BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #546592 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Moja świrka robi czasem bardzo dobrego królika na obiad :lol: bardzo mi smakuje bo mięsko jest mięciutkie i pyszne :lol:

wiesz moja tam pasztet robi zaje.isty, pewnie tam daje tez i krolika, daje i sarenke, ale ja tego nie widze...
Z rybą mam podobnie , nie zjem takiej z głową. Raz zamowilam pstrąga, nad morzem, byłam pewna , ze ją odetną, dostałam z głową i z okiem. Pobeczałam sie nad tym talerzem, bo byłam głodna, a nie dam rady po prostu. A krewetki to juz całkiem.. dosłownie mnie rzuca.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #546593 przez Paulina 77
hej Laski, polećcie jakies sprawdzone staniki do karmienia, ktore ładnie wyglądają pod bluzką. Dalej nie wiem, jaki kupic...

11 lata 10 miesiąc temu #546596 przez Lenucha217
Depeche zjadłam zjadlam taka kupil w biedronce wiec ugotowałam na nim krupnik a miesko z cebulka i papryka .. troche mi glupio po waszych zdjeciach z pupilami.. ale malemu tez bede dawała bo ro zdrowe miesko

11 lata 10 miesiąc temu #546598 przez Lenucha217
Paulina ja kupimal z Canpolu i jest beznadziejny ... nie kupie juz innego wole miec normalny

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546605 przez andzia_zg
Ja kupiłam w KappAhl'u z koronką, bo nie dostałam nigdzie indziej. Nie jest zły.Ale jak dla mnie tez nie jakaś rewelacja,bo nie jest usztywniany. A ja niecierpię staników nieusztywnianych.

Chciałam kupić w H&M bo na stronie był nawet taki dość ładny usztywniany ale u mnie w H&M usunęli całkowicie dział odzieży dla ciężarnych.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #546606 przez Paulina 77
Lenucha217 napisał:

Paulina ja kupimal z Canpolu i jest beznadziejny ... nie kupie juz innego wole miec normalny

no własnie z canpolu podobno sa tragiczne, mimo ze to taka dzieciowa firma,
chcialabym taki podnoszacy piersi, a nie zebym wygladala jak krowa dojna...

11 lata 10 miesiąc temu #546607 przez Depeche
Lenucha217 napisał:

Depeche zjadłam zjadlam taka kupil w biedronce wiec ugotowałam na nim krupnik a miesko z cebulka i papryka .. troche mi glupio po waszych zdjeciach z pupilami.. ale malemu tez bede dawała bo ro zdrowe miesko

wiem, ja tez malej dawalam, ale nie dalabym rady sama go przyrzadzic. :)

11 lata 10 miesiąc temu #546612 przez Lenucha217
Paulinka ten z canpolu to odstaje, cycki leża na brzuchu .. tragedia . ciezko sie to odpina nie wiem ale mysle że lepiej kupic sobie na ten czas jakies dwa, trzy normalne i lepiej sie sprawdza niz to dziadostwo

11 lata 10 miesiąc temu #546613 przez Depeche
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles...5-f-i2920060894.html

firma alles
mam dwa, ten , ktory mam jeszcze po Laurze, masz usztywnienie i wyglada ladnie
teraz kupialm sobie
allegro.pl/biustonosz-do-karmienia-alles...-bi-i2932780706.html

i tez wygladaja ladnie cyce.

Ja ich nie kupowalam przez allegro, jeden udalo mi sie w bielizniarskim, a drugi w sklepie dla dzieci. Mialam jeszcze inne, ale polecam tylko te, z obu jestem zadowolona, a nosze 80D na codzien, wiec mam co nosic w tym biustonoszu ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #546614 przez Lenucha217
Depeche napisał:

Lenucha217 napisał:

Tez mi na poczatku bylo ciezko a teraz raz raz i juz:D juz nie chce Cie obrzydzac ale napisze wyobraz sobie ze moj dziadek robil rosol z gołebia .. tego to nigdy nie przełknę .. :D

11 lata 10 miesiąc temu #546619 przez Depeche
Lenucha217 napisał:

Depeche napisał:

Lenucha217 napisał:

Tez mi na poczatku bylo ciezko a teraz raz raz i juz:D juz nie chce Cie obrzydzac ale napisze wyobraz sobie ze moj dziadek robil rosol z gołebia .. tego to nigdy nie przełknę .. :D

a moj sasiad sw pamieci, hodowal golebie na rosolek dla wnukow... znam , znam, ale nie chcialabym tego ogladac.Chociaz moja tesciowa ostatnio zrobila chyba z przepiorki, dobry byl, niestety potem niepotrzebnie zajrzalam do gara, takie male cosik biedne.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546620 przez 25malinka
Ogarnięta chata a fryty się już pieką
Ja tam stanika do karmienia nie kupiłam jesczze,nie wiem czy wogóle będe kupowała...

Depeche fajnie,że w końcu ta baba się odezwała i wyśle Ci w końcu tą paczke na dobry adres, ja polecam ssurówke z kapusty pekinskiej z marchewka,cebulka,odrobinę oleju,czosnku,pieprz,sól i majonez mmmm... pychotka, do ryby,kotletów świetnie pasuje

11 lata 10 miesiąc temu #546621 przez andzia_zg
lenucha jakis czas temu w programie "ugotowani" koles jako danie główne podał własnie gołębia.Wszystko byłoby ok gdyby nie to, że ten gołąb podany był w całości i był czymś w środku nafaszerowany. Te nogi tak mi sterczały do góry... przyznam szczerze, że trochę dziwnie to wyglądało... :S

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #546622 przez aksa
Depeche dobrze wiedzieć, że na kogoś jeszcze działam :lol: :lol: choćby i w taki sposób hehe

na dziś na obiad u mnie pierogi ruskie ale to zrobie małżowi jak wróci z pracy

u mnie jakiś czas temu był w h&m dział ciążowy więc licze na to że tam kupię jakiś bo podobały mi się na ich stronce

rosół z małych gołębi też u mnie robili - mojemu bratu bo po wszystkim wymiotował a to bardzo delikatne mięso

o króliku też słyszałam - osobiście nie jadam ale dziecku dawać będę

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #546623 przez Lenucha217
ja miałam dzis z rukolą octem balsamicznym pomidorkiem cebulką .. zreszta ja lubie wszelkiego rodzaju sałatki , suróweczki

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka