BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #633483 przez munnecabrava
Ane88 niebieskie bodziaki rewelka i te ogrodniczki !!! Zaraz tez cyknę kilka fot :d

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633486 przez KarinaM
anek napisał:

Karina moj to samo.nie wypuszcza sie daleko tzn poza granice PL ale na zloty czasem jezdzi(jak ma czas).niedzielne 2godz na motorek musi byc.ja sama byłam z nim pare razy ale mnie to nie kręci. kiedys to tylko crossy/enduro a teraz widze ze scigacze zaczynaja mu się podobac.tez miał juz wypadek bezkolizyjny, na szczescie nic sie nie stało.fajnie ze ma pasje i cos Go interesuje ale dlaczego takie niebezpieczne i drogie!przeciez znaczki tez moze zbierac:P

Mój jeszcze zafascynował się żużlem i to też przez swojego szefa. Jeżdżą do Torunia i Bydgoszczy potrenować i na zawody. Narazie takie amatorskie.
Crosa/Enduro pożyczał od szefa i jeździł po bezdrożach.
Ja nienawidzę i boję sie motorów więc raczej nie wsiadam. Jechałam raz ale miałam wrażenie że zaraz się przewrócimy i patrzyłam czy gdzieś nie walnę kolanami.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #633491 przez KarinaM
anek napisał:

Ane88 ciuszki super ale te body niebieskie z usmiesziem wymiatają!

U nas teraz akcja czy posyłac małego do 1 klasy jako 6-latek czy zostawic Go drugi raz w zerówce.co chwile mam telefon od innych mam co robie.ale narobili z tymi 6latkami,mam juz metlik w głowie.

Ja swojego w tamtym roku nie posłałam jako 6-latka. Mój Igor jest bardzo wrażliwy i wolałam żeby był starszy. Rok to bardzo dużo.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #633497 przez Ane88
no te motory.... ścigacze, krosy, i wszystkie inne niebezpieczne pojazdy...:(
też bym się bała... na szczęście mój mąż tylko piłka nożna :)
interesuje się i ogląda mecze... bo grać jako tako to tylko amatorsko na jakiś spotkaniach organizowanych przez firme, albo na własną ręke:)

lubi też żużel, ale na szczęście tylko oglądać:)

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #633501 przez Ane88
no z tymi szkołami to narobili... teraz rodzice muszą się głowić co zrobić...i czy podejmą dobrą dezyzje...

na szczęście mnie to nie dotyczy:)

11 lata 8 miesiąc temu #633502 przez Ane88
KarinaM napisał:

Albo takie:

bardzo mi się to podoba:)

ogólnie lubie takie ubranka neutralne. mam dla Kubusia właśnie dużo rzeczy w beżach, lekkich brązach:)
Sweetaśne są takie z jakimiś misiami, króliczkami:)))

11 lata 8 miesiąc temu #633509 przez moniaaak
KarinaM napisał:

Albo takie:

mam identyczne :)

11 lata 8 miesiąc temu #633514 przez tweety
Bombowe ciuszki dziewczyny! Ja mam wszystko jednolite i bez polotu :) Wychodzi to moje nie latanie po ciucholandach. a szkoda bo wam zazdroszcze.

Jestem po wizycie i kurcze przestraszylam sie. Kacper ma sie dobrze ale moja szyjka coraz krotsza i do tego zrobila sie miekka. Mam lezec i nici z majowki. Pani doktor sie w ogole usmiala jak powiedzialam o wyjezdzie na majowke bo chyba spodziewa sie do tego czasu porodu. PANIKUJE dziewczyny. Nie tak mialo byc. Zalecone mam wytrzymanie jeszcze tygodnia!! zeby bylo pelne 37. Kurcze! Siedze i rycze bo nie wiem co ze soba zrobic. Nie jestem jeszcze gotowa!

A dodatkowo siostra miala dzisiaj amniopunkcje. czekali na to badanie 2 tygodnie, z nozem na gardle, ze swiadomoscia ze bedzie trzeba jeszcze dwa tygodnie czekac na wyniki. i z wiszaca w powietrzu decyzja czy w razie nieprawidlowosci usuwac czy nie. i wiecie co? Dzisiejszy zabieg sie nie udal. Nie udalo im sie wkuc. Jak to jest w ogole mozliwe? I ma termin ponowny za 2 tygodnie. kolejne, dodatkowe 2 tygodnie czekania, to bedzie juz wtedy 17 tydzien, wiec jak przyjda wyniki to juz 19. przeciez to jakas paranoja. Siostra tyle czekala na dziecko a teraz ciaza to dla niej jeden wielki stres.

11 lata 8 miesiąc temu #633517 przez tweety
Ane88 napisał:

no te motory.... ścigacze, krosy, i wszystkie inne niebezpieczne pojazdy...:(
też bym się bała... na szczęście mój mąż tylko piłka nożna :)
interesuje się i ogląda mecze... bo grać jako tako to tylko amatorsko na jakiś spotkaniach organizowanych przez firme, albo na własną ręke:)

lubi też żużel, ale na szczęście tylko oglądać:)

moj M powiedzial kiedys, ze on nie moglyby miec motoru bo jest na to za glupi i pewnie by sobie krzywde zrobil. rzeczywiscie juz za kierownica samochodu brakuje mu odpowiedzialnosci, co dopiero motor.

11 lata 8 miesiąc temu #633520 przez KarinaM
Ja mam dużo takich neutralnych bo nie wierzę w USG. Igorek też do końca wg USG był dziewczynką a przy porodzie dostałam szoku (pozytywnego oczywiście) :)

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #633526 przez Daarikaa
Tweety nie panikuj z tą szyjką.... jak przyjmowali mnie do szpitala ze skurczami w 34 tyg to tez powiedzieli ze szyjka bardzo skrocona i bardzo miekka,byłam tydzien temu na kontroli u mojej lekarki i powiedziala ze dziecko wysoko a szyjka wcale nie jest taka zła, polezałam przez kilka tygodni i jak narazie jest wszystko dobrze. Oszczedzaj sie bardziej wiecej lez i napewno dzidzius jeszcze troszke w brzuszku posiedzi. :)

Dla siostry współczucia tych wszystkich stresów, ale wierzę że wszystko będzie dobrze i te stresy będzie miała wynagrodzone. 3mam kciuki!!!!

11 lata 8 miesiąc temu #633531 przez KarinaM
tweety ja też uważam że nie masz co panikować. Wytrzymaj jeszcze tydzień tak jak zaleciła lekarka. Oszczędzaj się, dużo leż. A dzidzia duża wg USG?

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #633532 przez Daarikaa
Mój mąż też lubi motory z reszta jest posiadaczem takowego ale na szczescie chce sprzedac bo zaliczył glebe i wystraszył się, na szczescie nic mu sie nie stało ( a ja się ciesze ze tak niegroznie sie przewrocil, bo to oddalilo go od motorów) Teraz nie bede musiała sie martwic(od samego poczatku jak zaczął nagabywać na motor byłam sceptycznie nastawiona, ale nie chciałam wyjść na zołzę no i zgodziłam się na kupno) Co do żużla to ja jestem mega fanka, uwielbiam zapach tych spalin :lol: :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #633534 przez Daarikaa
Karina nie załamuj mnie z tym USG :lol: :lol: Naprawdę do konca mówili Ci ze bedzie dziewczynka? Ilu lekarzy?

11 lata 8 miesiąc temu #633537 przez Daarikaa
No jeśli u mnie zamiast Klaudynki wyskoczy Marcelek to bedzie chodził na różowo hehe (mam nadzieje ze się nie pomylili, potwierdziło mi 3 lekarzy płeć) No ale najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka