- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
vernix jeśli chodzi o wagę to gina mówiła, że jeśli przetrwam jeszcze 2-3 tygodnie to stawia, że Wojtek wyhamuje ze wzrostem i będzie ważył 3850-4000g więc nie tak źle. Bo jeśli by się urodził w terminie to na bank byłby powyżej 4kg.
W każdym bądź razie bede próbowała rodzić sn
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Chciałabym tylko żeby wytrzymał do końca 37 tygodnia zeby tylko nie był wcześniakiem,a potem to niech juz sie rodzi.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Waszka głowa do góry, zawsze masz dziewczyny z forum, będziemy sobie doradzać i trzymać się jakoś z pomocą mamy czy bez problemy i tak nas nie ominą, brodawki popękają, doopa będzie boleć, mogą być problemy z mlekiem, będziemy liczyć kupy i badać ich kolor, zobaczysz, nie będzie źle hehe ja jak urodziłam miałam mamę na miejscu, a i tak mi nie pomagała bo ona już nie pamiętała co i jak.. pamiętam jak przed pierwszą kąpielą siedziałam 2 godz na necie i studiowałam krok po kroku co mam robić ! ale te wszystkie problemy będą super, bo nasze maleństwa będą tuż obok, będą się uśmiechać przez sen puszczając bąki a my będziemy sobie wyobrażać że to do nas hehe będzie fajnie zobaczysz, ciężko ale fajnie to tylko tak strasznie wygląda, wszystkiego powoli się nauczysz najlepiej sama, bez 100 rad wokoło
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Anecia nie martw się,zgadzam się z dziewczynami jestes pod opieka lekarzy więc nic Ci nie grozi
ufolkaGratulacje rozpoczęcia 37 tyg,ja wczoraj zaczełam 36tydz
waszka każda z nas się boi,ja to już miałam 2 sny o porodzie,jeden poród odebrał mój gin,hehe
Jakoś damy radę
Zaraz sobie wejdę na styczniówki podejrzec to cudne maeństwo o którym piszecie
Patrycja i depeche trzymam kciuki za wizyty
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Andzia Wojtek ma już słuszną wagę noworodka Leż dużo, jeszcze 2 tygodnie zatrzymaj Wojciecha w środku, wtedy będzie już terminowy chłopak:silly:
Waszka dacie sobie radę sami:) Mąż wydaje się być bardzo zaangażowany,a to przecież bardzo dużo A poradami będziemy się wzajemnie obdarowywać, mamy na forum doświadczone mamy, które na pewno chętnie podzielą się wiedzą.
Przepakowałam torbę szpitalną. Do jednej spakowałam najpotrzebniejsze rzeczy dla siebie tj, szlafrok, koszula itp.- tą zabiorę jak pojadę na IP, w drugiej mam pieluchy, podkłady i całe zaplecze higieniczne- doniesie ją mąż jak już będę po porodzie. No i oczywiście osobno spakowana torba dla Zosi na wyjście.
A miałam Wam napisać, jak ten szlafrok z Biedry. Powiem Wam, że mi się podoba. Przyjemny w dotyku, mięciutki, bez kaptura, 2 kieszonki. Ja mam kolor mocnego różu takiej maliny, a obok szyi, ten niby kołnierz jest z jasnego różu:) Będę landryna na porodówce Pantofle mama mi kupiła, też różowe
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
waszka ja mam coprawda świrkę na miejscu i mamę niedaleko,ale już zapowiedziałam delikatnie,że nie chcę "dobrych rad" ani "pomocy" dopuki sama o nią nie poproszę,może nie powiedziałam tego tak dosłownie,ale mam nadzieję,że zrozumiałay.Mojej mamie to powiem w razie czego otwarcie,żeby wyluzowała,ale jak mówiłam świrce,że nie chcę przez pierwszy tydzień wizyt bo Jagódka będzie pewnie prochę wystraszona i zdezorientowana,to powiedziała mi,że takie małe dziecko nie ma świadomości jeszcze i tego tak nie odbiera ( ) na co ja jej,że może i racja ale i tak nie chcę,żeby jej tabuny ludzi nad głową wisiały.I że ze wszystkim poradzimy z J sami!!!
Mam nadzieję,że nie będą mi się wtrącać,bo łby poukręcam!!!
A poradzisz sobie ze wszystkim sama!W końcu od czego jest instynkt macierzyński
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Styczniowa dziewczynka jest nieziemska!!!
nooo nie???Cudne ma te włoski,w ogóle nic się tak w oczy nie rzuca jak ten jej czarny łebek
Śliczności
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Znajomy był i wprawił nam okno w kuchni za nim jest temperatura na plusie.
Mnie głowa coś boli ....
Właśnie wcinam bułeczkę na kolację
Andzia Cieszę się,że się nie stresujesz .Życzę Ci żeby Wojtek jak najdłużej siedział w brzuszku