeby to wyciąć ? bądźmy dobrej myśli, że wyjdzie z tego świństwa :)

11 lata 10 miesiąc temu #546871 przez Alina2408
gabileee biedactwo poloz sie i kuruj...

no tak zapomnialam ze ci sie mala mrufeczka przekrecila :):)

kasiu wiesz ze moze byc przeklamanie on nie musial tyle urosnac a cotesciowa na to???
widze ze twoj synek te jedna tancereczke brzucha sobie upatrzyl :):)

dominia raka watroby sie nie wycina raczej ale watroba ma zdolnosc regeneracyjna.... mozna podac chemie nie wiem jak z naswietlaniem wiem ze mojej mamie wyszly zmiany na watrobie brala liv52 i bardzo jej pomoglo... to zwykly lek na pewno nie na nowotwor ale moze pomoc przy ewentualnym leczeniu...

11 lata 10 miesiąc temu #546877 przez dominia
oo widzisz Alinka jaka ze mnie gapa ja się wcale nie znam na tych chorobach strasznych :(

Martwię się o Andzię bardzo przeżywała swojego Wojtusia .. jestem dobrej myśli :)

11 lata 10 miesiąc temu #546879 przez xpatiiix3
Alina no to do wtorku już niedaleko :D

Dominia no to dobre wieści w końcu coś przybierasz na wadze :D

Domi to już najpóźniej za tygodnie będziesz tuliła swojego skarba :D fajne walentynki się zapowiadają :D

Gabilee biedna to kuruj się tam ;)

Kasia widać, że młody fajnie się bawił na tym balu, aż miło popatrzeć ;) No i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i jakoś się ułoży i jak przyjdzie Tosia na świat to wszystkie problemy powoli znikną.. ;)

I muszę się pochwalić, że już wszystko z głowy leżę sobie teraz na nowym łóżeczku w nowym pokoju wszystko już poukładane, więc jutro mogę się brać za wstępne prasowanie ciuszków Marcysia :D Ciesze się, że już po wszystkim :D Dzisiaj ze mną w pokoju śpią dzieciaki Amelcia i Natanek ;) hehe No ciężko mi im odmówić :P Ogólnie cały dzień mnie dzisiaj te hiksy męczą i to dość częste.. Ehh na razie jak leże sobie to troszkę lżej ;)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka