- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Depeche też się zastanawiam co tacy nieuczciwi ludzie sobie myślą,że na tym tyle zarobią??! przecież i tak allegro lub w innych wyłudzeniach złapie ich policja.Mój D.też był oszukany przez kolesia, który sprzedawał klocki lego po niższych cenach, za jakiś czas mężol dostał wezwanie na komendę w tej sprawie.
Panika smacznego śniadanka:) też mam kilka rozstępów-pod cyckami i 3 na brzuchu. Smarowanie w moim przypadku też nie zdało egzaminu.Mały przez ostatni miesiąc urósł o 1300g, więc i brzuchol wystrzelił, no i rozstępy musiały się pojawić.
Waszka nie obwiniaj się, no co Ty Kochana!!! Nie czytaj za dużo, nie analizuj za bardzo, bo zwariujesz!Pójdziecie na badanie na lepszym sprzęcie i wszystko się wyjaśni, przecież teraz, w ostatnich tygodniach nasze maluszki rosnę najszybciej, więc jeszcze jest czas.Spokojnie.
Już nie będę pisała kolejny raz ile ja ważyłam i ile miałam, gdy się urodziłam, ale wszystko jest możliwe:)
Jeśli gin nie położył Cię teraz po wizycie do szpitala, nie widzi tragedii, to też jest dobry znak.
Andzia nie denerwuj się na mężola, nie ma sensu.Hormony i stres też robią swoje, a po co Wojtuś ma to odczuwać?
Mój mnie wkurzył w ostatni pt., umówiłam go na wizytę, bo już się źle czuł, w weekend umierał, ale nie poszedł do lekarza.Sam chciał się wyleczyć w sobotę i niedzielę, taaa... A wczoraj napisał esa, że mam go na dzisiaj umówić...Szału z tymi chłopami można dostać.
Ela trzymam kciuki!
Ufolka dzięki za ten opis popoprodowy. Uspakajający.
Dobrego wtorku Brzuszki Wam życzę!
Ja dzisiaj odbieram wyniki z wymazu na paciorkowca. Potem jadę ze świrkiem po fotel do Jysk, mam nadzieję, że będzie mi dobrze w nim karmić:
www.jysk.pl/130/726/3638013/a/catalog
Skoczę jeszcze do rossmanna po pierdoły na późniejszy czas-ulubiony szampon, żel itd.
Uśmiechy!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche no i jak paczka?
Malinka mi zaczęły puchnąć delikatnie stopy, ale nie rwą
Żółwik coś w tym jest, ja nigdy nie miałam brzucha chociaż nie należę do chuderlaków, ale zawsze płaski był i twardy, czyli mięśnie, no i mało miałam rozstępów a i poznikały, teraz mam dwa jak na razie, mam nadzieję że też "zasmaruje" je
Panika fajnego masz teścia
Vernix wskoczysz w ten fotel, podnieś ręce na wysokość jak będziesz dziecko trzymać i zobacz czy Ci wygodnie hehe najlepiej jakby łokcie się opierały wygodnie, ale by było żebyś z lalką tam wpadła haha
Andzia faceci mają defekt mózgu.. przecież wiesz ;p
dzięki za miłe przyjęcie tego całego eseju mojego hehe bałam się że pomyślicie że się wymądrzam jak macie jakieś pytania to piszcie, jak będę pamiętać/wiedzieć to odpowiem na pewno dużo jest na pewno wątpliwości, no ale jedno jest pewne, wszystkie niedogodności się zapomina, wszystko mija, liczy się tylko ten malutki człowieczek obok
Matko, moje dziecko nałożyło rajstopki na głowę i chodzi i się obija o wszystko
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Masakra tyle czekania i taka kicha. Daj negatywa! Albo neutralaNie wiem czy ja od siebie zbyt wiele wymagam. Nie wiem. Jedno body ma dziure , bo ktos tak metke wycinal, ze wychlastal dziure obok. Zolty kombinezon ma kokardki , jest dziewczecy. Reszta w miare, ale na zdjeciu wygladalo to lepiej. Poza tym nic tu z H&M nie widze, jedna rzecz z NEXT, kurteczka zmechacona od srodka, wiec pewnie nie po jednym dziecku jak bylo w ofercie, wg mnie to fajki od tego czuje, albo sie juz tak przez to body zaku.wiłam! Zostawie to chyba, az chlop wrocic z roboty, bo az mi sie cos robi!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
[/i]Nie wiem czy ja od siebie zbyt wiele wymagam. Nie wiem. Jedno body ma dziure , bo ktos tak metke wycinal, ze wychlastal dziure obok. Zolty kombinezon ma kokardki , jest dziewczecy. Reszta w miare, ale na zdjeciu wygladalo to lepiej. Poza tym nic tu z H&M nie widze, jedna rzecz z NEXT, kurteczka zmechacona od srodka, wiec pewnie nie po jednym dziecku jak bylo w ofercie, wg mnie to fajki od tego czuje, albo sie juz tak przez to body zaku.wiłam! Zostawie to chyba, az chlop wrocic z roboty, bo az mi sie cos robi!
To Qrwa oszuści jedni,daj negatywa od razu!!!!!!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- anecia88
- Wylogowany
- gaworzenie
o matka jak naprodukowałyście teraz was nie nad robie.
Jestem nadal w szpitalu zatrzymali poród leże już tydzień czasu dostaje feneterol chcą chociaż żebym wytrzymała do 37 tygodnia bo boją się o maluszka dostałam specjalne zastrzyki na płucka dla maluszka.Nie wiem kiedy mnie wypuszczą bo każą leżeć Chyba już zostanę do porodu malutki pcha się na świat za szybko ... Jakoś to będzie musi być dobrze chociaż się bardzo boję ...