- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tweety ja też uważam że nie masz co panikować. Wytrzymaj jeszcze tydzień tak jak zaleciła lekarka. Oszczędzaj się, dużo leż. A dzidzia duża wg USG?
USG ostatnie mialam w 31 tygdoniu, 1800 gram, wiec zgodnie ze spodziewanym terminem. ale tez Pani doktor powiedziala ze to wszystko moze byc przez to ze dziecko jest duze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
ja tez mam duzo neutralnych ciuszków, dużo białych i zielonych. Nawet kilka różowych albo fioletowych dostałam to leża
Moj M. to piłke nożna lubi. Teraz tylko ogląda, kiedyś grał ale nabawił się krwiaka w nodze i tak się rozeszło to jego granie. No i jak przychodzi ciepełko to na ryby jedzie.
Już się nie może doczekać tych ryb. Powiedział że jak urodze i troszkę się ogarniemy z maluszkiem to pojedzie chociaż na jedną noc na ryby
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Karina nie załamuj mnie z tym USG Naprawdę do konca mówili Ci ze bedzie dziewczynka? Ilu lekarzy?
Tak. Chodziłam tylko do jednego lekarza bo nie miałam powodów żeby iść do innego.
Teraz też chodzę do Niego i jak mówi że będzie dziewczynka to ja na to że już jedną taką mam w domu. Jest On dobrym lekarzem bo wykrył u mnie endometriozę i usunął ją. Dzięki temu że usunął zaszłam w ciążę.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam dużo takich neutralnych bo nie wierzę w USG. Igorek też do końca wg USG był dziewczynką a przy porodzie dostałam szoku (pozytywnego oczywiście)
właśnie to mnie zastanawia, tyle na ten temat ostatnio słyszę, że w momencie porodu okazuje się coś innego.
Napisz proszę jak to było na wizytach z usg, ile ich miałaś i czy może do końca nie było po prostu widać płci i stąd u lekarza opinia że to dziewczynka. Ja chodziłam co miesiąc i na zdjęciach wyraźnie widać płeć żeńska (hamburgerek ), a w pierwszej ciąży było raz tak raz tak, dopiero w 7 m-cu jak wyszły jąderka było wyraźnie widać płeć męską.
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daarikaa napisał:
Karina nie załamuj mnie z tym USG Naprawdę do konca mówili Ci ze bedzie dziewczynka? Ilu lekarzy?
Tak. Chodziłam tylko do jednego lekarza bo nie miałam powodów żeby iść do innego.
Teraz też chodzę do Niego i jak mówi że będzie dziewczynka to ja na to że już jedną taką mam w domu. Jest On dobrym lekarzem bo wykrył u mnie endometriozę i usunął ją. Dzięki temu że usunął zaszłam w ciążę.
No u mnie to moja lekarka powiedziała że dziołcha, lekarz u którego byłam na 3d, i lekarka która mnie przyjmowała do szpitala, jeśli troje się mylą to kipnę hehe
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
u swojego lekarza co 3 tygodnie miałam usg i za każdym razem Kubuś wywalał jajca na wierzch:P
nawet mam kilka zdjęć z rozchylonymi nogami i siusiakiem ;p
poźniej na drugich prenatalnych w 24 tygodniu pani potwierdziła, że chłop dorodny:P
no...ale różne to sytuacje bywają
jak już dzisiaj pisałam śnilo mi się, że urodziłam i pisałam do Was na forum z telefonu, żebyście na liście maluszków zmieniły imie mojego Kubusia na Milenke:) :P:P:P
- Ane88
- Wylogowany
- budujemy zdania
tylko Ona nie miała tych prenatalnych, a one jednak są dokładniejsze:)
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
A mnie dziś tak męczy zgaga, że przepraszam za wyrażenie, ale musiałam się normalnie wyrzygać ... masakra ... i najgorsze jest to, że nadal mnie trzyma ...
Mój jest fanem żużla, już mi zapowiedział, że w następnym roku bierze Maksa wózek i na stadion ... Już to widzę hahaha
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
KarinaM napisał:
Ja mam dużo takich neutralnych bo nie wierzę w USG. Igorek też do końca wg USG był dziewczynką a przy porodzie dostałam szoku (pozytywnego oczywiście)
właśnie to mnie zastanawia, tyle na ten temat ostatnio słyszę, że w momencie porodu okazuje się coś innego.
Napisz proszę jak to było na wizytach z usg, ile ich miałaś i czy może do końca nie było po prostu widać płci i stąd u lekarza opinia że to dziewczynka. Ja chodziłam co miesiąc i na zdjęciach wyraźnie widać płeć żeńska (hamburgerek ), a w pierwszej ciąży było raz tak raz tak, dopiero w 7 m-cu jak wyszły jąderka było wyraźnie widać płeć męską.
Usg miałam robione na każdej wizycie bo chodziłam prywatnie. Ale okazało się że Igorkowi nie zeszły jąderka więc może dlatego? Ja się nie znam na tym Usg i nawet jak lekarz mi pokazuje to ja nic nie widzę.
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Domiś91
- Wylogowany
- rozmowna
Ja o tym że Tymek jest Tymkiem dowiedziałam się jakoś w 16 tygodniu Później na każdej wizycie pokazywał mi pyrtolka (kij z tym że ja nic nie widziałam hehe) Więc mam nadzieje że bedzie syn Ale jak się urodzi córa to też dobrze, tylko ciuszki bede musiala kupić nowe Byłaby mała Oliwia
U nas coś się zachmurzyło... Ale słońce walczy, mam nadzieje że wygra
- Olga60
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- KarinaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga przesliczne ciuszki