- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Lafi najważniejsze, że młody z przebrania zadowolony W końcu to on w nim wystąpi, a nie Twoja mama. Czekam na zdjęcie:)
A co do królików, moja mama robi pasztet z królika jest pyszny, uwielbiam go. Czasami też na obiad przygotowuje królika w śmietanie, nie przepadam, ale zjem. Aha, a ostatnio jakiaś roladka z boczkiem i mięsem z królika była u rodziców, nie jadałam, no bo dieta, ale K. bardzo smakowało.
Aksa ja właśnie podwieczorek zjadłam:) Kiwi, 2 wafle ryżowe z dżemem wiśniowym bez cukru (słodzony sokiem jabłkowym). Pyszności:)
w te wafle ryżowe to i ja się wkręciłam.Posmakowały mi z masłem i plasterkami banana
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Agnieszka86 napisał:
Lafi najważniejsze, że młody z przebrania zadowolony W końcu to on w nim wystąpi, a nie Twoja mama. Czekam na zdjęcie:)
A co do królików, moja mama robi pasztet z królika jest pyszny, uwielbiam go. Czasami też na obiad przygotowuje królika w śmietanie, nie przepadam, ale zjem. Aha, a ostatnio jakiaś roladka z boczkiem i mięsem z królika była u rodziców, nie jadałam, no bo dieta, ale K. bardzo smakowało.
Aksa ja właśnie podwieczorek zjadłam:) Kiwi, 2 wafle ryżowe z dżemem wiśniowym bez cukru (słodzony sokiem jabłkowym). Pyszności:)
w te wafle ryżowe to i ja się wkręciłam.Posmakowały mi z masłem i plasterkami banana
o kurcze, tak nie próbowałam nigdy. Teraz mi nie wolno bananów, ale jak będę już mogła to na pewno spróbuję
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
mamcia podobna jesteś do mojej znajomej(straaaaszna z niej ćpuna,ale zanim zaczęła-bo teraz wiadomo zniszczona-to wypisz wymaluj Ty)
Ja bym się nie tkła mięsa z królika ani z gołębia i Jagoda też raczej jeść nie będzie,chyba,że w takim właśnie gotowym słoiczku,a mam zamiar kupować je mega sporadycznie.
Paulina ja właśnie teraz biorę ten fenoterol i masakra jest po nim jakaś,łapy mi się trzęsą jak staremu alkomatowi!!!
Trzymamy kciukaski dziewuszki!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zjadłam banana a teraz jem jabłko..
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Córeczka jednej dziewczyny ma takie cuuuudne włoski długie i czarne,urocza jest rzućcie sobie okiem....
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Jejku podpatrzyłam sobie styczniówki,bo tu się coś cicho zrobiło i się zakochałam normalnie
Córeczka jednej dziewczyny ma takie cuuuudne włoski długie i czarne,urocza jest rzućcie sobie okiem....
weszłam i zobaczyłam, strona 512. Ciekawe czy miała zgagę...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
koticz napisał:
Jejku podpatrzyłam sobie styczniówki,bo tu się coś cicho zrobiło i się zakochałam normalnie
weszłam i zobaczyłam, strona 512. Ciekawe czy miała zgagę...
Ja mam akurat teraz więc mam nadzieję...ale moja mama miała zgagę bardzo często,a ja się urodziłam łysa jak kolano i włosy zaczęły mi rosnąć dopiero jak skończyłam rok...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Uwaga... podaję wagę Wojtka... waży już 3400g
Ogólnie jest ok, szyjka co prawda krótka ale trzyma. Problem jest jedynie w tym,że Wojtek wcisnął się już główką w kanał rodny i bardzo mocno (aż za mocno napiera na szyjkę) I teraz to tylko od niego zależy kiedy wyjdzie. Mam zrobic sobie KTG żeby sprawdzić m.in. czy jest dotleniony itp. i gdyby się zaczął poród to mam nie czekać do tego aż skurcze będe miałą co 5 minut tylko od razu jechać do szpitala żeby zdąrzyli nadrzac inkubator itp.
Jeśli Wojtek cofnie się z kanału rodnego to jest szansa że donosze go do kolejnej wizyty 19.02. A jeśli się nie cofnie to moge urodzić w każdej chwili - wszystko teraz zalezy od niego.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
A niemoge liczyć na nikogo tylko na siebie i ew męża. Tesciowa i moja mama maja mnie w d.... I nic nie.pomoga już to zapowiedziały
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny jestem już po wizycie...
Ogólnie jest ok, szyjka co prawda krótka ale trzyma. Problem jest jedynie w tym,że Wojtek wcisnął się już główką w kanał rodny i bardzo mocno (aż za mocno napiera na szyjkę) I teraz to tylko od niego zależy kiedy wyjdzie. Mam zrobic sobie KTG żeby sprawdzić m.in. czy jest dotleniony itp. i gdyby się zaczął poród to mam nie czekać do tego aż skurcze będe miałą co 5 minut tylko od razu jechać do szpitala żeby zdąrzyli nadrzac inkubator itp.
Jeśli Wojtek cofnie się z kanału rodnego to jest szansa że donosze go do kolejnej wizyty 19.02. A jeśli się nie cofnie to moge urodzić w każdej chwili - wszystko teraz zalezy od niego.
Andzia ale masz rosłego mężczyzne :* No to niezle .. mam nadzieję że dotrzymasz do kolejnej wizyty ale jak nie to cóż też dobrze bedziesz miała swojego skrabika szybciej przy sobie... Oszczedzaj sie kochana lez i wypoczywaj :* Malutki sie pcha do mamusi
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Nooo, Wojtuś to kawał chłopaka! Duży jest:) Pytałaś może ile jeszcze orientacyjnie może przybrać na wadze? jeśli dotrwasz do kolejnej wizyty, czego Ci życzę, to mały pewnie jeszcze urośnie i co wtedy? nadal będzie w planach poród SN czy CC?
Trzymam kciuki za Was, aby Twój synuś jeszcze posiedział z tydzień, dwa w brzuszku. Będzie dobrze, bo mały jeszcze czeka, więc tak bardzo nie chce się wydostać. Teraz leż, odpoczywaj.
Waszka spokojnie, dasz radę, chyba dopadła Cię huśtawka hormonalna, co? jeszcze do tego sytuacja z Twoim bratem...
Nie ma co się nakręcać na zapas, dasz radę.Każda z nas się trochę boi, obawia tego, czy sobie poradzi..to normalne. będzie wszystko dobrze.Najważniejsze, żeby nasze maluszki szczęśliwie i zdrowe wyszły w orientacyjnych terminach, a reszta...reszta MUSI i się ułoży.
A swoją drogą, nawet nie wiesz jakbym chciała, aby moja świrka zapowiedziała, że mi nie pomoże, że nie będzie się wtrącała. Boże, nawet bym jej za to dziękowała, a tak będzie mnie tylko wq...ła. Moją mamę mam 200 km stąd, także też nie mam fajnie...
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny jestem już po wizycie...
wow, sporo waży. Do 4 kg to na pewno dobije
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wkładaj poduchy pod pupę i leż jak najwięcej.Przykro mi cholerka,pewno się stresujesz tym inkubatorem itp. Jeszcze chociaż 2 tygodnie niech posiedzi to już inkubator nie będzie potrzebny.Głowa do góry