BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #575778 przez aksa
też polecam ten termometr, dostałam już jakiś czas temu od rodziców, tzn nie ja dostałam ale junior :silly:

Lafi to małża wez też w obroty to coś się ruszy! :lol:

mi gin powiedział, że jeśli chce do terminu to mamy być grzeczni i nawet nie myśleć o ten teges

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #575779 przez kika1985
spałam sobie ponad godzinę i od razu mi lepiej bo obudził mnie kurier z niespodzianką :P

Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #575780 przez andzia_zg
koticz po raz 100 powiem że fajne masz te kociaki :lol: kiedyś tez będe miec kota :-)

Piszecie o pralce... to jakieś fatum czy coś? Ja od tygodnia męczę się z moja pralka... czasem zaskoczy i pierze, a czasem to programator kreci sie w kółko i nie chce doprać do końca... mąż coś przy niej robił,ale co rusz sie znów psuje... 3 dni temu jedna pralke prałam pół dnia, bo za każdym razem co próbowałam od nowa załączyć to znów się chrzaniło.
A przecież jak się mały urodzi to bez pralki ani rusz...

Ja już umyłam głowę, obrałam ziemniaki,przygotowałam miesko na obiad, wyprasowałam męża swetry i koszulki i jeszcze bym sobie cos zrobiła. Jakos dziś dziwnie dobrze sie czuję... no ale na razie za nic sie nie biore bo zaraz trzeba bedzie sie szykowac na KTG... kurde zauwazylam, że zawsze jak ide na KTG to tego dnia czuje sie dobrze i nie mam skurczów... wiec znajac zycie znow usłysze... "to jeszcze nie to, trzeba czekac" :cheer:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #575781 przez kika1985
Beata pytałaś jak się wstawia kilka fotek na raz

wstawiasz najpierw jedna, potem wchodzisz w posta edytujesz go i pod tym pierwszym zdjęciem wstawiasz tak kolejne, i tak za każdym razem gdy chcesz dodac więcej zdjęć

mam nadzieję że rozumiesz moje lakoniczne wytłumaczenie :P

11 lata 9 miesiąc temu #575782 przez Lafi
Aksa on osatnio jakis taki nie kumaty w tych sprawach :P

Kika śliczny wózek, u nas takich nie było.

11 lata 9 miesiąc temu #575787 przez koticz
Z tymi skojarzeniami to masakra jest jakaś.Ja naszczęście nie znam żadnej Jagody więc imię Małej z nikim mi się nie kojarzy.Chciałam jej na początku dać na imię Iza,ale moja best friend która będzie chrzestną powiedział,ze ona zna kilka Izek i wszystkie się puszczają,ale imię spoko :dry: no i już padło jak dla mnie.Podoba mi się jeszcze Magda,ale nie chciałam,zeby ją wszyscy kojarzyli od Madzi z Sosnowca,a jak wybieraliśmy imię to ta sprawa była dość świerza.Czyli ja kierując się takimi rzeczami przy wyborze imienia też do końca normalna nie jestem...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 9 miesiąc temu #575790 przez kika1985
Andzia może dziś coś na ktg wyjdzie życzę ci tego

Lafi po wózek specjalnie jechaliśmy do Warszawy 120 km bo u nas też nie było :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #575791 przez Depeche
Kinga2424 napisał:

Jestem już po KTG:) Wszystko w jak najlepszym porządku:)
Malutka ma mocne serduszko. Skurczy jeszcze nie widać. Może uda mi się donosić Malutką do tego 17.03:)

U nas prześliczna wiosenna pogoda za oknem. 5 stopni na plusie:) Idealna na spacery z wózeczkiem. A za oknem tyle Mam i Babci z wózeczkami krąży...

A co do snów... To wczoraj ściągnęłam sobie film: "Niemożliwe". Miał być o tsunami, a ściągnął się jakiś inny o wampirach i pogromcy wampirów (byłym prezydencie Stanów Zjed.) i obudziłam się około 12.00 w nocy zlana potem. Śniło mi się, że te pierzyńskie wampiry chcą wejść do domu, przez okno, balkon. A obudziłam się jak jeden ze swoimi kłami stał nade mną. Normalnie jednym słowem koszmar:)

Heheheh ja ostatnio ogladalam Krwawa noc rekinow, czy jakos tak. W kazdym badz razie ktos mial wyobraznie, bo o malo te rekiny chodzic nie zaczely, no takie bzdety, ze sie tak smialismy, a to mial byc horror. No i maz kolekcjonuje tez cala serie Obcego i ostatnio obejrzelismy ostatnia czesc, srednie bylo, bo Obcy wlazl na porodowke , zaplodnil te wszystkie rodzace kobiety i lekarzy i te noworodki lezace w inkubatorach chyba tez ( ale tego na szczescie nie pokazali). Dziwnie sie wtedy czulam.

