BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633584 przez tysiiiak
Już kiedys dziewczynom pokazywalam ale wiekszosc z was nie widziala chyba :P ja o tyym ze Kubuś będzie Kubusiem dowiedziałam się dopiero w 22tc i potwierdzilo sie to juz 3 razy :)
a o oto dowód :P

więc jak Kubi okaże się dziewczynką to będę się śmiać :lol:
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633590 przez Daarikaa
tysiiiak napisał:

Już kiedys dziewczynom pokazywalam ale wiekszosc z was nie widziala chyba :P ja o tyym ze Kubuś będzie Kubusiem dowiedziałam się dopiero w 22tc i potwierdzilo sie to juz 3 razy :)

Tysiak powiedziałabym dooorodny chłopak hehe :silly: :silly:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #633591 przez Sevilla
Ja natomiast dowiedziałam się bardzo wcześnie, że będzie Maksiu, choć wtedy lekarz się nie wyrażał, że na 100%. W 14tc miałam już wpisane w kartę ciąży podejrzenie płci, w 17tc tylko się potwierdziło :) Zaś na badaniach prenatalnych w szpitalu w 22tc nie było już żadnych wątpliwości, bo potwierdził to jeszcze jeden lekarz :) No ale, jakby jednak miało coś mu odpaść to będziemy mieli Polę :)

11 lata 8 miesiąc temu #633599 przez Gabi31
Sevilla - Pola, sliczne imię:) Mam nadzieję, ze moja Polcia Polcią zostanie, jak bedzie chlopczyk to bedę miałą problem, ale albo Filip, albo Mikołaj , albo Gabryś:) Zresztą tak jak pisałam 5 lekarzy chyba nie mogło się pomylić.

11 lata 8 miesiąc temu #633602 przez Gabi31
tysiiiak napisał:

tysiiiak -nie no ewidentnie chlop jak dąb:)Heh:)

11 lata 8 miesiąc temu #633635 przez sisina
Karina M kurde nie wiem co z tym suwaczkiem... u mnie 36 tydzień

11 lata 8 miesiąc temu #633650 przez lkasiulla
Dziewczyny mam pytanie właśnie wstałam bo byłam tak zmęczona że od razu usnęłam idę do toalety i się wystraszyłam bo mam taki brązowy śluz i nie wiem co to może być byłam dziś u lekarza mówił że wszystko ok a teraz już nie wiem a może to przez te gbs bo mi pobierał dziś i strasznie mnie to bolało?? :(

11 lata 8 miesiąc temu #633655 przez Ane88
ikasiulla mnie lekarz mówił, że po stosunku, albo po badaniu ginekologicznym możliwy jest zabarwiony śluz. albo na brązowo, albo taki troszke z krwią. ale obserwuj czy to nie trwa zbyt długo.

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #633656 przez Karolka85
Jezuuuu ale się rozpisałyście!!! :lol: nie było mnie raptem 2,5 godz a tu tyle postów do nadrobienia :laugh:

Też jestem już po wizycie. u mnie wszystko w jak najlepszym porządeczku. Morfologia wzorowa,ciśnienie również, szyjka 1,5cm ale twarda. Wymaz na GBS pobrany- wynik za tydzień.
Maleństwo waży 2550g czyli w 3 tygodnie przybyło jej 700g :) a u mnie 14kg na plusie :blink:
Następna wizyta 14 maja o ile oczywiście wcześniej nie urodzę :laugh: To tyle chyba z tych wazniejszych rzeczy. Niepotrzebnie się denerwowałam :)
Ja mam nadzieje że mój lekarz prowadzący i lekarz od prenatalnych się nie pomylili i Julka okaże się Julką. No a jeśli nie to będzie Mateusz i oby w różu było mu do twarzy hehehe.

11 lata 8 miesiąc temu #633658 przez Olga60
Ylkasiulla napisał:

Dziewczyny mam pytanie właśnie wstałam bo byłam tak zmęczona że od razu usnęłam idę do toalety i się wystraszyłam bo mam taki brązowy śluz i nie wiem co to może być byłam dziś u lekarza mówił że wszystko ok a teraz już nie wiem a może to przez te gbs bo mi pobierał dziś i strasznie mnie to bolało?? :(

Myślę, ze to od pobierania, na odejście czopu jeszcze za wcześnie, ale oczywiście różnie może byc.99% po wizycie

11 lata 8 miesiąc temu #633660 przez Ane88
Olga śliczny ten zestaw :)

spać mi się chce, ale boje się położyć bo później w nocy nie bede mogła spać

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #633663 przez munnecabrava
Okno umyte.... ja zajechana, ha i będę spać jak zabita :d chyba że urodze :P

11 lata 8 miesiąc temu #633666 przez lkasiulla
Dzięki dziewczyny nie miałam jeszcze tak, i dlatego się tak wystraszyłam... ale trochę mnie uspokoiłyście :)

11 lata 8 miesiąc temu #633670 przez munnecabrava
W zasadzie mój Madź może sie okazać. Potwierdzona tlko u jednego lekarza. Ale luby mi dzisiaj powiediał że jak wyjdzie chłopiec to bede odklejać kwiatki ze ściany :P

11 lata 8 miesiąc temu #633671 przez Olga60
tysiiiak napisał:

Na siusiaka akurat na tym zdjęciu to mi nie wygląda, raczej to pepowina. Zwróccie uwagę, ze tam sa zaraz kolanka, więc coś to chyba za wieeelkie.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka