BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #550785 przez 25malinka
Ja uciekam się myć i spac,dobranoc Brzuchatki moje :) :) :) :) :) :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #550787 przez mamcia2013
Ufolka świetnie opisałaś sytuację połogu :) a ja tego najbardziej się boję, ale po przeczytaniu stwierdzam iż nie jest tak tragicznie.
a na zewnętrznej stronie piersi miałam już rozstępy przed ciążą :cheer: nowych jak na razie nie ma, na brzuchu też nie ma, no i na biodrach mam te sprzed ciąży, ale wolę tam niż na brzuchu...

11 lata 10 miesiąc temu #550829 przez Lafi
Witam raniutko ;)

Rozstepy z lutówek , dosc duzo ale widziałąm duuuzo gorsze jak byłam z Sewerynem w ciazy, laska mówiła ze smarowała i co mozna tylko a i tak sie jej porobiły,

Normalnie sie wkurzyłam, kiedys pisałam wam ze upomniałam sie kuzynce o moj fotelik i rzeczy Sewerynie i miałą do mnie straszne pretensje ze sie wogóle upomniałam, dobra w grudniu miała mi to przzywieść do ciotki i wczoraj tata tam pojechał po to i nie przywiozła tego normalnie rece opadają, brak słów,

11 lata 10 miesiąc temu #550844 przez kika1985
Paulina 77 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 10 miesiąc temu #550846 przez kika1985
koticz napisał:

ŁŁłłłooo moje foto z 2009
Faktycznie jakieś takie dziwne bez brzucha

11 lata 10 miesiąc temu #550847 przez kika1985
mamcia2013 napisał:

Aha, moja świrka dzisiaj wypaliła tekst żebyśmy pomyśleli nad imieniem bo co to za imię Dorian?? I jak my do niego będziemy mówić ? HAhaha że mamy jeszcze duuużo czasu żeby pomyśleć :D

11 lata 10 miesiąc temu #550848 przez Agnieszka86
Waszka nie martwcie się na zapas. Małe dzieciaczki też się rodzą i są zdrowe jak ryba :)

Ufolka bardzo fajnie opisałaś sytuację poporodową :) Jakoś mnie nakręciłaś, że już bym chciała, żeby to się działo :)

Lafi kuzynka jakaś skrajnie nieodpowiedzialna! Chyba bym jej kłaki powyrywała!

Dzień dobry:)

Noc minęła spokojnie :) Położyliśmy się z K. już o 22 i graliśmy w łóżku w eurobiznes do 1:) Przegrałam :S Teraz mnie pobolewa lekko dolna część kręgosłupa i ból przedokresowo-ale to chyba normalne i tak już będzie do porodu :/

Temat drugiego imienia u nas się nawet nie pojawił. Wiemy, że mała będzie miała jedno, my z mężem też po jednym mamy:)

Nie wiem co tam jeszcze naklikałyście, bo nie pamiętam :blush:

11 lata 10 miesiąc temu #550852 przez kika1985

11 lata 10 miesiąc temu #550858 przez Lafi
Na moją kuzynke nie mam sił, czekam juz na te rzeczy 2,5 roku!!! ale opier dostanie i to niezły.

Kobitki mam problem, od pewnego czasu Seweryn nie chce mi chodzic do przedszkola, płacze, normlanie masakra, jakies nerwicy sie nabawi, nie wiem co mam z tym zrobić.

11 lata 10 miesiąc temu #550864 przez kika1985
Lafi napisał:

Na moją kuzynke nie mam sił, czekam juz na te rzeczy 2,5 roku!!! ale opier dostanie i to niezły.

Kobitki mam problem, od pewnego czasu Seweryn nie chce mi chodzic do przedszkola, płacze, normlanie masakra, jakies nerwicy sie nabawi, nie wiem co mam z tym zrobić.

11 lata 10 miesiąc temu #550872 przez Lafi
Kika cos musze z tym zrobic, dzis pogadam z pania, z nim powoli moze jakos mi sie uda, zobaczymy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #550896 przez Waszka87
Hej a ja pol nocy nie spalam tylko myślałam, czytałam płakałam i obwinialam się yhhh . Boje się że to moja wina ze się urodzi malutki i slaby. Jakoś wszystko mi obojętne nic mi się nie chce :-(

Czytałam o hipotrofii ze łożysko może nie wyrabiać albo pepowina itp. Doktor zrobi mi dokładne ust z pomiarami i przepływami ale miejmy nadzieje że to tylko geny. Mały ma 32cm w brzuszku a ja mam jakieś body newborn i maja 34. Niewiem już sama może się nakrecam a może nie.

11 lata 10 miesiąc temu #550898 przez Paulina 77
hej kobietki :)

Lafi moze ta kuzynka te rzeczy zniszczyła/ sprzedała/ komuś dała i teraz sie boi, ze bedzie musiala odkupić?
Mam nadzieje, ze wyjasni sie problem z Sewerynem i z powrotem polubi chodzenie do przedszkola.

11 lata 10 miesiąc temu #550902 przez ufolka
Dzień Dobry :)

Lafi masz rację, na te rozstępy to trudno coś poradzić jak już zaczynają wyskakiwać ;/ napisz co pani w przedszkolu powiedziała, a kuzynka jakaś niepoważna..
Agnieszka Zofia Anastazja bardzo mi się podoba :)

ależ mi się spać chce.. aa zrobiłam batoniki Knoppersy, mniaaaam : deserektv.pl/batoniki-knoppers/# tylko orzechów nie dawałam :)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #550908 przez Paulina 77
Waszka ja Cie proszę... bo Cie tu po kolei przełozymy przez kolano i bedziemy lały!!!!!!!! Moja kolezanka urodzila corke poniżej 2 kg, miala problem z przepływami i szybko musieli wyciagac dziecko. Młoda zdrowa, jadła jak smok i wrzeszczała najgłośniej na całych noworodkach :lol: Wypuscili ich do domu, jak miała ok. 2,5 kg.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka