BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #633674 przez Sevilla
lkasiulla napisał:

Dziewczyny mam pytanie właśnie wstałam bo byłam tak zmęczona że od razu usnęłam idę do toalety i się wystraszyłam bo mam taki brązowy śluz i nie wiem co to może być byłam dziś u lekarza mówił że wszystko ok a teraz już nie wiem a może to przez te gbs bo mi pobierał dziś i strasznie mnie to bolało?? :(

To może być po pobieraniu wymazu :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633725 przez ewela86
dziewczyny - przestańcie straszyć mylnymi usg!!! ma być dziewczynka i już :ohmy: to nic że wszyscy mówią że chodzę na chłopaka :P

a jeśli chodzi o motory to ja jestem bardzo zaznajomiona w temacie - mój mężuś to zapalony fan ścigaczów niestety :( trochę się w tym rozminęliśmy bo ja panicznie boję się prędkości i jak raz postanowiłam się przemóc ze względu na niego to po prostu miałam łzy w oczach i powiedziałam - nigdy więcej :ohmy: :ohmy: :ohmy: masakra jakaś! na szczęście zrozumiał i już mnie nie namawia, nawet póki co sprzedał motor, teraz obowiązuje ścigacz na czterech kółkach :lol: :silly: ale nie wiem czy ta deklaracja to na długo...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633732 przez ewela86
A oto kilka zestawów dla mojej księżniczki, więc chłopak raczej następnym razem...
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #633733 przez tysiiiak
Olga też się pytałam lekarki czy aby na pewno to siusiak i powiedziała ze fakt dorodny i zaskoczony się zdarza żeby tak sterczal ale to siusiak ;) a kolanka są zgiete. Na kolejnych wizytach potwierdzila to samo. No cóż wszystko i tak okazuje się na 100% po urodzeniu :P

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633737 przez ewela86
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #633741 przez ewela86
...
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #633744 przez Domiś91
ewela86, o matko jaki piekny płaszczyk na pierwszym zdjęciuuu!!! Zakochałam sie :D !!

Kurcze jeszcze 10 dni do terminu :) ciekawe kiedy urodze :) Już nie myślę o niczym innym, ziemniaki nie dosolone, mieszkanie nie posprzątane.. Masakra :side:

11 lata 8 miesiąc temu #633747 przez Daarikaa
Ewela OMG jakie te ciuszki są słitaśne! Sama bym w takich chodziła :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #633749 przez KarinaM
Ewela ja jak chodzilam z Igorem to też wszyscy mówili że chodzę na chłopaka. Nawet jak pojechałam do szpitala rodzić to położona powiedziała że będę miała chłopaka. No i tak było.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #633752 przez Kiniaczek
Hej dziewczyny

Ja po wizycie, rozwarcie na 1 cm, szyjka skrócona... przepływy w macicy się zmniejszaja ,prawy słaby na maksa, a to oznacza ze poród sie zbliża. Mały za mało przybrał bo ok 70 ale poki co mam się nie martwić...

Badanie fotelowe bolało na maksa,myślałam ze wyskocze z fotela.... po badaniu skurcze bolesne i krwawiene, ale to podobno normalne...

Jestem mega obolała teraz.... :huh:

11 lata 8 miesiąc temu #633754 przez Daarikaa
KarinaM napisał:

Ewela ja jak chodzilam z Igorem to też wszyscy mówili że chodzę na chłopaka. Nawet jak pojechałam do szpitala rodzić to położona powiedziała że będę miała chłopaka. No i tak było.

A miałaś wyprawkę taką uniwersalną czy bardziej pod dziewczynkę?? :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #633757 przez ewela86
Karina nie brzmi to za ciekawe... no zobaczymy. wiadomo, że najważniejsze jest aby było zdrowe!!! ale wiecie jak to jest jak się człowiek już nastawi na dziewczynkę:) bo wcześniej było mi to obojętne, a nawet bardziej skłaniałam się ku chłopcu.

Domiś Daarikaa wszystko to prezenty od mojej siostry kochanej. mam tego mnóstwo w różnych rozmiarach! może jutro jeszcze wkleję parę. ona to za grosze kupiła w kanadzie - takie tam są wyprzedaże... :)

11 lata 8 miesiąc temu #633759 przez ewela86
Kiniaczek niedługo też juz będziecie w dwójeczkę:) a raczej trójeczkę:) uważaj teraz na siebie i odpoczywaj bo wysiłek czeka nas spory :P

11 lata 8 miesiąc temu #633762 przez Olga60
Domiś ale Ci fajnie, że już tak mało zostało. Ja po 38 tyg mam zamiar różne sztuczki zastosować, żeby mnie szybciej chwyciło :P

Kiniaczek co ten doktorek na tej wizycie nawywijał Tobie :silly:

11 lata 8 miesiąc temu #633769 przez moniaaak
Nie wiem czy to pocieszające, ale podobno częściej z dziewczynek rodzą się chłopcy, niż odwrotnie. Podobno dlatego, że siusiak się łatwiej może schować...
Jak u nas się urodzi dziewczynka, to też będzie w chłopięcych ciuchach śmigać ;)... starałam sie kupować uniwersalnie, ale wiadomo, że się nie da.

Kiniaczek to już niebawem :). Trzymam kciuki;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka