BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #551059 przez Depeche
nie no, nie potrafie tego zapisac z maila, wieczorem to zrobie, chlop mi zapisze....AAAAAAAAAAAAA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #551065 przez andzia_zg
anecia88 napisał:

Cześć dziewczynki

o matka jak naprodukowałyście teraz was nie nad robie.
Jestem nadal w szpitalu zatrzymali poród leże już tydzień czasu dostaje feneterol chcą chociaż żebym wytrzymała do 37 tygodnia bo boją się o maluszka dostałam specjalne zastrzyki na płucka dla maluszka.Nie wiem kiedy mnie wypuszczą bo każą leżeć :( Chyba już zostanę do porodu malutki pcha się na świat za szybko ... Jakoś to będzie musi być dobrze chociaż się bardzo boję ...

Ooo anecia jesteś :-) martwiłyśmy się o Ciebie. musisz zostawic ktorejs z nas swoj nr telefonu, bo nie wiedziałysmy nawet co u Ciebie, jak sie czujesz itp. W sumie to masz jeszcze tydzien i będziesz miała ciążę donoszoną wiec tak prawdę mówiąc za tydzień możesz już śmiało rodzic... Podejrzewam, że zatrzymaja Cie juz do porodu.Nie bój się... Zbaczysz, że wszystko będzie dobrze. Jesteś w dobrych rękach. W domu co bys sama zrobiła? a tak to masz opieke przez całą dobe... trzymaj sie cieplutko :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #551066 przez Depeche
Tk, juz tylko tdzien.

Czyzby Anecia wysuwala sie na pozycje lidera w naszym biegu ! ?

11 lata 10 miesiąc temu #551069 przez 25malinka
anecia88 3 maj się,napewno wszystko będzie dobrze,może to i lepiej,że zostaniesz w szpitalu przynajmniej lekarze będą mieli cały czas na Ciebie oko..

11 lata 10 miesiąc temu #551085 przez Agnieszka86
Anecia nic się nie bój, po pierwsze jesteście w dobrych rękach. Po drugie został tylko tydzień do bezpiecznego terminu, a po trzecie jakby nawet poszło szybciej to dzidziuś dostał coś na rozwój płuc więc też jest ok :)
Trzymajcie się tam cieplutko i czekamy na dobre nowiny!!! :kiss:

11 lata 10 miesiąc temu #551087 przez Agnieszka86
Idę robić obiad... dzisiaj u mnie ogórkowa i łazanki. Zupa gotowa, ciasto do łazanek tez już zrobione, teraz tylko rozwałkować-muszę odpocząć przed takim wysiłkiem :blink:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #551089 przez andzia_zg
Ja dzis na obiad chce zrobić zapiekanke ziemniaczana ze szpinakiem i mięsem mielonym a popołudniu mam w planie zrobic pączki, ale to zalezy jak sie bede czuła. Jak sie nie wyrobie dzis to najwyzej paczki zrobie jutro.

Kurcze przed chwila wyprasowaąłm kilka koszulek męża i myślalam w pewnym momencie, że nie dam rady skonczyc tego prasowania, bo tak mnie znów rozbolało po lewej stronie od pępka. Kurde mówiłam o tym ginie ale nic na to nie odpowiedziała.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #551091 przez Depeche
Wiecie, ze ta baba napisala mi maila z fochem, ze jej wytoczylam spor.

Niee, czekam na chlopa i chyba jej nie odpuszcze.
Ponizej wklejam zdjecie dziury z body!
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #551095 przez Depeche
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #551096 przez andzia_zg
Depeche walcz i się nie daj. Żadaj oddania kasy i odesłania ciuszków.

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #551097 przez dominiczzkka
czesc dziewczyny! :)
my sie wczoraj polozylismy spac przed 2, bo sie jeszcze z malym przez brzuch bawilismy ;) dawno nie byl tak aktywny! w ogole zauwazylam, ze jego ruchy sie zmienily, nie sa tak haotyczne, sa spokojniejsze i przyjemnie delikatne, jakby plywal a nie dusil sie z braku miejsca :) czy to mozliwe?

nocka jak zwykle super! wspolczuje wam tych zgag, wstawania na siku, bolu wszedzie... mnie p*ipka juz przestala kluc :) ciaza idealna ;) ! milego dnia dziewczyny! :))

11 lata 10 miesiąc temu #551100 przez andzia_zg
dominiczka Ty to masz rzeczywiście fajną ta ciąże :-)

i masz bardzo mądre dziecko w brzuchu skoro wie, że cos mamusię boli i nawet sie delikatnie rusza :silly:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #551103 przez Lenucha217
Depeche wystawiaj negatywa . To byla licytacja???? Jesli nie żądaj kasy masz 7 dni na oddanie towaru napisz do allegro że jestes niezadowolona towar nie zgodny z opisem smierdzi fajkami i rezygnujesz . Kup sobie inna pake moge Ci polecic duzo fajnych sprzedajacych a przede wszystkim uczciwych tez sprzedaja mega pakami

11 lata 10 miesiąc temu #551106 przez dominiczzkka
ps. zaczynamy dzis 37 tydzien! cudownie! :) juz nie dlugo :kiss: ! <3

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #551107 przez Depeche
Lenucha217 napisał:

Depeche wystawiaj negatywa . To byla licytacja???? Jesli nie żądaj kasy masz 7 dni na oddanie towaru napisz do allegro że jestes niezadowolona towar nie zgodny z opisem smierdzi fajkami i rezygnujesz . Kup sobie inna pake moge Ci polecic duzo fajnych sprzedajacych a przede wszystkim uczciwych tez sprzedaja mega pakami

Tak to byla licytacja.

Jest kilka ladnych rzeczy, kilka no takich sobie, ale ku.wa jak mozna sprzedac komus dziurawe body, jeszcze z taka dziura, nie opisujac tego w aukcji! Odpisalam jej, ze jak nie zna prawa handlowego, to ja moge na tym przykladzie bolesnie przeszkolic!

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka