BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 8 miesiąc temu #633914 przez ewela86
karolka też zamierzam kupić takie literki nad łóżeczko, tylko narazie się wstrzymam bo tymczasowo mieszkam u rodziców i nie chcę im dziur w ścianach robić :lol:
naklejki śliczne ale nasza dzidzia będzie póki co mieszkać z nami w sypialni więc ograniczę się do literek i zdjęć:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #633932 przez Ane88
Demonique super te naklejki wyglądają:)

no własnie...ciekawe jak tam lalka i Anabelle...

Domiś moj Marcin też już mi mówi żebym wyluzowała bo jak tak bardzo będe chciała to mi się będzie dłuzyć i będe cały czas myslała o tym i się denerwowała....
Ale jak to się tak nie da... wiadomo stres jest, ale ja tak już bym chciała żeby Kubuś do Nas wyszedł:))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

11 lata 8 miesiąc temu #633947 przez sisina
A to moje zaległe zdjęcie ze ślubu którego nie mogłam szybciej dodać :laugh:
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #633949 przez Domiś91
Ane88 dokladnie mam tak samo.. Ale nie da sie o tym nie myslec.. :laugh: kurcze niby miał byc przed terminem, ale Tymek cos się nie pcha do wyjścia, cały czas się tylko przeciąga, czkawke ma i kopie mnie w zebra :) Chyba mu za dobrze!!

I znowu godzina 21, a mi sie juz oczy kleją... Cóż idę spac moje drogie :kiss: miłej nocki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #633951 przez KarinaM
Powiem Wam jeszcze że warto prowadzić dzienniczek dziecka: kiedy wyszły pierwsze ząbki, pierwsze podniesienie się, pierwszym kroczek itp. Dlaczego? Bo niestety to się zapomina. Mi siostra radziła a ja nie posłuchałam i dużo nie pamiętam.

Igorek

Irina

11 lata 8 miesiąc temu #633952 przez Ane88
Domiś, bo faceci to zbyt wygodni są.... po co mają wychodzić przed czasem jak im tam dobrze...
Dobranoc, spij dobrze:)

11 lata 8 miesiąc temu #633969 przez tysiiiak
KarinaM ja planuje kupić książkę taką właśnie żeby opisywać te pierwsze momenty :) sama taką mam i fajnie się czyta :) fajna pamiątka zostaje :)

11 lata 8 miesiąc temu #633970 przez Alex_87
Dziewczyny ja się zaczynam stresować, że Wy się stresujecie i lada moment zaczniemy się wykluwać, bo jak już pierwsza się posypie ( w sumie to już kilka majówek się rozpakowało albo są w trakcie) to za nią następna i następna i tak do końca maja :cheer: :cheer:
Ostatnio czuję jak nie stres, to jakieś takie podekscytowanie i tak na zmianę :D

11 lata 8 miesiąc temu #633977 przez ewela86
ja też już uciekam spać... jakiś taki ciężki dzień dzisiaj...

sisina śliczni Państwo Młodzi:) jakie włoski miałaś ciemne:)

DOBRANOC

11 lata 8 miesiąc temu #633982 przez Ane88
Sisina ślicznie wyglądałaś.. ja już zdążylam sobie na facebooku pooglądać Wasze zdjęcia:))

ide do wanny, ale coś mi się wydaję, że przez tą popołudniową drzemkę to nie pójde tak wcześnie spać:)

11 lata 8 miesiąc temu #633985 przez Daarikaa
Ja mam już kupiony taki album dziecka pierwszy ząbek, pierwszy usmich itp.

sisina ale ładnie Ci w takich ciemnych wloskach.

Dobranoc do jutra! :woohoo:

11 lata 8 miesiąc temu #634022 przez tysiiiak
Dobrej nocki :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #634029 przez munnecabrava
Ane88 to obie będziemy koczować do niewiadomo której ja ostatnio nie potrzebuje jakoś snu chodzę spać o 11/12.

Do pokoju mojej łobuzy zostały tylko firanki i zasłonki do powieszenia :) Fajne to jest przygotowywać coś dla kogoś tak ważnego :) Hehehe biedny mój luby zawsze był on on on wszystko dla niego :P a teraz priority się zmienia :p

Heh a wiecie moze który termin jest najbardziej prawdopodobny ?
Bo ja mam 3.

Pierwszy to mój z kalendarzyka biorąc pod uwagę objawy coś na zarys krwawienia implementacyjnego. To drugi maja (ale powiedzmy że ja sobie moge liczyć :P, a kalendarzyk kalendarzykiem :)

Drugi to z miesiączki 7-8 maj.

trzeci USG 16 maja.

Któremu wierzyć ?

11 lata 8 miesiąc temu #634052 przez Ane88
mi i z miesiączki i z usg wychodzi 7 maj.... i ja mam nadzieje, że mój synuś nie zrobi psikusa i nie będzie chciał siedzieć tam dłużeeeej ...
tydzień przed terminem mam wizyte u lekarza więc ładnie mu powiem, że jeśli mój syn się jezcze nie wybiera do mnie to żeby mu jakoś delikatnie pomógł... tak bym chciała żeby w urodziny mojego męża przyszedł na świat jego syn...

no chyba, że Kubuś będzie chciał wcześniej to ja sie wcale nie obraże :) wręcz przeciwnie... na urodzinki tatusia możemy być w domku:)

żeby to bylo tak jak sobie tylko życzymy...:)))

11 lata 8 miesiąc temu #634074 przez Sevilla
To ja mam luz ... z OM wychodzi na 25,05, z zapłodnienia 27.05, a z USG 23.05. Wszystko co dwa dni, choć lekarz daje nadzieję, że młody wyjdzie wcześniej. U mnie od jakiegoś tygodnia pojawiły się skurcze przepowiadające, powiem, że dość nieprzyjemne bolące i z dnia na dzień jest ich jakby więcej ... pożyjemy zobaczymy :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka