BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544332 przez Depeche
A bo te pomiary to jakos sie robi orientacyjnie, chyba po dl. kosci udowej. Ale jak to nie wiem, wiec sie zdaza i tak, ze masz rodzic 4 kg, a rodzisz 3, w druga strone rowniez.
Ale Aga jak Twoja mala wazy juz 3 kg, to Ty dopinaj te torbe. I pamietaj prze sie tylkiem, a nie uszami ;-)

Hehe, Aksa, ale nie zawsze sie lekarz ubabra we krwi, ja np. nie pamietam,zebym krwawila. pamietam tylko taka brzydka wydzieline , no i po cieciu to czulam jak mi leci po udzie. Wiec nie zawsze jest to rzeź.

Dajmy Gosi zlapac oddech. Caly zas o niej mysle, ze pewnie teraz jej zle. Ech.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544336 przez AniaCzajka
Gosiu jestem z Tobą i Waszą Zosieńką, trzeba wierzyć pamiętaj.

11 lata 10 miesiąc temu #544343 przez andzia_zg
Agnieszka... wafle ryżowe... mniam...a ja z godzinke temu zjadłam ostatnie jakie były w domu...

anecia88 fajnie, że wszystko już pozdawane i ze będziesz miała więcej czasu by z nami tu sobie pogadać.
Imię dla synusia już wybrane?

Depeche dobrze, że pogadaliście... powinniście więcej ze soba rozmawiac o tym co cuzjecie, co was boli itp.

Ciągle myśle o Gosi...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544358 przez Unbreakable
Aksa cieszę się, że wszystko ok;)

Agnieszka głowę kładę, że będziecie pierwsze;) i będziesz nam opowiadała jak było.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mój Mężol wrócił z pracy, obiadek zjedzony i jak odessa się od komputera, to może wykorzystam go do jakiegoś masażu, bo mi troszkę kostki spuchły.
Miłego wieczoru Dziewczyny.

Gosiu, pomodlę się za Zosiaczka, trzymajcie się...

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544363 przez koticz

vernix andzia ja mieszkam ze 50metrów od szpitala tak,że w razie czego i w majtkach samych przeleci :) albo ostatecznie pójdę sama a jak mu opuchlizna zejdzie to mi torby przyniesie :P

ide jakie jajeczko na miękko zjeść,też tak macie,że jesteście cały czas głodne???Bo ja to bym mogła jeść bez przerwy :(

No Aga jeśli Ty nie urodzisz pierwsza to paulina ma jakoś cc pod koniec lutego,bo coś dziś mi przyszło do głowy,że andzia tego swojego klocusia przenosi

a i tekst depeche,że pies siedział z miną "ide stąd" mnie rozj*bał :woohoo: :woohoo: :woohoo: jak ty coś palniesz czasem to masakra,samymi takimi tekstami z poważnej sprawy zrobisz kabaret

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #544371 przez andzia_zg
koticz tez ciągle bym cos jadła... szczególnie rano nie moge sie najeść ;) a w dzien to prawie ciągle buzia mi sie nie zamyka i gryzę wafle ryzowe.

A odnośnie przenoszenia Wojtka to przedwczoraj gadałam ze świrka przez tel i ona się smiała, że jeszcze Wojtek zrobi nam psikusa i sobie posiedzi dłużej w brzuchu :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544373 przez Agnieszka86
Wróciłam do Wasz szybciej niż myślałam.

Depeche super, że się jakoś dogadaliście:) Koticz ma rację, masz kabaretowy styl pisania :)

11 lata 10 miesiąc temu #544375 przez Agnieszka86
Koticz z tym jedzeniem to mam podobnie. A przez dietę staram się nie podjadać między posiłkami, ale widzę, że coraz ciężej mi idzie i coś tam przegryzam, wafla ryżowego, marchewkę albo owoc. Dzisiaj mam taki dzień właśnie.

11 lata 10 miesiąc temu #544382 przez andzia_zg
Ja właśnie zjadłam kolację, ale jak Agnieszka napisała o owocku to przypomniało mi się, że mam owoce w puszce w lodówce... może bym sobie tak jeszcze taka puszeczkę zjadła... :P

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544392 przez koticz
Aga moja diabetolog zabroniła się głodzić.Jak jesteś głodna to podjadaj,tym bardziej,ze ty bardzo o dietę dbasz więc krzywdy sobie nie zrobisz.Nie mówię,żeby się snickersami zapychać,ale właśnie jakąś marchewką(ja nie mogę bo mam uczulenie :side: ) czy sałatką zdrową...

Dobra idę robić kolację bo zejdę zaraz z tego świata...
Pewno jeszcze zajżę więc się nie żegnam...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #544405 przez Lafi
Napisłam jeszcze do Gosi ale nie odpisuje, pewnie potrzebuje ciszy, zadnych bodzców z zewnatrz, jak bedzie gotowa to pewne sie odezwie, jak o nich pomyśle to mnie gdzieś ściska.

A ja ostatnio mało jem, ale dzis szalałąm i zamówiłam po keba, zjadłam połowe i to wszystko,

Depeche dobrze ze dogadaliscie sie z meżem, a z teściem to pewnie wszystko trudne do opisania.
Ja znów odseparowałam sie mozna tak powiedziec od rodziców, moi bracia siedza na ojcu i sepia, nikt z nich nigdy nie pracował zawodowo, tata im daje praca, a wyglada jak wyglada, ja co mam to wszystko z mezem sami, satysfakcje mam ogromną, ze nie jestem :pasaożytem" ale nie powiem czasami cos tam kupia Sewerynowi, ale ja sie bronie od tego, tata mówi mi jak co to przyjdz to ci dam, ale jakos nie umie. a tez mam powody, duzo do pisania i opowiadania .

11 lata 10 miesiąc temu #544406 przez ufolka
Ja po zakupach, no już prawie wszystko mam, nareszcie :)

O sałatka owocowa, to jest myśl :)

Też ciągle myślę o Gosi i jej rodzinie, ciężko cokolwiek napisać, zostaje tylko wiara w to że będzie dobrze, Gosiu całym sercem jestem z wami :kiss:

Fajne że po wizytach pozostałych wszystko w porządku :) Ja idę 5 teraz, qrde chciała bym pierwsza być do rozpakowania hehe

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544409 przez Depeche

Zjadlam wafelka z nutella, teraz mnie zgaga zabije.

11 lata 10 miesiąc temu #544414 przez mamcia2013
Gosia ściskam Was mocno, dużo wiary i siły dla Was ! :kiss:

Aga super że jest ok po wizycie, teraz siadaj na chłopa i heja :D

Aksa a tak się martwiłaś kobieto :) szkrab rośnie i to najważniejsze.

Depeche no w końcu zaczęliście gadać ze sobą! Oby tak dalej :)

11 lata 10 miesiąc temu #544416 przez Depeche

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka