BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544284 przez aksa
później was nadrobię

meldujemy się po wizycie uffffff wszystko jest dobrze, młody waży między 2100 a 2300 wg skali jest tak po środku:) Boże jaka ulga!!!!

wyczekaliśmy się 3 godziny, bo mój gin był przy porodzie :) i spoko leże na tej leżance już patrze a on ma od kolana w dół nogawkę i but we krwi :cheer: yeah

później was poczytam! buziole i dziekujemy za trzymanie kciuków cioteczki! :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544287 przez Agnieszka86
aksa napisał:

później was nadrobię

meldujemy się po wizycie uffffff wszystko jest dobrze, młody waży między 2100 a 2300 wg skali jest tak po środku:) Boże jaka ulga!!!!

wyczekaliśmy się 3 godziny, bo mój gin był przy porodzie :) i spoko leże na tej leżance już patrze a on ma od kolana w dół nogawkę i but we krwi :cheer: yeah

później was poczytam! buziole i dziekujemy za trzymanie kciuków cioteczki! :kiss:

Super, że wszystko u Was ok:) Widok nogawki zapewne bezcenny :blink:

11 lata 10 miesiąc temu #544288 przez koticz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Oki dziewczynki,zatem uszanujmy ich uczucia i pozwólmy im przegryść sytuację,ja naprawdę potrafię sobie wyobrazić co Gosia czuje... i wraca do mnie to co ja czułam kiedy mój Aniołek odszedł...ale oni jeszcze mają szansę więc powinni wierzyć...

Mojej świrki kumpela właśnie została babcią i jej córka miała cesarkę 2tyg przed terminem porodu bo przytyła 20kg i,że dziecko już ponad 4200 i że za duże,a jak wyciągnęli to się okazało,że 3300 :cheer: prawie kilogram różnicy

aksa a Ty cholerka czemu się nie odzywasz?Zaczynam się martwić czy Wy nie usłyszeliście czegoś nie dobrego...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #544290 przez koticz
aksa ufffffff......

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #544295 przez Agnieszka86

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Tak to z tymi pomiarami jest, wszystko orientacyjnie.

11 lata 10 miesiąc temu #544299 przez andzia_zg
aksa dobrze, że wszystko ok :-)

Agnieszka za tydzien to już chyba śmiało możecie baraszkować, bo będziesz już miała donoszona ciążę.

koticz a Ty juz coś wiesz kiedy będziesz miala sciągany krążek?

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544304 przez koticz
andzia_zg napisał:

koticz a Ty juz coś wiesz kiedy będziesz miala sciągany krążek?

Mam nadzieję się jutro dowiedzieć na wizycie,ale nie jestem pewna czy bym chciała żeby mi od razu ściągła jutro,bo wtedy bym musiała leżeć,więc pewnie poczekamy do momentu donoszenia i może umówię się z gin w szpitalu?Nie wiem dowiem się jutro

11 lata 10 miesiąc temu #544307 przez vernix
Zastanawiam się co napisać po takiej wiadomości od Gosi?...Chyba na tę chwilę nic. Gosiu jestem z Wami, Waszą trójką myślami i modlitwą. Wierzę w siłę Zosi.

Aksa wieelka ulga, co? cieszę się, że Twój synuś ładnie przybiera na wadze, będzie dobrze:)
A widok zakrwawionej nogawki to taki przedsmak i niesmak zarazem:) :cheer: noo ostro:)

Agnieszka ja także nominuję Cię i Twoją Zosieńkę do pierwszego rozpakowania z naszej grupy:)
Do tego celibat zdjęty, to tym bardziej:)Poćwiczysz z mężem w nowej sypialni i dasz radę wypchnąć malutką :lol: :cheer: no nie taką malutką, 3 kg,ładnie!

11 lata 10 miesiąc temu #544312 przez vernix
koticz napisał:

[/quote][/i]

Koticz niech lepiej zejdzie, bo nie będzie biedaczek mógł wciągnąć spodni i dowieźć Cię jak coś na porodówkę :P :lol:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544313 przez andzia_zg

vernix napisał:

koticz napisał:

[/i]

Koticz niech lepiej zejdzie, bo nie będzie biedaczek mógł wciągnąć spodni i dowieźć Cię jak coś na porodówkę :P :lol:

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544317 przez Agnieszka86
Vernix Wy tak naprawdę nas typujecie jako pierwsze do rozpakowania?! Może nas tutaj któraś zaskoczy i rozpakuje się wcześniej:)

Koticz Vernix ma rację :silly:

Andzia jem wafle ryżowe:)

11 lata 10 miesiąc temu #544325 przez Agnieszka86
Tak sobie tutaj luźno piszemy, a w głowie każdej za pewne Gosia i Zosiaczek. Nie mogę sobie z tym poradzić psychicznie! Nie jestem w stanie wyobrazić sobie nawet tego co teraz czuje Gosia i Rafał! Oczywiście, że mocno wierzę, że będzie dobrze, ale ich ból i strach jest zapewne nie do ogarnięcia.

11 lata 10 miesiąc temu #544327 przez anecia88
Witam was wszystki :-)
Podczytuje was ale jak wam pisalam mialam sesje na szczescie juz po wszystkim :-) zaliczone teraz moge na spokojnie czekac na naszego szkrabka 6 lutego idziemy sprawdzic szyjke czy oki.
Trzymalam kciuki za wasze dzisiejsze wizytu :-) ciesze sie ze wszystko oki
Gosia trzymajcie sie jestesmy myslami z wami :-) wierze ze twoj tato jest aniolem strozem dla was tak jak moj naszym i ze nie pozwoli zrobic wam krzywdy :-) i bedzie dobrze :kiss:
Bede czesciej z wami pisala bo wiecej czasu teraz bede miala :-)

11 lata 10 miesiąc temu #544328 przez Agnieszka86
Anecia fajnie, że teraz znajdziesz czas i uaktywnisz się na forum:) Gratuluję zaliczonej sesji:)

Ja zmykam na razie, potem jeszcze pewnie zajrzę. A gdyby mnie już dzisiaj nie było na forum to życzę Wam spokojnej nocy

11 lata 10 miesiąc temu #544329 przez aksa
Agnieszka jej jak dobrze że u Was wszystko w porządku!! noo ładnie celibacik zniesiony będzie się działo!! :lol:

heh jak przeczytałam wiadomość od Gosi to zamarłam...

Gosiu całym sercem jesteśmy z Wami, ja wierzę, że będzie dobrze!! musi być po prostu MUSI! :kiss:

raz jeszcze dziękujemy za trzymanie kciuków! :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka