BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #550503 przez wiewiorka
koticz napisał:

Idę się kąpać i przenoszę się dziś ze spaniem do małego pokoju,bo ten pewno zaraz zacznie chrapać!!!

nie cierpię chrapania!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #550506 przez koticz
ŁŁłłłooo moje foto z 2009
Faktycznie jakieś takie dziwne bez brzucha

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #550513 przez koticz
I pępek mam mmmmmm masakra
Ja też mam wrażenie,że jestem w ciąży jak słonica dwa lata już
I choć mam dość to pewno będzie mi troszkę go brakować,kopniaczków i tego,ze nie trzeba mieć oczu dookoła głowy,bo w końcu cały czas wiem gdzie moja córka jest ;)

Ok spadam.Spokojnej nocy dziołchy :kiss:

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #550523 przez wiewiorka
koticz napisał:

ŁŁłłłooo moje foto z 2009
Faktycznie jakieś takie dziwne bez brzucha

i jak w ogóle dało się tak rozciągnąć?! Skąd się ta skóra wzieła?

11 lata 10 miesiąc temu #550528 przez Unbreakable
Ja też bym chyba wybrała czarną ramę ;)

Depeche ja rozmawiałam z moim ginem o tym i mówił, że w przypadku pierwiastek sprawa jest jednoznaczna, a zresztą generalnie odchodzi się od porodów naturalnych dzieci "pośladkowych". Nie sądzę, żeby Cię męczyli. Będziesz rodziła w szpitalu gdzie pracuje Twoja gin? Nie martw się na zapas, nie wydaje mi się żeby narażali Cie na coś takiego. Poza tym, może jeszcze fiknie koziołka ;)

11 lata 10 miesiąc temu #550535 przez Depeche
Taa w tym samym co on pracuje, ni ch.ja sie nie zgodze normalnie rodzic. Zreszta, nie chce mi sie wierzyc zeby tak ryzykowali. Jakby co pokaze mu karte porodu malej, faza parta 3,5 godziny i niech mi odpowie na pytanie co zostanie z tylka mojego dziecka jak go tak scisne!

Dobrej nocy laski. CZas na seriale!

11 lata 10 miesiąc temu #550538 przez andzia_zg
koticz ale byłaś chudzinka :)

A wiecie co mi na wizycie mówiła moja gina? Że po ciąży jak wszystko się z powrotem schodzi na swoje miejsce to i tak w biodrach zostaje troszkę i kości sie nie zejdą tak idealnie jak to było przed ciążą i że w biodrach zawsze będzie ok 3cm więcej niż to było przed ciążą.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #550542 przez Waszka87
Hejka wróciłam ;-)
Okazało się ze mam infekcje dróg moczowych i muszę łykać tabletki.
Pan doktor mierzył małego i okazali się ze ma za małą masę i jest za wąski w brzuszku i pytał ile ja ważyłam. Mówił ze mały ma 32 cm w brzuszku. Wróciłam i zobaczyłam ile ja ważyłam i wyszło 2600 i miałam 51cm dzwoniłam do doktora i mówił że pewnie ok. Idę za tydzień prywatnie do niego na lepsze ust. Boje sie

11 lata 10 miesiąc temu #550548 przez andzia_zg
Waszka nie bój się. Może taka już wasza uroda i mały też będzie mało ważył jak Ty. Zobaczysz co ci lekarz powie za tydzien. Ale nie bój się na zapas, bo tylko szkodzisz sobie i dziecku. Głowa do góry. Będzie dobrze. zobaczysz, że okaże się, że to taka Wasza uroda i nie ma powodów do obaw :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #550563 przez mamcia2013
Waszka nie ma co się stresować. Będzie mały po mamusi :) uszka do góry Kochana, a infekcję wyleczysz raz dwa :)

11 lata 10 miesiąc temu #550570 przez mamcia2013
Aha, moja świrka dzisiaj wypaliła tekst żebyśmy pomyśleli nad imieniem bo co to za imię Dorian?? I jak my do niego będziemy mówić ? HAhaha że mamy jeszcze duuużo czasu żeby pomyśleć :D

11 lata 10 miesiąc temu #550574 przez andzia_zg
mamcia to Wasze dziecko i Wy wybieracie imię wiec niech się lepiej nie mądrzy. Twój m powinien jest coś powiedzieć...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #550584 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

mamcia to Wasze dziecko i Wy wybieracie imię wiec niech się lepiej nie mądrzy. Twój m powinien jest coś powiedzieć...

Tomek jest w pracy, ale już nie raz jej powiedział że to my będziemy jego rodzicami i ma się imię nam podobać. Ale świrka myśli że my nie poważnie mówimy. Ja to już się z tego śmieję i mam to gdzieś :)

11 lata 10 miesiąc temu #550616 przez Depeche
andzia_zg napisał:

koticz ale byłaś chudzinka :)

A wiecie co mi na wizycie mówiła moja gina? Że po ciąży jak wszystko się z powrotem schodzi na swoje miejsce to i tak w biodrach zostaje troszkę i kości sie nie zejdą tak idealnie jak to było przed ciążą i że w biodrach zawsze będzie ok 3cm więcej niż to było przed ciążą.

taaa tydzien nie minal, a ja musialm isc kupic nowe spodnie, bo te sprzed ciazy byly za duze... eee nie ma reguly. Hahaha i moja przyjaciolka "ges wyscigowa", ktora wcale d, nie ma a urodzila dwojke dzieci.

11 lata 10 miesiąc temu #550674 przez mamcia2013
Ale tu ciiicho :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka