- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- niika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ta godzina co uciekla przez zmiane czasu daje rade ledwo siedze .. Do konca dnia bedzie trzeba sobie zapalki w oczy wsadzic :/
My juz po sniadanku, maluszek pojadl i niedawno usnal kupy jeszcze dzisiaj nie bylo ..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dzis w nocy mielismy promocje..Tosi spala od 20 do 3 chco zjadla tylko 90ml...szok..
potem jadla o 6,30 i tez lezaala grzecznie a my drzemalismy...to bardziej zgrzedzil syn jak do nas do lozka przyszedl.teraz tez zasnela choc sie prezy troche...daje jej ten bobotic od nowa od wczoraj...i zauwazylam ze wystarczy jak posi na brzuchu troche to odrazu jest kupa.dzis tez zastosujemy ten sposob...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Bylismy u lekarza .. Takie ma te policzki wstretne, ze juz nie wytrzymalam ..
Ma cos alergiczne lojotokowe :/ ale zeby sie nie martwic i przemywac 2 razy dziennie nadmanganianem potasu jak nie przejdzie to pozniej do swojego lekarza, od razu mi lepiej na sercu troche .. Mam nadzieje, ze mu ten syf przejdzie
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Piękne zdjęcia powstawiałyście. Satine Twoje szczególnie
Synek wczoraj był potworkiem, ale dziś wynagradza..na razie..
To lecę cieszyć się Świętami
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
pozdrawiam z domku zajechałam na chwilkę zjeść coś i posiedziećz rodzinką ,ale i tak już strasznie tęsknię za moim biedulkiem mamuśka moja z nim siedzi, ale niedługo biorę taxi i jadę do mojego skarbka
a propo tematu kupa wczoraj biegunki mi dostał najprawdopodobniej reakcja na antybiotyk dzisija też nie najlepiej z kupkami, bo dalej wodniste strasznie są, a wcześniej zaparcia miał i stękał mi strasznie i prężył się, ale dostał leki i było lepiej a wszystko przez ten nutramigen... a i podałam mu raz bebilon kupka prawie jak po piersi delikatnie gęstsza i wciągnął jak moje bez zastanowienia 120 i za to jak ładnie spał później hmm nie wiem co jeszcze powiedzieć, no dzisiaj wyciągnęli mu wenflon z główki biedaczkowi i ma w rączce znowu... o matko jak ja przez zamknięte drzwi słyszałąm z drugiego końca korytarza jak przeraźliwie płakał biedulek mało co sobie gardełka nie zdarł.. a i pobrali od razu krew i mocz więc jutro wyniczki będą i dowiem się czy we wtorek wychodzimy, mam nadzieję, że wszystko w porządku będzie i uda się w końcu wyjść z tego szpitala, bo już mam dość, jak wrócę już do domu to wstawię parę zdjęć no i pokażę wam warunki w szpitalu masakra... a zwłaszcza moje "łóżko" (fotel bujany )
Wesołych świąt wszystkim mamusiom i dzieciaczkom
I dziękuję za wsparcie, na prawdę wiele daje
dam znać jutro czy we wtorek wyjdziemy
Pozdrawiam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PIERWSZE ŚWIETA Z NAMI ALE TO CUDOWNE
dominia czasem jak zle usiade to tak czuje . a jedyna pozycja to od tyłu nie pasuje przy bliźnie ;/
jak cię bolało to spytaj gina jak pojdziesz co i jak z blizna , bo na dluzsz mete nie moze cie tak bolec ;/
ja chce tabletki a najlepiej plastry tylko ja nie karmię więc nie mam problemu z dobraniem , niestety przy karmieniu będziesz musiała uważać z anty , chyba wtedy się tylko te z 1 hormonem dostaje
a suwaczek dodam jak znajdę chwilkę
co do krostek to moj tez ma łojotokowe tak lekarz powiedzial , zeby tam nie smarowac oliwka ani niczym tlustym , bo inaczej sie zatykaja kanaliki lojotokowe i dlatego wychdza krostki
alinka oj tak wieczór udany
aganaobla dobrze , ze chociaz przyznał , ze chamem jest tzn był wazne ze przeprosil
masz za sucho w domku dlatego maluszek ma babolki , u mnie tak bylo przykrecilam kaloryfery polozylam mokra pieluszke na kaloryfer i maly ani nie charczal ani nie mial babolkow
a co do piersi to sie nie znam , bo nie karmie ...
sprobuj krostki linomagiem moze pomoze
nika sliczny
kasiu a podpytaj lekarza czy nie lepiej zmienic mleczko moze to pomoze
ja buzke przemywam wacikiem z woda lub chuestczkami nawilzonymi nie ma uczelenia
mrufka ale fryzurka Adusi szok bujne wloski
jadziu a co z zielona karta bedziecie sie ubiegac?
satine masakra a co ona ma do gadania w kwestii wychowania , dogadaj jej ze sobie nie zyczysz , ja bym prosto z mostu walila gdybym taka tesciowa miala ;/
a co M. twoj na to?
kasia LEoś tez 1 kupke dziennie zwykle po nocy z rana drazy juz taki zwyczaj ma , ze ok 6 sie budzi placz, musze mu sciagnac pieluszke i na golej dupce drazy kupala
domina duma rozpiera jak dziecko takie grzeczne i samo zasypia
satine moj tata tez codziennie do mnie dzwoni , ale ja to lubie bo on to robi z troski i poprostu zapytac co u mnie , wiec moze on dzwoni do syna tylko dlatego , ze go kocha i chce wiedziec co u niego co nie zmienia faktu , ze ma sie wtracac do wychowania dziecka !
buziaczek nie widac fotki
aha lekarz mowil , ze zaparcia mowi sie wtedy kiedy dziecko nie zrobil kupki raz na 3 dni ... az sie zdziwilam
w piatek bylam u lekarza :
Leon waży 4560 g czyli kilogram przytył szok
powiedział , ze dziecko ma pojemonnosc zoladka 100ml do 1-2 mc wiec jak wypije wiecej to sila rzeczy musi ulac .
mowil , ze Leon rosnie jak na drozdzach
a slina taka gesta , bo to przez mleko sie tak zageszcza.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ruch tu dziś niewielki, pewnie wszystkie mamusie i dzieciaczki Zająca w śniegu szukają
My wróciliśmy niedawno od rodziców, niuńka wykąpana śpi, a mamusia raczy się zimnym karmi
Igunia po skoku rozwojowym zaczęła dłużej spać w nocy i pięknie zasypia sama w łóżeczku. Moje duża 8-tygodniowa córcia, jestem z niej taka dumna
Piękne karteczki świąteczne wstawiłyście
Nie nadrobiłam wszystkich postów...z tego co pamiętam:
My tez walczyłyśmy z kupą, a właściwie biegunką przez 2 dni. W piątek było aż 11 kuptoli Dzwoniłam do mojej pediatry, poleciła jakie kropelki kupić i na szczęście pomogły Teraz jest już oki
Jadzia jakie piękne widoki Kurcze, kusisz okolica i pogodą, a u nas śnieg, szaro, buro i ponuro... Wsiadam w samolot i meldujemy się z Igunią u Ciebie
Opowieść o wizycie wspaniała...prawie jak porodowa Żartuję, ale fajnie, że pokazałas Chince kto tu rządzi
Hubi Króliczek boski
Marlena ja odciągam czasami laktatorem, a mimo to jak przystawię potem Igę do piersi to ona pije i pije...nie wiem skąd ale tam zawsze jest mleko Fajnie z tą wagą...ja idę w górę
Paulaa nie ryzykuj szczepienia jeśli jest ryzyko infekcji...mogą wtedy wystąpić powikłania takie jak u nas, albo gorsze. Lepiej się wstrzymaj.
Dominia ale mnie rozbawiłas tym tekstem o braku talii i Twojej nadwadze To co ja mam powiedzieć jak mam pewnie z 15kg albo jeszcze lepiej więcej od Ciebie...
Co do bólu...spróbuj żelu na poczatek, np.durex play.
Mam nadzieję, że buziaczek Igiego szybko wróci do normy.
Pati zdałaś najtrudniejszy test z macierzyństwa na 6. Trzymam za Was kciuki, mam nadzieję, że Marcyś szybko wróci do zdrowia i oboje zapomnicie o tej traumie. Malutki słodziak, buziaki przesyłam
Gabilee ale Ty wylaszczona jesteś Bardzo fajnie z Leosiem razem wyglądacie
Wklejam zdjęcia moich dziewczynek z dzisiaj:
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia najpiekniejsze dziewczynki na swiecie
W przyszlosci tez chce miec coreczke musicie mi powiedziec tylko jak sie je robi
Dostalismy od cioci kropelki delicol na kolke. Wiecie cos o nich ? Dobre sa ?
- niika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leos jaki przystojniak:)
Igusia jak pieknie ubrana..sliczna krolewna..a z siostrzyczkaa super fotka.
Moja Tosienka spala dziis od 21 do 5 raano potem przebudzila sie po 6 ale polozylam ja na brzich i spi do tej pory.wlasnie ja bede wybudzac bo kurcze tyle czasu spac.:)ale sie mama wyspaala.a fotki z brciszkiem wczoraj wtsqiwe potem bo pisze z tel.
Milego dnia dziewczynki:)