BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #563104 przez andzia_zg
aksa napisał:

andzia to przytul sie do malza i tez sie drzemnij :) mój w pracy :dry:

Jakbym się tak do niego przytuliła to chwila moment i bym spała, a potem nocke bym miała z głowy... więc wole się jakoś przemęczyć by potem spać w nocy.

Ja dziś na obiad miałam placek po węgiersku. Najadłam się jak bąk i teraz ledwo co chodzę.
Kurcze jak ja bym sobie coś porobiła w domu... a to niestety wszystko posprzątane, poukładane... najchetniej ubrałabym już łóżeczko ale nie będe szaleć, bo po co ma się kurzyć skoro do porodu jeszcze tyle czasu.
I taż mam czasem takiego świra, że stoję i się gapię na łóżeczko albo otwieram szafę z ubrankami małego i też sobie je oglądam...

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #563105 przez 25malinka
a ja właśnie jazdłam eklerka ...

11 lata 10 miesiąc temu #563106 przez Paulina 77
Wiecie, co mi sie marzy... zwiedzenie wschodniej części Polski, bo tam jeszcze nie byłam, a wyobrażam sobie, jak tam jest pięknie. Najdalej byłam w Bieszczadach. A chce zobaczyc zamojszczyzne, lubelszczyzne, bizłostoczyzne, suwalszczyzne, parki narodowe, krajobrazowe :) :)

11 lata 10 miesiąc temu #563109 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

Wiecie, co mi sie marzy... zwiedzenie wschodniej części Polski, bo tam jeszcze nie byłam, a wyobrażam sobie, jak tam jest pięknie. Najdalej byłam w Bieszczadach. A chce zobaczyc zamojszczyzne, lubelszczyzne, bizłostoczyzne, suwalszczyzne, parki narodowe, krajobrazowe :) :)

A my ostatnio z mężem i przyjaciółmi zwiedziliśmy całą Kotlinę Kłodzką...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #563110 przez Paulina 77
lenusia, Gosia27 czy Wy sie czasem nie minełyscie z powołaniem? Robicie fantastyczna rzeczy w kuchni z pasją :)

11 lata 10 miesiąc temu #563113 przez Waszka87
Paulina 77 napisał:

ja na tych wakacjach co byly mialam taka mozliwosc, jechalismy z podkarpacia, w sumie prawie kolo przemysla do gołdapi i wszystko zobaczylismy po drodze :)

11 lata 10 miesiąc temu #563120 przez Paulina 77
Waszka super :) Andzia tez lubie tamte rejony :) najmilej wspominam wedrówke grzbietem Karkonoszy i wycieczke do skalnych miast w Czechach. Bajka.

11 lata 10 miesiąc temu #563126 przez Lenucha217
i jeszcze w przekroju :))))
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #563127 przez andzia_zg
Paulina 77 napisał:

Waszka super :) Andzia tez lubie tamte rejony :) najmilej wspominam wedrówke grzbietem Karkonoszy i wycieczke do skalnych miast w Czechach. Bajka.

Byłam i polecam :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #563129 przez Paulina 77
lenusia jak z cukierni :)

11 lata 10 miesiąc temu #563131 przez andzia_zg
Lenucha no to teraz pakujesz sie i przywiozisz mi ciacho :P Zaraz tu zjem monitor.. tak mi sie dzisiaj chce ciasta... dawno nie mialam takiej chęci na coś...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu #563132 przez Lenucha217
Andzia bardzo chetnie bym wpadła bo u mnie zjazd rodzinny i leb mam jak sklep kazdy cos opowiada , kazdy czegos chce , dzieci sie kloca wrrrrrrrrrr

11 lata 10 miesiąc temu #563136 przez Paulina 77
andzia_zg napisał:

Lenucha no to teraz pakujesz sie i przywiozisz mi ciacho :P Zaraz tu zjem monitor.. tak mi sie dzisiaj chce ciasta... dawno nie mialam takiej chęci na coś...

chyba zadzwonie do m zeby mi przywiózł ciastko z kremem... :cheer:

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563137 przez andzia_zg
A moze macie jakis szybki i prosty przepis na ciasto (ale takie na małą waska blaszke jak na keksa) Bo zaraz tu zwariuje tak mi sie chce ciasta...
Najlepiej takiego z kremem...
Pliss uratujcie jakims przepisem...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #563142 przez Paulina 77
a ja jednak jak dam rade, to nasmaze kotletów wieprzowych i sie nażre :) ostatnioo (nie wiem czy Wam pisałam) brakło mi bułki tartej i opanierowałam w mieszance z: mąki krupczatki, otrębów, siemienia, słonecznika - ta panierka była przepyszna i dzisiaj tez tak zrobie.

Któraś z nas pisała, ze ogladala dzisiaj Ewe Wachowicz - ja tez zerkałam. To jest taki ladny program, a jakie cudne te mebelki w kuchni...
Andziu nie mam takiego szybkiego przepisu, tylko biszkopt ze smietaną kremowką ubitą ze śnieżką.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka