- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche napisał:
www.facebook.com/photo.php?fbid=56641638...99772&type=1&theater
a ja chcem krolicka
a ja mam bialutkiego
juz widze mojego charta jak za nim biega
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
mamcia fajowy ten króliczek
patrycja martwie sie zebyś Ty przypadkiem nie wylądowała z tą miedniczką w szpitalu albo żebyś nie musiala miec przez to dużo wczesniejszej cesarki kurcze z niecierpliwoscia bede czekała na wieści z konsultacji...
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Od jakiegoś czasu mam zapytać i zapominam jak u was sytuacja rozstępowa?
Jak narazie na brzuszku nic mi się nie pojawiło,a jak u Was dziewczyny???????
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
unbreakable-ja mam swoje przedciążowe rozstępy (szybko urosłam:)), a to ze póki co nie mamy ciążowych to jeszcze nic nie znaczy-one wychodzą na sam koniec podobno:)
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamcia, malinka u mnie są 3 w samym dole brzucha, ostatnio wyskoczyły, ale teraz to nic, potem jak brzuch spada też się robią
mamcia super futrzak kiedyś też miałam króliki teraz papużki kupię, miałam kupić rybki ale rybki.. nie można pogłaskać hehe myślałam o chomiku albo króliku ale R. za bardzo nie chce, jeszcze dzieci za małe, poczekam aż starsza podrośnie bo by pewnie zamęczyła hehe
idę dziecko moje usypiać, jedno i drugie chyba bo "brzuszne" też coś daje mi po brzuchu
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
co do rozstępów (tfu tfu odpukać) na razie na brzuszku nie mam, za to moje piersi...ehh aż szkoda pisać, tak mi cyce urosły w 3mc nagle że popękały i teraz smaruje smaruje...ale wiadomo
gość od szafy się pojawił ooołłłł yeeee chwalmy dzień chwalmy dzień yeeee (tupiemy nóżą w rytm)
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Ja do smarowania sutków mam maść Ziajka bo nie trzeba jej zmywać i bepanthen baby którą trzeba zmywać ale jest też do dupki.Na co dzień do dupki to będę stosować maść Linomag. Mam też maść Alantan i Sudocream. Do mycia Oliatum ale zwykłe mydłko Bambino też zakupiłam. Oliwkę do smarowania również z Ziajki. Do przemywania oczek sól fizjologiczna a do noska aspirator i sól morska z Fridy. Pieluchy z Huggis i z tej samej firmy husteczki nawilżające. Do pępka nie nie kupiłam bo zobaczę co powiedzą w szpitalu. Spirytus lubelski mam bo kupiłam jak robiłam pączki ale nie wiem czy to ma być taki spożywczy czy jakiś w aptece się kupuje???
Noc oczywiście nie przespałam. Powrociły mi skurcze ale takie ze az plecy bolały. Wziełam więc 2 nospy i po 10 minutach je wyrzygałam.Ale to jeszcze nie koniec bo zatoki tak bolą, że chodzę po ścianie. Z rana pojechałam do przychodni i wykorzystałam to że jestem w ciązy i weszłam bez kolejki. Dostałam antybiotyk. Myślałam ze dam rade bez niego ale skoro po tygodniu nie ma poprawy to dłużej się meczyć nie będę. Dostałam Zinnat. Podobno bezpieczny w 9 miesiacu ciąży i powoduje szybszy rozwój płuc u dziecka. Wziełam już pierwszą tabletkę i już mam wyrzuty sumienia, że jednak może on zaszkodzić
Patrycja trzymam kciuki za twą nerke. Daj znać po wizycie co lekarz postanowił. Ja obstawiam , ze będzie czekał do 38 tygodnia i cesarkę zrobią, żeby nie narażać dłużej twojego zdrowia
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
[/i]mamcia fajowski króliczek!! i fajna fryzurka zawsze chciałam mieć grzywkę ale niestety twarz mam jak księżyc w pełni i fryzjerka mi stanowczo odradziła
co do rozstępów (tfu tfu odpukać) na razie na brzuszku nie mam, za to moje piersi...ehh aż szkoda pisać, tak mi cyce urosły w 3mc nagle że popękały i teraz smaruje smaruje...ale wiadomo
gość od szafy się pojawił ooołłłł yeeee chwalmy dzień chwalmy dzień yeeee (tupiemy nóżą w rytm)
A smarowałaś piersi od samego początku ciąży,czy dopiero teraz?
Mi nie urosły za bardzo piersi,boje się bo jak mi pozniej wywali,ale smaruje od poczatku i narazie nie popękały,chociaż ogólnie rożstępy przedciązowe mam niestety...
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj charcior ma w zwyczaju gonic, czy by zjadl nie wiem, chodzi na smyczy. Duren ma takie geny, ze jak cos poczuje w powietrzu to lapie wiatr w uszy i mozesz go wolac.
Zadzwonilam, oczywiscie poczta. Napisalam jej kolejnego malia, ze albo do konca dnia dostaje nr paczki. ew. zwrot kasy, albo rano zglaszam sprawe do allegro , a poczki juz nie chce,
Rostepow nie mam.
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna