BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 9 miesiąc temu #575652 przez andzia_zg
Zmykam na chwilkę z forum. Ide umyć głowę, wyprasowac pare ciuchów i obrac ziemniaki. Za jakis czas bede.

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #575656 przez aksa
mamcia noo to mamy takie same rozstępy!! ale fajnie :S mój m mi powiedział, że to normalne i że pięknie wyglądam achh kłamczuch :lol:

dziołchy pisałyśce,że pakujecie do szpitala też sucharki, a można wafle ryżowe?? :silly:

a w ogóle to pije mirinde (bardziej mnie kręci niż fanta!!) i zajadam zbożowymi ciasteczkami!!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #575669 przez Beata 26
Aksa, moja przyjaciolka tez bardziej mirindowa jest;)

Ufolka - co za psotka ta Twoja cora;)

Jestem w stanie umierania. A tylko po zakupy skoczylam i zaszlam do jednego sklepu po ten sweterek w koncu.. Nie ogarniam, mam kazdego dnia mniej energii. Chcialabym miec juz plaski brzuch, czuc sie lekko i patrzec jak Julian sobie smacznie spi.

Wiec Sylwia, bardzo Ci zazdroszcze :*

11 lata 9 miesiąc temu #575677 przez Kinga2424
Jestem już po KTG:) Wszystko w jak najlepszym porządku:)
Malutka ma mocne serduszko. Skurczy jeszcze nie widać. Może uda mi się donosić Malutką do tego 17.03:)

U nas prześliczna wiosenna pogoda za oknem. 5 stopni na plusie:) Idealna na spacery z wózeczkiem. A za oknem tyle Mam i Babci z wózeczkami krąży...

A co do snów... To wczoraj ściągnęłam sobie film: "Niemożliwe". Miał być o tsunami, a ściągnął się jakiś inny o wampirach i pogromcy wampirów (byłym prezydencie Stanów Zjed.) i obudziłam się około 12.00 w nocy zlana potem. Śniło mi się, że te pierzyńskie wampiry chcą wejść do domu, przez okno, balkon. A obudziłam się jak jeden ze swoimi kłami stał nade mną. Normalnie jednym słowem koszmar:)

11 lata 9 miesiąc temu #575681 przez Panika992
Aksa ja też wolę mirindę, ale znaleźć ją gdzieś u mnie w sklepie graniczy z cudem :(
Teraz mam wkręt na sprite i milky way:)

Spadam, wstawię udziki do piecyka i się położę z końcu, bo wysprzątałam mieszkanie i padam z nóg. A za dwie godzinki mój K. wróci głodny z pracy :)

11 lata 9 miesiąc temu #575685 przez Kinga2424
Dziewczyny nie pamiętam już kto mi polecał taki termometr na podczerwień Microlife (do mierzenia temp. człowieka, otoczenia, jedzenia, wody). Kupiłam go sobie i dziś przyszedł. On jest bombowy. Pomiar chyba w 2 sekundy.

Bardzo Wam dziękuję za doradzenie:):):)

11 lata 9 miesiąc temu #575695 przez mamcia2013
aksa napisał:

mamcia noo to mamy takie same rozstępy!! ale fajnie :S mój m mi powiedział, że to normalne i że pięknie wyglądam achh kłamczuch :lol:

dziołchy pisałyśce,że pakujecie do szpitala też sucharki, a można wafle ryżowe?? :silly:

mój powiedział że mi kiełbase przywiezie jak urodzę :D i będzie dawało na cały oddział :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #575700 przez Unbreakable
Kinga2424 napisał:

Dziewczyny nie pamiętam już kto mi polecał taki termometr na podczerwień Microlife (do mierzenia temp. człowieka, otoczenia, jedzenia, wody). Kupiłam go sobie i dziś przyszedł. On jest bombowy. Pomiar chyba w 2 sekundy.

Bardzo Wam dziękuję za doradzenie:):):)

To ja ! To ja! taka jestem fajna ;)

11 lata 9 miesiąc temu #575703 przez andzia_zg
Ja na razie mam spakowane w torbie sucharki,ale oczywiście nie obedzie się tez bez wafli ryżowych :P mam nadzieję, że mozna bo nie wytrzymam dnia bez wafli :P

Kinga fajnie ze na KTG wszystko dobrze :-)

Mam też wiadomość od AniCzajki:

Jutro ok godz 11:00 będzie miała CC

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #575706 przez Unbreakable
Oooo czyli jutro będzie kolejny Maluszek ;) może to lepiej, skoro Franek taki duży ;)

Chiczi albo Patrycja dawały wam znać co u Nich?

11 lata 9 miesiąc temu #575708 przez mamcia2013
Ale zazdroszczę AniCz :) :) :) :)

Andzia tylko jak będziesz parła to nie jedz wafli bo się zakrztusisz :silly: :silly:

11 lata 9 miesiąc temu #575711 przez andzia_zg
No jutro będzie kolejny maluszek :lol: :-)
no chyba, że któras z dziewczyn ją wyprzedzi w nocy :P Ufolka, koticz, Panika może ktoraś z Was? :silly:

A jeśli chodzi o Patrycję i chiczi to zero wiadomości. chiczi wogole nie zostawiła nam swojego nr tel... ale pewnie tez tuli swojego skarba...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #575716 przez andzia_zg
mamcia2013 napisał:

Andzia tylko jak będziesz parła to nie jedz wafli bo się zakrztusisz :silly: :silly:

Powiem mężowi żeby w jakiejś odległości ode mnie trzymał wafle... i za każde dobre parcie dostane gryza... :lol: ale bym miala wtedy powera hihi :P raz,dwa, trzy i Wojtek byłby na świecie :P

Hihi :-) Fajnie żartować... :lol: ale jak będzie w rzeczywistości to życie pokaże...

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 9 miesiąc temu #575721 przez mamcia2013
andzia_zg napisał:

mamcia2013 napisał:

Powiem mężowi żeby w jakiejś odległości ode mnie trzymał wafle... i za każde dobre parcie dostane gryza... :lol: ale bym miala wtedy powera hihi :P raz,dwa, trzy i Wojtek byłby na świecie :P

Hihi :-) Fajnie żartować... :lol: ale jak będzie w rzeczywistości to życie pokaże...

hahahaha a jak już urodzisz to w nagrodę mąż Ci całą paczkę wafli wpakuje do papki :D :D :D haha ale głupawka :P :lol:

11 lata 9 miesiąc temu #575724 przez koticz
Witam bambiny!!!

No to AniaCzajka trzymamy za Was kciuki :)

U mnie jest mega ładna pogoda,słoneczko świeci i jest cieplutko.Ja mieszkam na 8piętrze teraz mi słońce wali po oknach więc na termometrze jest UWAGA! 24.5st!!!
Ale jak byłam w sklepie to myślę że jest na bank conajmniej 10.Aż po obiedzie postaram się wyciągnąć męża na spacerek

Zimucha z Bolka i Lolka nie sypie się jakoś strasznie dużo kudeł,albo ja juz nie zauważam...Jutro mamy w planach z mężem ich wykąpać bo ostatni raz byli "prani" chyba w listopadzie :ohmy: a muszą się prezentować dla Jagody!

Mój mąż pochrapuje i każdy włos sterczy mu w inną strone :cheer: uwielbiam na Niego patrzeć jak śpi...

A ja dziś spałąm jak zabita!!!Wtałam 2albo 3 razy na siku,ale nawet oczu nie otwierałam i na autopilocie działałam spałam prawie do 11 czyli 11godzin!

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka