BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544506 przez koticz
I jeszcze brzucho z kolacyjką dzisiejszą ( mało mi nadal :( )
też mamy 105cm

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544516 przez andzia_zg
koticz jaki duży Jagódka ma basenik :lol: Fajnie... i już prawie nie masz pępusia :blink:

Pokoik różowiutki i też od razu kicia wpadła mi w oko, bo sie odróżniała kolorystycznie :silly:

Wózeczek też juz złożony :-) Fajnie :-) Teraz tylko czekac na Jagódkę :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544518 przez Beata 26
Koticz wybacz ale usmialam sie z tych wkladek zanim przeczytalam podpis pod zdjecie. Haha :) brzusuo fajny.
A jaki materac do lozka kupilas?

Depeche - musztarda miod (musztardy dwa razy tyle co miodu) troche oliwy soku z cytryny i sol.

A rukole robilas z pomidorem i mozarella? Czemu Ci nie smakowala? Dawalas troche oliwy?

Dobra jest tez rukola np na kanapce posmarowanej pesto z pomidorem i z mozarella. To taka podstawowa kombinacja.

Fajnie jest tez polaczyc ja z owocami.

11 lata 10 miesiąc temu #544519 przez Depeche
Waszka87 napisał:

andzia_zg napisał:

Waszka czyli to nie jest tak, ze za rok 2011 daje sie zaswiadczenie tylko do czasu az nie złozymy PIT-a a po zlozeniu PIT-a juz tylko rok 2012? Wow... to byłoby fajnie, bo dla mnie korzystniej jest dac zaswiadczenie za rok 2011 i bym miala wtedy becikowe :lol: Aż mi się papa usmiechnęla jak to przeczytalam :lol:

tak właśnie :)

A mnie niestety chyba bardziej satysfakcjonuje 2012 r. , chociaz jak w 2011 bylam na urlopie wychowawczym to chyba nadal mi sie nalezy becikowe, nie.

11 lata 10 miesiąc temu #544523 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Koticz wybacz ale usmialam sie z tych wkladek zanim przeczytalam podpis pod zdjecie. Haha :) brzusuo fajny.
A jaki materac do lozka kupilas?

Depeche - musztarda miod (musztardy dwa razy tyle co miodu) troche oliwy soku z cytryny i sol.

A rukole robilas z pomidorem i mozarella? Czemu Ci nie smakowala? Dawalas troche oliwy?

Dobra jest tez rukola np na kanapce posmarowanej pesto z pomidorem i z mozarella. To taka podstawowa kombinacja.

Fajnie jest tez polaczyc ja z owocami.

Nie pamietam, byla zbyt bardzo rukolowa. Musze poprobowac, widze , ze masz wyprobowane.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544530 przez koticz
depeche właśnie podbiłaś moje serce,jak każdy kto pochwali moich chłopców
A tu się Lolek luzuje

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #544536 przez Beata 26
Koticz, leze juz po kapieli w lozku, ale tak mi sie chce jajka gotowanego ze zaraz chyba zejde na dol ugotowac i zrobie sobie dwie kanapki z nim! Oczywiscie to Twoja wina;)

11 lata 10 miesiąc temu #544540 przez Depeche
No lubie kiciaki, ale dopoki mam psa musi tak zostac, wiecej psa nie chcemy, bedzie kiciak, a nie znaczy ci terenu, bo mojej sasiadki kocur to chodzi do nas i nam sika tym plynem na drzwi. Moze dlatego, ze z naszym psem ze soba rywalizuja. Jest wykastrowany, a ma taki temperament. I tak mnie tym wnerwiam, ale i tak mu zawsze daje troche lodow jak go widze, bo potem jako jedyna moge go glaskac.

11 lata 10 miesiąc temu #544542 przez andzia_zg
koticz Lolek jest boski :lol:

i mi tez się zachciało jajka :> :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544546 przez koticz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #544550 przez Depeche
ja zjadlam nutelle, bulke z chrzanem , a teraz jem zelki

jejko mialam na sniadanie, wiec mnie nie rusza ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #544554 przez Depeche
koticz napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

lepiej sie przyzwyczajaj, bo na tym potem daleko nie pojedziesz

11 lata 10 miesiąc temu #544555 przez Gosia27
Dziś pierwszy raz widziałam buzię mojej Zosi w 3D.
Jest taka piekna, usta ma pełne jak mój Rafał a nosek okrąglutki jak ja...ma 1500g
Wada serca jest złożona, skomplikowana i trudna do leczenia. Naczynia są poplątane, tętnica płucna tylko jedna z zawężonym przepływem. Dwie dziury, wspólny węzeł. Dziś poraz pierwszy były zaburzenia w rytmie serca.
Musimy zdawać sobie sprawę z tego że serduszko jest bardzo chore i nie wiadomo czy maleńka sobie poradzi na zewnątrz...nie wiadomo ile operacji min 3, jak długo w szpitalu może i pół roku...
Za 6 tygodni wstawiam się do szpitala na cc. A potem wszystko w rękach Boga i lekarzy.
Lekarka nie dała nam nadziei...nie poczułam tego. Nie jestem w stanie myśleć trzeźwo...nie jestem...

Cieszę się że na pozostałych wizytach wszystko dobrze z maluszkami.

11 lata 10 miesiąc temu #544559 przez Gosia27
Dziękuję Wam za wszystko

11 lata 10 miesiąc temu #544562 przez Depeche
Przytulam Was mocno, najmocniej jak potrafie. Chce dac Ci troche otuchy, nadziei, sama wierze , ze bedzie dobrze. Nie wiem co Ci napisac, nie wiem, po prostu nie wiem...jest szansa, to najwazniejsze.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka