BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544162 przez Waszka87
oooo to ostro. Najlepiej gdybyś ty wzięła mala i pojechała i odpoczela

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544163 przez xxElaElaEeexx
A ja w końcu siadłam na dupie ;)
Godzinę naleśniki smażyłam i tak się najadłam,że zaraz pęknę . :laugh:
Za godzinkę jedziemy do mojej kuzynki na kawkę ;) Uwielbiam ją odwiedzać ,bo ma 2 słodkich chłopców w wieku 2 i 4 lat :)

Gosia Trzymam kciuki za twoją perełkę i mam nadzieję ,że nie będzie tak źle :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #544171 przez koticz
Słuchajcie laski bez paniki!!!Zosieńka jest chora więc lekarze nie mogą powiedzieć,ze wszyskto będzie dobrze,bo gdyby jednak nie było to Gosia i Rafał mogli by ich do sądu podać!!!Dlatego mówią,żeby się przygotować na WSZYSTKIE możliwości nawet te najgorsze!!!
Lekarze już kilka razy nie dawali szans Zosi a Ona nadal ŻYJE.1medycyna i lekarze są bardzo ważni,ale siła i wola walki również!!!
GOSIA JA WIERZE,ŻE ZOSIA WYGRA WALKĘ Z CHOROBĄ!!! I Wy też musicie w to wierzyć!!!

Beata ja tam jestem takim typem,że wolę mieć jedzenie wymieszane,nie zjadłabym takiego "suchego"ryżu bez koloru,ale nawet jak jem ziemniaki z burakami to zawsze robie z nich papkę na talerzu :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

vernix ja mam jeszcze jutro wizytę na 15:20

aksa aga czekamy na dobre wieści od Was

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #544173 przez Depeche
Waszka87 napisał:

oooo to ostro. Najlepiej gdybyś ty wzięła mala i pojechała i odpoczela

Wiem, boje sie tylko, ze beda pytac, a beda, bomy sie nawet nigdy w zasadzie nie klocilismy. Nie chce tu tkwic i czekac az zrobi sama nie wiem co, abym mogla zapomniec. Zreszta niewazne, za duzo juz w tym temacie zostalo powiedziane. Najbardziej mnie boli, ze spodziewalabym sie tego po sobie, ale nie po nim. Zawsze mialam o nim zdanie , ze jest naprawde bardzo rozwazny , widc jednak sie mylilam.

11 lata 10 miesiąc temu #544176 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #544178 przez koticz
AAAAAaaa depeche i lena chciałam powiedzieć,że mnie kręcenie biodrami naprawde pomaga na ból w krzyżu :blush:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #544181 przez Unbreakable

11 lata 10 miesiąc temu #544182 przez Waszka87

11 lata 10 miesiąc temu #544183 przez Depeche
koticz napisał:

AAAAAaaa depeche i lena chciałam powiedzieć,że mnie kręcenie biodrami naprawde pomaga na ból w krzyżu :blush:

Taaaaaa

11 lata 10 miesiąc temu #544184 przez Unbreakable
Noooo a śmiałyście się z mentorki ;)

11 lata 10 miesiąc temu #544189 przez Depeche
Unbreakable napisał:

powiedz mi dlaczego mi powinno zalezec...

11 lata 10 miesiąc temu #544190 przez Agnieszka86
Jej, aż mnie zatkało, po tym co przeczytałam o Zosieńce i Gosi! Ale tak jak piszecie, lekarze mają obowiązek powiedzieć, że może być różnie. A medycyna idzie do przodu i wierzę mocno, że będzie dobrze. Zobaczymy co Gosia napisze.

My po wizycie. Rozwarcie na 1,5 cm, lekarz powiedział, że organizm się przygotowuje do porodu. Zosia waży 3000 g i ładnie się rozwija. Mam zdjęcie jej buzi, dopiero teraz, bo zawsze się odwracała tyłem. Mam umówić się na KTG w połowie lutego i wizyta 19. Na wyniki nic lekarz nie powiedział, czyli ok, paciorkowiec będzie zwalczany przy porodzie.

11 lata 10 miesiąc temu #544194 przez Waszka87
Agnieszka86 napisał:

Jej, aż mnie zatkało, po tym co przeczytałam o Zosieńce i Gosi! Ale tak jak piszecie, lekarze mają obowiązek powiedzieć, że może być różnie. A medycyna idzie do przodu i wierzę mocno, że będzie dobrze. Zobaczymy co Gosia napisze.

My po wizycie. Rozwarcie na 1,5 cm, lekarz powiedział, że organizm się przygotowuje do porodu. Zosia waży 3000 g i ładnie się rozwija. Mam zdjęcie jej buzi, dopiero teraz, bo zawsze się odwracała tyłem. Mam umówić się na KTG w połowie lutego i wizyta 19. Na wyniki nic lekarz nie powiedział, czyli ok, paciorkowiec będzie zwalczany przy porodzie.

Agnieszka super ze wszystko ok ;-) cieszę się bardzo

11 lata 10 miesiąc temu #544199 przez Unbreakable
Super Agnieszka;) coś czuję, że mamy kandydatkę na pierwszą mamusię ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544200 przez koticz

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka