- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
Jak to moja koleżanka trafnie ujęła ''Matka natura chyba się najebała. Na Wigilię tyle śniegu nie było!'' Masakra.
nika te kropelki są na receptę?
Monia nie dam jej zaszczepić. Za duże ryzyko. I Oli i A. chodzą zasmarkani więc szczepienie odpada. Pójdziemy tyko się zważyć i zmierzyć. I wybłagać coś na tą pieprzoną kolkę.
Oglądałam wczoraj fotki Twoich dziewczyn na fejsie. Cuuuuudne są!
Gabilee ślicznie wyglądacie. Leonek jaki elegancik
Wczoraj wynosili mi Amelinkę na rękach i skubana spać nie chciała w łóżeczku tylko na rękach. Chyba z 15 razy ja odkładaliśmy z rąk do łóżeczka. Drzemka 5 min i oczy jak 5 zł. Nie poddaliśmy się. Zasnęła po 30 min takie odkładania.
Miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Otrzymane podziękowania: 0
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leoś przesyła buziaki
monia sliczne dziewczynki
dominia teraz bardzo ladnie w tych wloskach i jak sciete do super dlugosci pasuje ci
powiem ci , ze teraz po urodzeniu Igiego wygladasz duzo powazniej
i gdzie ty gruba jestes ? :0
i zmobilizowalas mnie do zrobienia suwaczka
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina bardzo ładna focia..
to ja tez wklejam moje dzieciaczki:)
i moje jedno z corcia...musze isc podciac wlosy na taka dlugosc jak Domina..bo mam starszne koncowki..ale nawet spoko..tylko oczy jakies podkrazone..marnie wygladam..
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
mam pytanie do byłych "słodkich" mam - pamietam jak na jakis czas przed porodami wspominałyście, że Wam poziomy cukru pospadały, ze mimo, ze jadłyscie tak jak wcześniej to wartości były niższe niż wcześniej po tym samym...
Chyba Dominia i Jadzia tak pisały...a może Kasia?
Czy pamiętacie może na ile czasu przed porodem ( chociaż mniej wiecej) tak sie zaczeło dziać? z góry dziekuję za odp
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I nie obnizyl mi sie wogole brzuch...i nie mialam parcia na szyjke...hehe...taki odmieniec jestem
Dziewczyny co tu tak cicho?my dzis w domu.wczoraj bylismy u tesciowej a dzis w sumie nie ma gdzie.mialam jechac do taty ale brat chory wiec figa.zlapalam jkiegos dola...zdalam sobie sprawe ze nie mam z nikad pomocy...kiedys jak jechalam do Mamy to przez te 2godz zajela mi sie kacprem a ja moglam odsapnac a teraz...teraz bylam u tesciowej..tesc sie chwile z synem pobawil...potem niby siostra m a ja zajmowalam sie Tosia.tesciowa lezala bo po operacji...fajnie bo porozmawialismy i inaczej czas minal ale zebym jakos odpoczela okropnie to niepowiem.....i dotarlo do mnie ze nie mam juz gdzie jechac zeby choc chwilke odsapnac...Zazdroszcze sasiadce ktora ma mame pietro nizej czy kolezance ktora z Mama mieszka...ech...to sie wyzalilam..dola mam na maxa...
.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia, synuś super z Tosią wygląda. Będzie starszy brat bronił siostrzyczki.
Suzi mi ok 10 dni przed porodem zaczęły normować się cukry i spadło zapotrzebowanie na insulinę. A im bliżej tym bardziej
Dziękuję za miłe słowa w imieniu moich córeczek
Paulaa tekst o matce naturze boski Idealnie pasuje. U nas dziś w nocy spadło 10cm śniegu Rano jak odśnieżałam auto to kurwica mnie brała na taką Wielkanoc...normalnie żart prima aprilisowy...
Gabilee bardzo trafione demoty. podobają mi się oba
Spędzamy dziś leniwy dzień w domu. No może poza tym, że mój mąż chyba sprzedał dziś swoje auto. W piatek wrzuciłam mu ogłoszenie, dziś był pierwszy klient i właśnie zadzwonił, że jutro przyjedzie z kasą Chyba, że jutro zadzwoni i powie "prima aprilis"
Obżarłam się w te święta...na wagę nawet nie patrzę. Zresztą w dupie to mam i tak czuję się brzydka i zaniedbana, nie mam ochoty nic przy sobie robić, więc nadprogramowe kg w ogóle mnie nie ruszają
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia slicznie wygladasz z Igorkiem figurke masz extra co do sexu...to niestety mnie tez pobolewa jeszcze w miejscu gdzie nie mialam ciecia. Tak jak ciebie ale to minie. Jest juz coraz lepiej. Ale jak bedziesz na wizycie to powiedz o tym.I tak jak Gabbilee napisala ,ze od tylu boli...w innej pozycji duzo lepiej. Trzeba sobie znalezc odpowiednia
Kasia rodzenstwo super Tosia cudowna a i Ty bardzo ladnie wygladasz i jestes taka szczuplutka ..ech...pozazdroscic
Suzi mi tez cukry zaczely sie normowac na okolo 2 tygodnie przed
Gabilee ladna z ciebie kobieta slicznie wygladasz z Leosiem Demoty extra
Patii biedny Marcelek Ale jaki dzielny i usmiecha sie do mamy! sliczny ciesze sie ,ze juz jestescie w domku
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia sliczne dzieci a Ty chuda jak patyk
Jadzia jak swieta ? no to musimy sprobowac jakies inne pozycje
Suzi u mnie bylo roznie, spadly kolo 10 dni przed ale czasem lubil wyskoczyc po bzdecie ponad norme
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Laski mój A. dziś do mnie ''Paula chyba przytyłaś bo masz jakiś OKRĄGŁY brzuch''!!!! Zamurowało mnie kurwa mać Wlazłam na wagę ale leci ładnie w dół więc git. Ten kałdun to serio mam OKROPNY! Waga spada a kałdun jak w 5 mc ciąży. Fuck! Szkoda ze nie spię na kasie bo bym sobie odsysanko fundła
Domina chudzinko Ty. W ogóle nie widać że w ciąży byłaś. Ślicznie wyglądacie z Iguniem
Kasia śliczne dzieciaczki. Fajnie jest mieć starszego brata.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a teraz zjadlla o 21 i lezy w lozeczku..uspypia..patrzy na maskotki i ptaszki i lzey grzecznie..a wieczorem juz na 100 % swiadomie sie usmiechala..najpierw do taty przy kapieli a pozniej do mnie kilka razy..jak fajnie..
juz mi przeszlo..dol...baby blus..glowa mnie troche sciska...kiedy wreszcie przyjdzie wiosna?
jutro na 8 rano ide do dentysty,..takiego mlodego przystojnego co na skuterze jezdzi:))..moj M zawsze zazdrosny troszke..wogole juz chodzi i mu sie marzy male przytulanko a tu figa bo ja nadal plamie..jeszcze poczekam z dwa tyg i jak nieprzejdzie to do gina pojde..i tak musze zeby posprawdzal czy ok...oby przeszlo ...starsznie dlugo tym razem to trwa
Michasia widzialam ze Ania juz ochrzczona..wszystkiego dobrego..slicznie wygladala ksiezniczka:)
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
ciekawe co to u mnie sie szykuje za zmiana, bo ja nie przyjmuje insuliny i zwykle na czczo mialam 90, nawet bywało, ze ciut więcej, po posiłkach norma było ponad 100, do 120 a i wyskoki bywały, a teraz od dwóch dni nie wiedzieć czemu na czczo po 74, 75 a po posiłkach 80 do 85 , najwyższy wynik to 90 i jestem w szoku, bo takich wartosci to nie ogladałam , ale w sumie lepsze takie niż za wysokie.
trzymajcie kciuki
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jestem wypompowana jak dętka... Swieta, swieta i po swietach
Teraz musze sie przygotowywac na sobote na chrzciny Igunia, to dopiero bedzie hardcore
Maly spi. Jak w koncu grzeczniej zlapal cyca to wciagnal chyba cala zawartosc i miedzy czasie poszla kupa, wtedy sie uspokoil i dziecko jak aniol
Jutro podam mu ten delicol, zaczne moze od 3 razy dziennie i podam do tego koperek