Aksa, spoko zobaczysz jak bedziesz miec corke, jak przyjdzie Ci isc na ipreze, sobie ubierzesz stara kiecke, a na mloda wydasz 200 zl na nowa... a i jaka bedziesz szczesliwa. Macierzysntwo robi babom sieczke w glowach. Wlasnie dzis przyszedl ramperskik na lato dla malego, bluzka dla malej ( na ch. mi ona nie wiem, bo ma az za duzo, ale czerwone jej sie skonczyly) i sandaly Adidsa dla mlodej. Mloda zabrala paczki i mierzy .

Sylwia 2 ja tez chcialam miec dwojke z taka mala roznica, no ale poronilam. U mnie w rodzinie jest kilka takich parek, super. Swietnie sie ze soba dogaduja ( heheh u mnie jakos tej samej plci sa ), maja wspolne zabawki i generalnie bardzo mi sie to podoba. Na poczatku pewnie moze i zapier. ale w sumie nie ma tej przerwy miedzy pieluchami i czlowiek sie jeszcze nie rozleniwia, jest na biezaco. Ja popieram. Rodzinka sie nie zna. :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #575793 przez andzia_zg
kika sliczny ten wózek... fajne kolory :lol:

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #575796 przez Depeche
andzia_zg napisał:

Ja na razie mam spakowane w torbie sucharki,ale oczywiście nie obedzie się tez bez wafli ryżowych :P mam nadzieję, że mozna bo nie wytrzymam dnia bez wafli :P

Kinga fajnie ze na KTG wszystko dobrze :-)

Mam też wiadomość od AniCzajki:

Jutro ok godz 11:00 będzie miała CC

AniaCZajka trzymam kciuki. Alez szczescie , ze jej meczyc nie beda, skoro maly taki wielki. Moj maz do mnie gada, zebym sie witamin obzerala, jak go zapase do 5 kg to na pewnie mnie porzna.

Oprocz sucharkow i czterech tych mniejszych butli wody spakowalam tez herbatke laktacyjna. I tak sie wlasnie zastanawiam czy jej nie mozna juz zaczac pic, ja nie mam nawet kropelki siary!

11 lata 9 miesiąc temu #575798 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika sliczny ten wózek... fajne kolory :lol:

Andzia na żywo jest mniej wyraczasty, trochę się właśnie o to bałam że będzie kul w oczy ale jest spoko

11 lata 9 miesiąc temu #575804 przez aksa
kika super bryczka!!

ja się nie odzywam już nawet na temat mojej pralki bo się zepsuła, a naprawiać się nie opłaca, czekamy aż m dostanie przelew i jedziemy po pralkę, masakra bo przecież tak 'mało'wydatków teraz jest...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu #575805 przez andzia_zg
Depeche ja własnie słyszałam, że te herbatki spokojnie można pic juz wczesniej przed porodem... ale ja na razie jeszcze nie kupowałam...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #575806 przez kika1985
depeche czytałam że niektóre kobity w ciąży w ogóle nie mają siary i to nic złego, pokarm pojawi się po porodzie

11 lata 9 miesiąc temu #575807 przez Depeche
aksa napisał:

mamcia to jak już mąż ci ma przynieść kiełbase na porodówkę to niech kupi taką porządnie doprawioną czosnkiem wtedy to będzie jazda :cheer: ;)

AniaCz to jutro o 11 trzymamy kciuki za Ciebie i Franka!!

a ja pozmywałam górę naczyń bo zaczynały życ własnym życiem wyszorowałam kuchenke wstawiłam obiad i koniec energii..u mnie też na + ale ciemno szaro słońca brak spać się chce...

dziewczyny jak już się zdążyłyście zorientować jesteśmy z mężem czubami i nadal nie możemy się zdecydować na imie, chore to już :cheer: może wy mi troche pomożecie?
Przemek, Oskar czy Tymon?????? jestem beznadziejna :dry:

Hehehehe a nie bedzie CI sie z mezem mylilo? Co bedziesz na niego Przemyslaw wolac ;-))))

Oskar mi sie podoba, ale mam zle skojarzenia. Dziecko fajne, rodzice popier...
Tymona nie znam zadnego.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka