- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche - dobrze, ze juz gadacie...
Andzia - na srodku jest salatka: rukola, jablko, zielony ogorek, sos miodowo-musztardowy (czasem dodaje do tego platki sera i orzechy).
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Andzia - na srodku jest salatka: rukola, jablko, zielony ogorek, sos miodowo-musztardowy (czasem dodaje do tego platki sera i orzechy).
Przepysznie to wygląda
A jeśli chodzi o cm w pasie to ja mam 105cm
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ja mam w pasie po wczorajszym mierzeniu 112. I nadal brzuch swędzi bardzo, czasem jakby szczypie, zapomniałam zapytać lekarza Może dla świętego spokoju zrobię sobie te próby wątrobowe? Dłonie i stopy nie swędzą, brzuch i czasem plecy na dole, tzn nad tyłkiem.
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aksa - super, ze wszystko ok!:*
Depeche - dobrze, ze juz gadacie...
A mnie ciekawi ten sos, robisz sama, czy jakis gotowy. Jak sama, to napisz jak. generalnie to lubie zjesc rukole, ale nie potrafie jej jakos sama przygotowac z czyms. Raz zrobilam z pomidorami, chyba przesadzilam, smierdzialo a bleeeeeeeeeeee.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koticz nie głodzę się, tylko czasem mam taką ochotę jeść, jeść i jeść, a nie wolno
Ja mam w pasie po wczorajszym mierzeniu 112. I nadal brzuch swędzi bardzo, czasem jakby szczypie, zapomniałam zapytać lekarza Może dla świętego spokoju zrobię sobie te próby wątrobowe? Dłonie i stopy nie swędzą, brzuch i czasem plecy na dole, tzn nad tyłkiem.
No to mnie przebilas, ja 108 .Dwa cm zgubilam, teraz przez te dwa dni pewnie tez troche, bo malo jadlam. Wazne zeby maly przybieral, ale bez przesady, jak uslysze od gina, ze wazy z 4 kg to dopiero bede miala porodowa schize.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
proszę się nie śmiać z wkładek w staniku!!!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
BYŁA U MNIE MOJA SIOSTRA- KSIĘGOWA I WYPYTAŁAM JĄ O TO BECIKOWE, O TYM KRYTERIUM DOCHODOWYM PEWNIE WIECIE NO ALE DO RZECZY.
ZAPYTALAM JA ZA JAKI ROK MAM SIE ROZLICZAC JAK JUZ URODZE MAŁEGO, A ONA MOWILA ZE ZALEZY KIEDY ZLOZE WNIOSEK, BO NA ZLOZENIE WNIOSKU MAMY 12 MIESIECY OD URODZENIA DZIECKA.
JEZELI ZLOZYMY WNIOSEK DO PAŹDZIERNIKA 2013 ROKU TO BIERZEMY ZAŚWIADCZENIE Z URZEDU SKARBOWEGO ZA ROK UWAGA 2011!, JEŻELI PO TYM TERMINIE TO ZA 2012! a jest tak pomnieważ rok rozliczeniowy trwa od października do listopada
NO A INNA SPRAWA TEZ JEST JAK ZLOZYMY WNIOSEK PRZED OTRZYMANIEM PIT-U Z PRACY BO WTEDY TEZ ZA 2011 ALE O TYM JUZ NA FORUM BYŁO.
TAKŻE JEŻELI DLA KOGOŚ JEST KORZYSTNIEJ BRAC POD UWAGE 2012 TO MUSI ZACZEKAC ZE ZLOZENIEM WNIOSKU DO LISTOPADA 2013 A JEŻELI KORZYSTNIEJSZY JEST 2011 NO TO DO PAŹDZIERNIKA.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche nie miej do mnie pretensji,nie chcę się wpierdzielać to Wasze sprawy,ale skoro mąż tak mało tam zarabia to czemu nie znajdzie innej pracy?Mój też mógł pracować u swojego ojca,ale poszedł tam gdzie płacą więcej (choć nie pracuje w zawodzie a u ojca by pracował w tym co sobie wyuczył)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja nawet kropelki siary jeszcze nie uronilam, a preciez juz kiedys mi sie tam kranik uruchomil. Hm...pewnie znowu beda jaka z laktacja, a tak sie nastawiam, ze tym razem wytrwam.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Waszka czyli to nie jest tak, ze za rok 2011 daje sie zaswiadczenie tylko do czasu az nie złozymy PIT-a a po zlozeniu PIT-a juz tylko rok 2012? Wow... to byłoby fajnie, bo dla mnie korzystniej jest dac zaswiadczenie za rok 2011 i bym miala wtedy becikowe Aż mi się papa usmiechnęla jak to przeczytalam
tak właśnie