BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #546366 przez andzia_zg
Depeche dobrze, że napisałaś. Szkoda tylko, że wredny babsztyl nie odebrał telefonu. Kurde masakra, że tacy ludzie maja taki tupet żeby tak oszukiwać i to jeszcze kobietę w ciąży... :angry:

A,że tka zapytam. Patrzyłaś ile ma komentarzy ta kobieta? Ja zawsze kupuję os osób, ktore mają full komentarze i to same pozytywne.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #546368 przez aksa
nie smarowałam na samym początku bo na wszystkich tych kremach jest napisane od 3mc, a mi wywaliło tak pod koniec drugiego! dosłownie pojechalismy na tydzień na wakacje na mazury a jak wróciłam to w żaden stanik się nie mieściłam to stało się tak szybko że nawet nie zdążyłam zareagować, teraz smaruje BIO-OIL to jest na tez już na rozstępy ale nie widze efektów...

mamcia hehe zawsze chce się mieć coś czego nie można - przynajmniej ja tak mam :S

Depeche ładne przegięcie z tą paczką :dry: co za baba

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #546370 przez zolwikmb
byłam w laboratorium...krew i mocz, kolejka za 30 osób - myślicie że ktoś przepuści...ach szkoda gadać jak sama nie wyprosisz to ludzkich odruchów nie ma, jeszcze ja przepuściłam matkę z 2 letnim synkiem....bo co ten chłopczyk by robił tyle czasu w poczekalni.....czy ludzie są mniej ludzccy?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626

11 lata 10 miesiąc temu #546372 przez Waszka87
*rozstepow niemam tych ciazowych tylko te co mialam przed. uzywam tego torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=11839 polecam, jest tez osobny do piersi.
*królika tez mialam i mialam uczulenie i poszedl na wieś
*Beata super ten wózek, widzialam pare razy i wyglada imponujaco i stylowo :) nawet w tvn kiedys byl testowany jak zreszta krzeselka do siedzenia również, fajny jest ten bajer z rekawiczkami :D
*Depeche z tym allegro tak jest, niemow ze jeszcze przelalas odrazu kase?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546374 przez xxElaElaEeexx
Mamcia Super królik ;)

Ja mam rozstępy od początku ciąży na biodrach i nogach tuż przy pachwinach i wczoraj zauważyłam ,że zrobił mi się na brzuchu bardzo nisko :huh: :(
Mogę zapomnieć o bikini i krótkich spódniczkach :( :( :(
Ale powiem wam,że rozstępy zrobiły mi się w tych samych miejscach co mojej mamie jak była w ciąży :dry: A od samego początku się smaruje 2 razy dziennie :(

Ja królika nie miałam ,mam 2 świnki i wkurzają mnie ,bo muszę im co kilka dni sprzątać a tak mi się nie chce :dry: Ale szkoda mi ich oddać ,bo przywiązałam się do nich i lubię jak chodzą i robią "trrrrrrrrrr" :lol:

11 lata 10 miesiąc temu #546377 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Depeche dobrze, że napisałaś. Szkoda tylko, że wredny babsztyl nie odebrał telefonu. Kurde masakra, że tacy ludzie maja taki tupet żeby tak oszukiwać i to jeszcze kobietę w ciąży... :angry:

A,że tka zapytam. Patrzyłaś ile ma komentarzy ta kobieta? Ja zawsze kupuję os osób, ktore mają full komentarze i to same pozytywne.

Pewnie, 100% pozytywnych.

11 lata 10 miesiąc temu #546381 przez 25malinka
aksa napisał:

nie smarowałam na samym początku bo na wszystkich tych kremach jest napisane od 3mc, a mi wywaliło tak pod koniec drugiego! dosłownie pojechalismy na tydzień na wakacje na mazury a jak wróciłam to w żaden stanik się nie mieściłam to stało się tak szybko że nawet nie zdążyłam zareagować, teraz smaruje BIO-OIL to jest na tez już na rozstępy ale nie widze efektów...

mamcia hehe zawsze chce się mieć coś czego nie można - przynajmniej ja tak mam :S

Depeche ładne przegięcie z tą paczką :dry: co za baba

[/i]

To może spróbuj jakiegoś innego,ja tam wcześniej się smarowałam niz od 3go miesiąca i cały czas praktycznie używam kremu z gerbera,kosztuje ok 25zł,pani w aptece mówiła,że dużo osób go bierze

11 lata 10 miesiąc temu #546382 przez Depeche
Waszka87 napisał:

*rozstepow niemam tych ciazowych tylko te co mialam przed. uzywam tego torebka.kafeteria.pl/index.php?mode=view&id=11839 polecam, jest tez osobny do piersi.
*królika tez mialam i mialam uczulenie i poszedl na wieś
*Beata super ten wózek, widzialam pare razy i wyglada imponujaco i stylowo :) nawet w tvn kiedys byl testowany jak zreszta krzeselka do siedzenia również, fajny jest ten bajer z rekawiczkami :D
*Depeche z tym allegro tak jest, niemow ze jeszcze przelalas odrazu kase?

No tak, ja na allegro nie maz opcji za pobraniem, to nie kupisz inaczej przeciez. Przelalam przez to ich PAYU wiec oni maja , ze zaplacilam. Nie wiem tylko ile to potrwa w razie co, bo 180 zl piechota nie chodzi.

11 lata 10 miesiąc temu #546386 przez Depeche
dziewuszki nie przejadajcie nigdy mandarynki z mlekiem, ałaaaaaaaaaa

11 lata 10 miesiąc temu #546388 przez Waszka87
hmm ciezka sprawa, czasami sie dogadaac mozna ze za pobraniem, ja tez siekiedys przejechalam jak zamawialam obiektyw i czekalam 2 tyg a okazalo sie ze gosc sie nie odzywal bo nie mial go na magazynie, ile ja sie nawalczlam o zwrot pieniedzy

11 lata 10 miesiąc temu #546389 przez mamcia2013
Aksa jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :D

Depeche no weź Ty spójrz na mój ryj i sama sobie odpowiedz na pytanie "co ja od niego chce?" hahaha
Co za baba! Ja też się wku.wiam bo dzwonię do baby od wózka a tam echo! minął tydzień od zamówienia, miała go przywieźć i nic... tysiaka wpłaciłam. Rozwale ją jak nie da mi znać :angry:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546394 przez 25malinka
Depeche napisał:

dziewuszki nie przejadajcie nigdy mandarynki z mlekiem, ałaaaaaaaaaa

[/i]

Ciekawe połączenie, nie próbowałam jeszcze,
też wszoraj zamówiłam koszule i zapłaciłam przez PAYU mam nadzieję,że jutro mi przyjdzie,bo jak nie to będe dzwoniła,zwykle zamawiam wszystko za popraniem,ale akurat takiej opcji nie było :(

11 lata 10 miesiąc temu #546397 przez Depeche
zolwikmb napisał:

byłam w laboratorium...krew i mocz, kolejka za 30 osób - myślicie że ktoś przepuści...ach szkoda gadać jak sama nie wyprosisz to ludzkich odruchów nie ma, jeszcze ja przepuściłam matkę z 2 letnim synkiem....bo co ten chłopczyk by robił tyle czasu w poczekalni.....czy ludzie są mniej ludzccy?

moja jak miala rok to doslownie wcisneli nas do lekarza na 19,30 ( o 19 chodzi normalnie spac), leciala mi z rąk, miala 40 stopni, ależ co wy, a po co, a na co... dopiero sie wepchałam to weszłam. Nie powinno tak byc.

11 lata 10 miesiąc temu #546400 przez xxElaElaEeexx
Ja to czasem zamawiam coś na allegro i nawet nie sprawdzę jakie dana osoba ma komentarze :huh: Ale do tej pory wszystko mi przyszło chociaż na niektóre rzeczy czekałam 2 tygodnie ...

11 lata 10 miesiąc temu #546403 przez 25malinka
Dobra ja narazie uciekam trochę ogarnąc,dzisiaj nic nie gotuje bo wczoraj gotowałam ogórkową i jeszcze sporo zosstało,więc dzisiaj podgzeje i będzie a potem zrobie frytki z jajkiem sadzonym i jakąs surówke,gdzies mnie tak naszlo :) :) :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka