BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #550391 przez Unbreakable
No właśnie... Twoja gin nie ma jakiegoś pomysłu gdzie można zrobić KTG? Może spróbuj zadzwonić, może coś wymyśli.

Kurczę, Agnieszka, ale Wam zazdroszczę ;) ja już zaczynam mieć dość...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #550392 przez Agnieszka86
Unbreakable napisał:

No właśnie... Twoja gin nie ma jakiegoś pomysłu gdzie można zrobić KTG? Może spróbuj zadzwonić, może coś wymyśli.

Kurczę, Agnieszka, ale Wam zazdroszczę ;) ja już zaczynam mieć dość...

Kochana, też się doczekasz :blink: Jeszcze mi córcia zrobi psikusa i nie wyjdzie tak wcześnie jak wszyscy obstawiają:)

11 lata 10 miesiąc temu #550397 przez Depeche
Andzia, jakas masakra z tym KTG. U mnie w szpitalu dostepne, ale i tak trzeba zaplacic za nie 10 albo 20 zl ( dokladnie nie pamiatam). Niezle nie, jestes ubezpieczona , atu musisz wyskoczyc z kasy. W szoku bylam. Jak mnie juz przyjeli na oddzial to nic nie placilam.

Agnieszka, no to chyba juz sie cieszysz. Mysle,ze juz niedlugo.

Unbreakable tak moglo mi sie z Toba pomyslec. I co Twoja "gadzina" tez ma w pupie caly swiat, jak moj? U mnie nadal siedzi tylkiem do wylotu ( nie powiem troche sie ciesze, ale moze sie jeszcze przekrecic).

Elu dziekuje bardzo za przespis, skopiowalam. Powinno byc pyszne. JUtro robie chinszczyzne , a pojutrze chyba zrobie te kuleczki.

Ja poszlam do sklepu za robiem, doslownie pare metrow. Mialam dwie malutkie siateczki, jak wchodzilam po schodach to juz mi brzuch stwardnial. Masakra.

11 lata 10 miesiąc temu #550406 przez Agnieszka86
Depeche teraz to jedną małą siateczkę możesz nosić, a nie dwie :) Oszczędzaj się!!

11 lata 10 miesiąc temu #550410 przez Unbreakable
Doczekać się doczekam, ale mała terrorystka daje mi coraz bardziej w kość. No ale wytrzymałam tyle to wytrzymam jeszcze trochę ;)

Depeche, wizytę mam w piątek, ale ja nie czuję żeby się w kwestii jej podejścia do świata coś zmieniło i nadal ma zamiar przywitać go z du.y strony. Zobaczymy w piątek

11 lata 10 miesiąc temu #550421 przez Depeche
Ja to sie boje, ze mojemu gin, sie uwidzi , ze skoro to moja druga ciaza to moge rodzic sn przy takim ulozeniu. NAwet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazic.

11 lata 10 miesiąc temu #550428 przez wiewiorka
Depeche napisał:

Ja to sie boje, ze mojemu gin, sie uwidzi , ze skoro to moja druga ciaza to moge rodzic sn przy takim ulozeniu. NAwet nie jestem sobie w stanie tego wyobrazic.

chyba się nakręcasz???!!!
Ja za to myśle, że ja nigdy nie urodze.Mam takie uczucie, że w ciąży jestem od zawsze

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #550460 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #550461 przez vernix
wiewiorka napisał:
Ja za to myśle, że ja nigdy nie urodze.Mam takie uczucie, że w ciąży jestem od zawsze[/quote]

Wiewiórka mam tak samo...Wczoraj natrafiłam na zdjęcia z wakacji 2011.Aż się zdziwiłam, że nie miałam brzucha, jakoś tak dziwnie wyglądałam :cheer: :ohmy: Marzę o wbiciu się w fajne ciuchy, schudnięciu, zrobieniu jaśniejszych włosów, a najbardziej o ogarnięciu i odnalezieniu się w sytuacji po porodzie...

Kika kolorki wózka w sam raz dla dziewczynki+ różowe ubranka :)

A rama podoba mi się srebrna,pasuje do koloru kosza i kół .

11 lata 10 miesiąc temu #550468 przez andzia_zg
Ja właśnie zrobiłam sałatke warzywną i kurde nie miałam siły w rekach by pokroić marchewkę itp :cheer:Ale sie namęczyąklm przy krojeniu... nie mam w ogole siły w paluchach :huh: no ale jakoś zrobiłam mimo męczarni... czuje ze coraz bardziej brakuje mi sił... :huh:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #550474 przez kika1985

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #550478 przez wiewiorka
vernix napisał:

wiewiorka napisał:
Ja za to myśle, że ja nigdy nie urodze.Mam takie uczucie, że w ciąży jestem od zawsze

[/i]

Wiewiórka mam tak samo...Wczoraj natrafiłam na zdjęcia z wakacji 2011.Aż się zdziwiłam, że nie miałam brzucha, jakoś tak dziwnie wyglądałam :cheer: :ohmy: Marzę o wbiciu się w fajne ciuchy, schudnięciu, zrobieniu jaśniejszych włosów, a najbardziej o ogarnięciu i odnalezieniu się w sytuacji po porodzie...
.[/quote]

no płaskie brzuch to też dla mnie dziwny widok. Przyłapałam sie wrecz na tym, ze jak widze gdzieś w tv nagą kobiete to jak kiedys oceniałam czy ma fajne cycki to teraz oceniam brzuch.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #550480 przez andzia_zg
kika Mi sie bardziej podoba czarny stelaż... a za srebrnym przemawia to, że nie widać na nim tak bardzo zadrapań jak na czarnym...

wiewiórka mi też trudno wyobrazić sobie siebie z płaskim brzuchem... :cheer: dziwne uczucie... :cheer:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #550490 przez Paulina 77

11 lata 10 miesiąc temu #550496 przez koticz
kika ja w swoim mam szarą ramę ale gondola jest czarno-szara i daszek czerwony.W eco gondola jest cała czarna więc MOIM ZDANIEM czarna rama będzie pasować bardziej.

Idę się kąpać i przenoszę się dziś ze spaniem do małego pokoju,bo ten pewno zaraz zacznie chrapać!!!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka