BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #544428 przez Beata 26
Boshe ale mnie zmulilo, leze juz w lozku. Jakos teraz czesciej sie slabiej czuje, ale chyba kazda tak ma..mamy juz 109 w brzuchu, a Wy? Ogolnie to czasem mam wrazenie, ze zaczynam rodzic bo tak sie zle czuje. ;) schizy 3 trymestru.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #544435 przez Beata 26
Aksa - super, ze wszystko ok!:*

Depeche - dobrze, ze juz gadacie...

Andzia - na srodku jest salatka: rukola, jablko, zielony ogorek, sos miodowo-musztardowy (czasem dodaje do tego platki sera i orzechy).

11 lata 10 miesiąc temu #544440 przez andzia_zg
Beata 26 napisał:

Andzia - na srodku jest salatka: rukola, jablko, zielony ogorek, sos miodowo-musztardowy (czasem dodaje do tego platki sera i orzechy).

Przepysznie to wygląda :lol:

A jeśli chodzi o cm w pasie to ja mam 105cm

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #544459 przez Agnieszka86
Koticz nie głodzę się, tylko czasem mam taką ochotę jeść, jeść i jeść, a nie wolno :(
Ja mam w pasie po wczorajszym mierzeniu 112. I nadal brzuch swędzi bardzo, czasem jakby szczypie, zapomniałam zapytać lekarza :dry: Może dla świętego spokoju zrobię sobie te próby wątrobowe? Dłonie i stopy nie swędzą, brzuch i czasem plecy na dole, tzn nad tyłkiem.

11 lata 10 miesiąc temu #544460 przez Depeche
Beata 26 napisał:

Aksa - super, ze wszystko ok!:*

Depeche - dobrze, ze juz gadacie...

A mnie ciekawi ten sos, robisz sama, czy jakis gotowy. Jak sama, to napisz jak. generalnie to lubie zjesc rukole, ale nie potrafie jej jakos sama przygotowac z czyms. Raz zrobilam z pomidorami, chyba przesadzilam, smierdzialo a bleeeeeeeeeeee.

11 lata 10 miesiąc temu #544463 przez Agnieszka86
Dobra, teraz to już zmykam na serio. Obejrzę M jak Miłość i w eurobiznes będziemy z K. grać. Dobrej nocy :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #544466 przez Depeche
Agnieszka86 napisał:

Koticz nie głodzę się, tylko czasem mam taką ochotę jeść, jeść i jeść, a nie wolno :(
Ja mam w pasie po wczorajszym mierzeniu 112. I nadal brzuch swędzi bardzo, czasem jakby szczypie, zapomniałam zapytać lekarza :dry: Może dla świętego spokoju zrobię sobie te próby wątrobowe? Dłonie i stopy nie swędzą, brzuch i czasem plecy na dole, tzn nad tyłkiem.

No to mnie przebilas, ja 108 .Dwa cm zgubilam, teraz przez te dwa dni pewnie tez troche, bo malo jadlam. Wazne zeby maly przybieral, ale bez przesady, jak uslysze od gina, ze wazy z 4 kg to dopiero bede miala porodowa schize.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544476 przez koticz
Depeche nie miej do mnie pretensji,nie chcę się wpierdzielać to Wasze sprawy,ale skoro mąż tak mało tam zarabia to czemu nie znajdzie innej pracy?Mój też mógł pracować u swojego ojca,ale poszedł tam gdzie płacą więcej (choć nie pracuje w zawodzie a u ojca by pracował w tym co sobie wyuczył)
proszę się nie śmiać z wkładek w staniku!!!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544478 przez Waszka87
HEJ BRZUSZKI MAM WAŻNA WIADOMOŚĆ.
BYŁA U MNIE MOJA SIOSTRA- KSIĘGOWA I WYPYTAŁAM JĄ O TO BECIKOWE, O TYM KRYTERIUM DOCHODOWYM PEWNIE WIECIE NO ALE DO RZECZY.
ZAPYTALAM JA ZA JAKI ROK MAM SIE ROZLICZAC JAK JUZ URODZE MAŁEGO, A ONA MOWILA ZE ZALEZY KIEDY ZLOZE WNIOSEK, BO NA ZLOZENIE WNIOSKU MAMY 12 MIESIECY OD URODZENIA DZIECKA.
JEZELI ZLOZYMY WNIOSEK DO PAŹDZIERNIKA 2013 ROKU TO BIERZEMY ZAŚWIADCZENIE Z URZEDU SKARBOWEGO ZA ROK UWAGA 2011!, JEŻELI PO TYM TERMINIE TO ZA 2012! a jest tak pomnieważ rok rozliczeniowy trwa od października do listopada

NO A INNA SPRAWA TEZ JEST JAK ZLOZYMY WNIOSEK PRZED OTRZYMANIEM PIT-U Z PRACY BO WTEDY TEZ ZA 2011 ALE O TYM JUZ NA FORUM BYŁO.

TAKŻE JEŻELI DLA KOGOŚ JEST KORZYSTNIEJ BRAC POD UWAGE 2012 TO MUSI ZACZEKAC ZE ZLOZENIEM WNIOSKU DO LISTOPADA 2013 A JEŻELI KORZYSTNIEJSZY JEST 2011 NO TO DO PAŹDZIERNIKA. :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544484 przez koticz
Jagodowy pokój
i nasze spakowane walizki :)

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #544488 przez Depeche
koticz napisał:

Depeche nie miej do mnie pretensji,nie chcę się wpierdzielać to Wasze sprawy,ale skoro mąż tak mało tam zarabia to czemu nie znajdzie innej pracy?Mój też mógł pracować u swojego ojca,ale poszedł tam gdzie płacą więcej (choć nie pracuje w zawodzie a u ojca by pracował w tym co sobie wyuczył)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #544498 przez koticz
Powinien być lojalny wobec swojej najbliższej rodziny,a teraz najbliższa rodzina to Ty i dzieci,no ale nie nakręcam Cie :)

i pojazd(nie parezeć na syf naokoło)

Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #544500 przez andzia_zg
Waszka czyli to nie jest tak, ze za rok 2011 daje sie zaswiadczenie tylko do czasu az nie złozymy PIT-a a po zlozeniu PIT-a juz tylko rok 2012? Wow... to byłoby fajnie, bo dla mnie korzystniej jest dac zaswiadczenie za rok 2011 i bym miala wtedy becikowe :lol: Aż mi się papa usmiechnęla jak to przeczytalam :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #544502 przez Depeche
Koticz mrauuu jaka piekna kicia, Pokoik slodki, taki dziewczynkowy. Nie nie smieje sie z wkladek, buahahahaahh :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Ja nawet kropelki siary jeszcze nie uronilam, a preciez juz kiedys mi sie tam kranik uruchomil. Hm...pewnie znowu beda jaka z laktacja, a tak sie nastawiam, ze tym razem wytrwam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #544503 przez Waszka87
andzia_zg napisał:

Waszka czyli to nie jest tak, ze za rok 2011 daje sie zaswiadczenie tylko do czasu az nie złozymy PIT-a a po zlozeniu PIT-a juz tylko rok 2012? Wow... to byłoby fajnie, bo dla mnie korzystniej jest dac zaswiadczenie za rok 2011 i bym miala wtedy becikowe :lol: Aż mi się papa usmiechnęla jak to przeczytalam :lol:

tak właśnie :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka