- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
a mojego jeszcze nie ma
no właśnie się zastanawiałam skąd ja tam w tym moim szpitalu z 'extra' warunkami się doproszę przegotowanej wody, musiała bym swój czajnik zabrać, ale akurat mam taki malutki o pojemności 0,5 i to właśnie do szpitala jakiś czas temu był kupowany
ale nie ukrywam wygodniej by było kranówki nalać
młody zaczął 'pływać' w brzuszku nooo nareszcie aktywniejszy jest!
Lenusia jak tam minęły ci praktyki?? podziwiam,że masz siły!
Aga udanej nocki
A dziekuje Ci skarbie , 3 h takze raz dwa i bylam w domku . Prowadzilam zajęcia temat Rewia mody na zimowe chlody ...dzieciaczki projektowaly ubranka na rozne okazje pozniej pokaz mody wybor najcikawszych stroi , medale... kupa smiechu przy tym , pozniej kazde pisalo jak rozumie pojecie "twoj ubior swiadczy o Tobie" tez ciekawych rzeczy sie dowiedzialam Po powrocie robilam kluski slaskie , marynowalam karkówke bo w niedziele zjazd rodzinny , jutro zrobie ciasto i starczy Ogladam po raz nie wiem ktory galimatias zagram i zmykam polezec. uper ten malutki wiewioreczki jeeeeeej juz sie nie moge doczekac kiedy my tak bedziemy sobie leżeć Co chwile przewijam i ogladam ich foteczke. Co do tamtum rosa to ja bede rozrabiac cala saszetke w butelece po kubusiu z dziubkiem i uzywac 3 razy dziennie
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
a mojego jeszcze nie ma
no właśnie się zastanawiałam skąd ja tam w tym moim szpitalu z 'extra' warunkami się doproszę przegotowanej wody, musiała bym swój czajnik zabrać, ale akurat mam taki malutki o pojemności 0,5 i to właśnie do szpitala jakiś czas temu był kupowany
ale nie ukrywam wygodniej by było kranówki nalać
młody zaczął 'pływać' w brzuszku nooo nareszcie aktywniejszy jest!
Lenusia jak tam minęły ci praktyki?? podziwiam,że masz siły!
Aga udanej nocki
A dziekuje Ci skarbie , 3 h takze raz dwa i bylam w domku . Prowadzilam zajęcia temat Rewia mody na zimowe chlody ...dzieciaczki projektowaly ubranka na rozne okazje pozniej pokaz mody wybor najcikawszych stroi , medale... kupa smiechu przy tym , pozniej kazde pisalo jak rozumie pojecie "twoj ubior swiadczy o Tobie" tez ciekawych rzeczy sie dowiedzialam Po powrocie robilam kluski slaskie , marynowalam karkówke bo w niedziele zjazd rodzinny , jutro zrobie ciasto i starczy Ogladam po raz nie wiem ktory galimatias zagram i zmykam polezec. uper ten malutki wiewioreczki jeeeeeej juz sie nie moge doczekac kiedy my tak bedziemy sobie leżeć Co chwile przewijam i ogladam ich foteczke. Co do tamtum rosa to ja bede rozrabiac cala saszetke w butelece po kubusiu z dziubkiem i uzywac 3 razy dziennie
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale mam pudelko lodow waniliowych - w nich nadzieja..
Lenusia - kreatywne zajecia, co sie dowiedzialas ciekawego?
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beata dawaj lody
dziewczyny, jak ja bym chciała urodzić w ten weekend.. R. z moją mamą w domu są, to by z Amelką mama została a R. był ze mną, no i już bym miała dzidzię przy sobie
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
Pewnie już śpicie,a ja dopiero Was nadrobiłam...
Po wizycie wszystko ok,powiedział,że narazie nie widzi porodu,ale to dobrze bo zawsze lepiej w terminie,brzuch mi się jeszcze nie obniżył, szyjka szczelna,nie mówił mi nic o tych badaniach na paciorkowca,a ja nie zapytałam,więcc nie wiem w końcu może u nas nie jest wymagane, termin porodu na 5,6 marca, dał mi zwolnienie do 7 marca i powiedział,że jeśli nie urodzę do 8 marca przed południem to żebym zadzwoniła to się umówimy i da mi skierowanie do szpitala,kurde wolałbym do tego czasu urodzić bo nie chce miec wywoływanego porodu!!!!!!
Przyjechaaliśmy do domu o godz 16 a o 17 przyjechał brat cioteczny S z nażeczoną prosić na wesele( ona tez w ciąży ale dopiero 4 miesiące), chłopaki wypili sobie flaszkę a my żeśmy obejżały trochę naszego wesela,pojechali po 21.00(mój S zakręcony oczywiście i nie dobrze mu było), szczerze to juz nie miałam siły siedziecc,kręgosłup mnie bolał.....
Unbreakableudanego weekendu w górach
vernix,ufolkacieszę się,że kolację się udały
offca kurde wspólczuję Ci,że nie możesz nic zrobić w związku z tym przykrym zapachem szczura
wiewiórka Ogromne gratki,śliczny maluszek i dzielna mamusia
waszka ładny brzucholek i jakie fajowe te klapeczki,
aga ładnie się prezentujecie z Zosiaczkiem i łóżeczko śliczne
Alez jestem zmęczaona,aż mnie oczy bolą
Dobranoc
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Malinka dobrze, że po wizycie wszystko w porządku. Czyli póki co, spokojnie możesz czekać na poród.
U mnie noc znośna, miałam 3 mocne skurcze, które potem ustały jak ręką odjął i zasnęłam.
Zjadałam właśnie śniadanko, zrobiłam listę zakupów dla K. bo jedzie sędziować jakiś turniej na hali, więc jak będzie wracał to zrobi zakupy zaopatrzeniowe
Jakie plany na dzisiaj? Ja zamierzam umyć okna, jak męża nie będzie ( gdyby był, nie zgodziłby się, żebym to robiła ), zupkę mam z wczoraj, kotlety opanierowane w lodówce czekają na smażenie, więc z obiadem nie mam roboty. Dla siebie szybko coś upichcę.
Wiecie, jak patrzę na to czekające na Zosię łóżeczko, to się rozklejam, taka jestem wtedy rozlazła... I ciągle mam przed oczami Wiewiórkę z Szymonkiem
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeaaa jestem dzisiaj 1.
Mąż pojechał na uczelnie dalej się będę nudzić cały dzień, może coś posprzątaj ale po wczorajszym wolałabym odpocząć i poleżeć. Wiecie co? Od paru dni mam taki przypływ dobroci ciepła i miłości wobec mojego męża. Chyba nigdy taka dobra nie byłam pewnie to hormony, nawet pralinkami lindt się chętnie dziele hihi.
ktoras noc z rzędu spie jak trupek nawet na siku się nie budzę. Malutki jest juz tak wysoko pod samymi cyckami go czuje. Ok uciekam na śniadanko i poleze a później się zobaczy.
PS. Cały czas jestem zauroczona zdjęciem wiewiórki z Szymkiem ahhh.... Chce tak!
Aaa Agniecha wyprzedzilas mnie. Nie myj okien wariatko! Poczekaj bliżej świąt !
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hej ślicznotki
Jeaaa jestem dzisiaj 1.
Mąż pojechał na uczelnie dalej się będę nudzić cały dzień, może coś posprzątaj ale po wczorajszym wolałabym odpocząć i poleżeć. Wiecie co? Od paru dni mam taki przypływ dobroci ciepła i miłości wobec mojego męża. Chyba nigdy taka dobra nie byłam pewnie to hormony, nawet pralinkami lindt się chętnie dziele hihi.
ktoras noc z rzędu spie jak trupek nawet na siku się nie budzę. Malutki jest juz tak wysoko pod samymi cyckami go czuje. Ok uciekam na śniadanko i poleze a później się zobaczy.
PS. Cały czas jestem zauroczona zdjęciem wiewiórki z Szymkiem ahhh.... Chce tak!
Aaa Agniecha wyprzedzilas mnie. Nie myj okien wariatko! Poczekaj bliżej świąt !
Słońce, mycie okien ma przyspieszyć poród Jak będziemy bliżej świąt to mąż się oknami zjamie
Fajnie masz, że na siku nawet wstawać nie musisz w nocy... zazdroszczę normalnie!
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
ale się wyspałam:) dziś są u mnie rodzice więc raczej mnie nie będzie więc nie piszcie za duzo:))) miłej soboty!!!
ufolka urodziłas?
Aga zlituj się i zostaw te okna krejzolko!
malinka-badanie na paciorkowca nie jest obowiązkowe, zależy od lekarza, ale myślę ze warto żebyś zrobiła prywatnie i dziewczyny na pewno to potwierdzą. taki paciorkowiec jest bardzo niebezpieczny dla dziecka w trakcie porodu, dlatego lepiej wiedzieć wcześniej żeby mogli w czasie porodu działać.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka niech Zosik posiedzi jeszcze z tydzień
nieeee.... już terminowo może się rodzić, 38 tydzień skończony, wiec z całych sił chce zaprosić ją na ten świat
Malinka faktycznie z tym paciorkowcem nie ma żartów, tak jak Patrycja pisze. Lepiej wiedzieć, bo od razu jak trafisz do szpitala to zaczniecie działać i dzidzia będzie bezpieczna!
Patrycja udanej soboty i wizyty rodziców
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiecie, Dominia urodziła z lutówek, aż normalnie się popłakałam, bo uświadomiłam sobie że i my tuż tuż ja się wyspałam meeega mąż zasnął na kanapie, a miały być przytulanki, no ale wybaczam mu bo mam dobry humor hehe
Malinka super że okej z wami, a badania sobie zrób prywatnie dla swojego spokoju, to nie jest jakiś mega koszt a warto ja też płaciłam bo one nie są refundowane, tylko gin wymaz pobiera:) i wsakuj na męża, pij liście z malin i działaj kobieto, bo ja miałam wywoływany a teraz zrobię wszystko żeby tylko urodzić normalnie
Aga zostaw te okna, bo tylko sobie zaszkodzisz, to chyba nawet nie za dobrze dla dzidzi to podnoszenie rąk itd, urodzisz i bez tego hehe
Waszka śpij, wyśpij się teraz za parę lat do przodu
Patrycja nie urodziłam, ale brzuch mnei boli i krzyż tak dziwnie, jakby nerki..
no nic, jadę wyniki robić
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.