- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny mam pytanie odstające od tematu. Czy któraś decyduje się na poród ze znueczuleniem zewnątrzoponowym?
ja wezmę na pewno
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny mam pytanie odstające od tematu. Czy któraś decyduje się na poród ze znueczuleniem zewnątrzoponowym?
ja wzielam przy pierwszym porodzie, nigdy wiecej!
mialam chyba wszystkie mozliwe komplikacje, prawie kleszcze
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Malinka ja biorę ubranka tylko na wyjście,bo są szpitalne.Ja mam spakowane body r.62 rajtuzki cienkie,pajacyk welurowy rozpinany z przodu na całej długości r.62. 1parę skarpet frotte,kombinezon misiowy r.62 1sztczapkę bawełnianą i 1 cieplejszą plus niedrapki.
Panika ja też mam zamiar rodzić ze znieczuleniem.
Co za dzień do dooopy u nas pada i nic mi się nie chcę a idziemy do szwagierki J na imieniny
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to nie jest proste, ale jedynie takie wyjscie ma chyba sens, prosze nastawcie sie, ze dacie rade bez znieczulenia zzo. Ja mam takie chu.owe wspomnienia z tym zwiazane ( pewnie jestem ta statystyczna 1/100) ale wiem, ze da sie bez tego.
- Panika992
- Wylogowany
- rozmowna
Ja wlasnie jutro ide na konsultacje w sprawie znieczulenia, bo bez konsultacji u mnie nie daja.
- dominiczzkka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Malinka zgrabniutki brzusio.
Lenusiadobrze że już zdrówko lepsze.
Masakra. To teraz ja się nakręciłam. Własnie się dowiedziałam, że teściowa jest do nas w drodze z siostrą R. No qrwa!!!!! mamy mieszkanie 50m i teraz jak ja mam ulokować 8 osób do spania. Jestem taka wściekła. Bo przecież specjalnie przywiozłam brata żeby pojechał na narty z dziećmi szwagierki itd, a teraz ja qrwus jasny będę uziemiona i z nią do niedzieli siedziała. R do pracy a ja ze ŚWIRKĄ-świetnie. Znowu będzie, że co ja to gotuję, że tego się jeść nie da, że R taki wychudzony.
No nic, byłam na mieście z młodym. Skubany obkupił się w ciuchy. Chłopak ma gust. A jak łączy kolory szczena mi opadła. Ja kupiłam dla małej polarowy pajac i jedne półśpiochy. A dla siebie dwie zawieszki Charmsy bo zbieram. Spodobała mi się w Tesco torebka za 30zł, z przeceny. a mój szanowny małżonek nie zareagował jak mówiłam że mi się podoba. I zrobiło mi się przykro. A ja głupia zamiast ją włozyć do koszyka to nie wiem na co czzekałam.
Wyobraźcie sobie, że dziś na 6 różnych nr tel dzwoniłam do Katowic i nie złapałam tej lekarki co umawia na terminy.No szlag mnie zaraz trafi
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Naprawde mam nadzieje,ze moj chlop powie, ze ja przesadzam z tymi ciuszkami i oprocz tego body i babskiego pajaca to wszystko o,k., bo jak sie ze mna zgodzi to na Boga nie recze za siebie. No strasznie nie lubie jak sie mnie w ch, robi! A kto lubi.
No to chyba wczoraj Andzia chciala sie na ktg umowic tel., bezskutecznie. Widac ONI TAK MAJĄ!
Nie wiem czy moj szanowny syn to przez to ,ze cala noc mnie grzmocil w zebra , teraz tak spi, ze sie nie rusza. Trzese nim, zjadlam kapuste kiszona, pączka, a on nic!
Dzis gotuje chinszczyzne. Szukam wlasnie jakiegos przepisu na sosik, ktorym moge polac ryz.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie przynajmniej pogoda ladna;) ale nigdzie wyjsc nie moge bo mam slurcze co 15-25 minut wiec wole byc w domu.
Ja wlasnie jutro ide na konsultacje w sprawie znieczulenia, bo bez konsultacji u mnie nie daja.
łącze się z Tobą w skurczach!! mam juz ich dosyc. teraz mnie jeszcze plecy bolą a może nerki.sama już nie wiem