- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Mój też charczy, lekarz mówił, że ok.
U nas 2 dni temu 1 raz ;)też bezbolesny Ale w gumie
Satine tez myślę o huśtawce, z fisher price. Adaś bardzo lubi kołysanie. Ta z jakiej firmy?
Pliszka ciekawe w tym ssaniem..
Alina czytałam, ze woda z glukozą niedobra, bo niezdrowa, niepotrzebnie przyzwyczaja do słodkiego. Kiedyś się to stosowało, by zamknąć buzię dziecku..
Mój cyca rączkę i zły, potem rzuca się na butlę..
M. kupił Bebilon1 w Auchan 800g. za 43zł. Tanio.. W Polo płacę 49zł
Marlena Filipek cudny
Aganobla czkawka normalna, tak mówili lekarze. Adaś ma prawie po każdym jedzeniu.
A obiady.. podziwiam Cię. U mnie jest fajny bar mleczny.
M. nie gotuje to i ja to walę. Mam teraz ważniejsze sprawy. Chyba, że mi się chce.
Mojej przyjaciółce, która ma noworodka w domu pediatra na kolki polecił Colinox. Mówił, że naj, to to co sab simplex..
Pati dzielna jesteś :*
Dominia b. ładnie wyglądasz.
Linomag zielony super, potwierdzam.
Pliszka mi mówili, ze po pierwszej cc nie musi być kolejna cc, tylko poród sn.
I próbują sn..
Jadzia ale widoki Laskaa
Dominia jestem Kochana Zakręcony dzień dziś miałam. Ale wracam grzecznie
Nika słodziak
Mrufka ale ona pocieszna
Jadzia ale dałaś Chince popalić I dobrze, że jesteś nadgorliwa mamusia
Satine co z babsztyl. A raczki nie muszą być ciepłe..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
moi chłopcy sobie śpią a ja czekam siedząc na kompie, pewnie za chwilkę się Fifi obudzi bo 2.5godz właśnie moja od ostatniego karmienia;)
Aganobla mam nadzieję że już atmosfera w domku się poprawiła i M przeprosił za swoje zachowanie..
Patii szkoda że na święta będziesz w szpitalu.. jak Marcelek? pozdrawiam i
Dominia przybij 5:P ja też nie mam talii :/ chyba potrzeba trochę czasu żeby oponki się wygładziły..
jadzia śliczne foteczki!!!
Mrufka cudowna ta Twoja Adusia!!!
Niika śliczny bobasek:)
Satine współczuje teściowej.. taka typowa z kawałów! najlepiej ją olać i robić swoje..
a ja muszę się pochwalić, jeszcze mi zostały prawie 2kg do wagi z przed ciąży ale chciałam sobie odmówić słodyczy i.. zostałam przy ograniczeniu teraz moja mama piekła takie pyszne torciki i placki i chyba po świętach nie będę ich jeść hehe jak się troszkę objem na świętach
dziś byłam na zakupach, ruszyłam się troszkę do ludzi i od razu lepiej się czuje..ale pogoda jest masakra..a w sklepach tłumy.. ale jak weszłam do sklepu to taka zamyślona chodziłam że z koszykiem aż do auta wyszłam o Filipku rzecz jasna wiecie co zauważyłam, że jak odciągam pokarm to najwięcej mogę odciągać 20 ml co godz. mimo że widzę że pokarm jest.. dziwne trochę..idę spać, padam..
3majcie się i wiosennych pięknych świąt życzę każdej mamusi z osobna!!!
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Nie mogę uwierzyć w to, że już z nas mamki pełną gębą
No nic trzeba jakoś ogarnąć święta.
Wybiorę się do marketu do cukierni po ciasta, sama jedno upiekę, zrobię sałatkę, zakupy jeszcze..sprzątanie..ale to na spokojnie wszystko. No i M. zatrudnię do pomocy.
Zazdroszczę Marlena. Z tą wagą to u mnie walka, zjadłam na noc parę sucharów i waga się zemściła
Oj nie pojem w te święta. No ale wolę to niż być puszysta.
Efekt nie przyjdzie sam.
Więc pewnie dziś wieczorkiem dopiero zajrzę.
Jadzia ale piękny zajączek/króliczek
To charczenie z tego powodu, że dzieciaczki jeszcze mają krtań niewykształcona do końca. Jakoś tak.
Mojej kumpeli córa charczy, ona wezwała lekarza i ten jej powiedział, że to od zalegania pokarmu (mała ulewa) i wszystko ok..
Miłego dnia.
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
dziekujemy za zyczenia
satine powiedz tesciowej ze ona to juz miala okazje wychowywac i basta a odnosnie hustawki to ja mysle ze to zazdrosc bo oa kupila lezaczek...
kasia ze mnie sia dlugo lalo jeszcze czasem na wkladce cos sie pojawi wiec cie przebijam
madlen ja podaje wode bez glukozy szczegolnie wczoraj po tej biegunce... tez sie do glukozy nie przekonalam...
marlena ja jak odciagne laktatorek nawet setke to moja mala zassie i sie naje laktator odciaga z wierzchu a dzieci tam z glebi
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tosia sie prezy i prezy...spi niespokojnie...ja juz nie wiem...moze ten bebilon jej niepodchodzi...1 kupa dziennie jest...aa smierdzi jak nie wiem mimo iz niby zolta...juz nie mam pomyslu co zrobic...zmienic mleko tylko na jakie?teraz zjadla 90 i dzremie.to ja tez ide drzemac...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia moj Igi tez zazwyczaj robi jedna kupke i tez ma chwile co sie prezy .. Ale ja stwierdzilam, ze to taka Jego natura bo wiem kiedy zdziwia a kiedy faktycznie cos mu dolega
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
ja tylko na chwilę, bo moja mała jest dziś z rana bardzo absorbująca, teraz na chwile zasnęła, ale to tak chyba tylko na 5 minut
Sylwia - śniłaś mi się dzisiaj. Że wpadliście do nas z Twoim M, i jeszcze była u nas moja koleżanka z którą mieszkałam na studiach też z mężem i dzieckiem. Najgłupsze było to że mieszkałam w centrum Bielska, a Ty miałaś córeczkę i to już taką 10-miesięczną. Poszliśmy coś zjeść, to powiedziałaś że jesteś wegetarianką Potem byliśmy na jakimś nadbrzeżu z którego widać było Bielsko, które wyglądało jak Manhatan, tylko było tam strasznie dużo różnych kościołów Straszne głupoty...
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
monia dziekujemy i modelce tez rowniez wesolych siwat z duza iloscia sloneczka i wiosna w koncu
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Wiecie co .. moj Syn sie ogarnal, czyli Go ubralam, wysmarowalam, zrobilam przy ciemieniuszce przy czym sie strasznie zloscil zjadl i zamknal oczy .. Wlozylam Go do wozka ale nie spal .. Lezal grzecznie !!!! to jest nieprawdopodobne zrobilam mu herbatke, sobie sniadanie a On nie krzyczal tylko jak aniol lezal no normalnie w to nie wierze ! musialam sie tym z Wami podzielic bo normalnie szok ! jestem z Niego mega dumna
Mi tez sie snily glupoty :/ chyba mam gorsze sny niz w ciazy
Sam, samiutki, samiusienki usnal !!!!!! Spi jak ja kocham takie chwile
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen Nasza huśtawa jest z Bright Starts. Fajna sprawa...moja też lubi być bujana.
Mała jak wczoraj o 20 w niej zasnęła to musiałam ją obudzić o 2 w nocy bo nie wiem ile by tam jeszcze spać chciała
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
noi siedziala w lezaczku ogladajac ponad pol godz m?agnesy na losowce.jak zczela przysypiac to ja wlozylam do lozeczka i spi a mama miaala czas jjk ugotowac i koszyk przygotowac...niedlugo sie pewnie obudzi na jedzenie ale i tak dobrze..
Dlalam jej bobotic po jedzeniu bo od wczoraj niedwalam i teraz M kupil jakas herbatke rumiankowa...zobaczymy
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
ja tylko na chwilę. Od czwartku jesteśmy u moich rodziców. Dziękuję za wsparcie. Pogrzeb jakoś przeżyłam
Teraz staram się odpoczywać. Rodzice non stop przy wnuku co pomału robi się męczące bo ani w spokoju nakarmić ani uśpić bo oni muszą dotknąc, pogadać... rozumiem cieszą się, Mama nie mysli za bardzo o tym co się stało ale rozwalają nam cały rytm dnia bo oni wiedzą lepiej. No nic oby do wtorku jakoś przeżyć M już nie wytrzymuje
Mam nadzieję, że u Was wszytsko w porządku i macie lepszą pogodę niż my tutaj.
Bardzo brakuje mi forum ale mam nadzieję, że po powrocie nadrobię
Zdrowych, pogodnych i rodzinnych Świąt Wam życzę
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania