- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- Otrzymane podziękowania: 0
Kurcze nie miałam kiedy podczytać, bo w pracy znów zapiernicz I szefowa się ostatnio burzyła jak zobaczyła, że siedzę na jakiejś nieweterynaryjnej stronie
Postaram się nadrobić wieczorkiem
Wczoraj po pracy byłam na placu zabaw z bobasami jak Tomi jeszcze z pracy nie wrócił.
Ale się zdziwiłam jak nagle się zjawił i przyniósł róże
Bo wczoraj minął miesiąc od naszego ślubu
Zaprosił mnie na kolacje przy lampce wina i potem poszliśmy na lody i na wieczorny spacerek Ciekawe czy będzie tak co miesiąc
I znów nie poszłam biegać z siorą Może dziś się uda
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Przepraszam że tak, ale niestety nie dotykałam komputera przez ostatnie kilka dni.
Amelki
Mikołaja
Antosia
http://1.bp.blogspot.com/-IPdpy0MT92I/T92uJitwp2I/AAAAAAAADRk/PmmJMS5xTjc/s1600/262616221990524837_c
A u nas Piotrek znów chory, znów biegunki, ale odkryłam teraz że węgiel można podawać nawet niemowlakom, więc dziś dostał porcję i jak na razie była tylko jedna kupka:)
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Kurde tak się najadłam że boję sie czy mi nie zaszkodzi...
pulpecik w sosie pieczarkowy i ogórki ze słoika z czosnkiem...
Ps. Podejrzewamy że mój tomek też ma kamienia! Boli go tak jak mnie! We wtorek usg!
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Hoborku no ja Ci się nie dziwię, też bym pewnie wróciła do pracy:) A jak termin na marzec i dobrze pójdzie to możesz cały semestr pracować, potem semestr Cię nie będzie, wakacje i wrócisz do swojej 5 klasy we wrześniu:) Marnie z tym kamieniem, trzymam kciuki, żeby się we wtorek okazało, że to jednak nie to! Sara wymiata, ja Ją kocham normalnie, w maju wygrzebała gdzieś płytę Anny Jantar, zna wszystkie jej piosenki na pamięć, śpiewa bez przerwy, a że wie, że AJ nie żyje to szuka wszędzie tajemniczej różdżki, żeby ożywić Annę Jantar i wziąć z Nią ślub. Panie w przedszkolu były uszczęśliwione;)
Ania wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Postarał się mężuś, będą z Niego ludzie;)
Rika to i tak ładnie Oleńka sypia, jak raz się budzi to do przeżycia, co nie? Nie smutaj się Kochana, już niedługo początek miesiąca, to zabierzesz dziewczynki do zoo
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba jednak tylko odsysanie tłuszczu mnie czeka Sama se zrobię
Masuska biedny Piotruś Oby się nie pogorszyło
A zdjęcia extra Widać, że się podobało Piotrusiowi A Ty też super wyglądasz Fajniutkie spodnie
Hoborku Wy to się macie z tymi kamieniami, może jednak go oszczędzą
Wiesz Tomki to silne chłopaki A z pracą dobrze kombinujesz
Niezłą ta Twoja Adusia z tymi pluszakami
U nas Domiś średnio zainteresowany a Szymi ma małpkę z którą śi i się słodko do niej przytula Ale jak jest wkurzony to wywala ją z łóżka Wczoraj ją tak sponiewierał a na koniec wylądowałą gdzieś w nogach u niego. Moja siora mówi do Szymonka, żeby położył Dzordża (bo tak małpka ma na imię) na podusię a Szymi do niej - Cicho, Dziordzio śpi I trzeba było być cicho
Oposku nie zanm tych książek ale skoro polecasz to chętnie poczytam jak skończę obecny kryminał, który trochę usypia mnie w autobusie ale jak już zaczęłam to muszę skończyć Koralowy kolor? Trudne słowo My z Tomim też zawsze pod kolor się ubieramy, lubię to A z Sarą niezłą sprawa Ale ja pamiętam, że moja siora miała swoją ulubioną szmatkę, bez której nigdzie się nie ruszała Raqz zapomniaóła mama jej spakować na wczasy, ale był lament
Rika mój Domiś też obudził się w nocy i był mega wyspany jak nigdy i się uśmiechał Pewnie jakbym go puściłą po mieszkaniu to by latał, ale ja na rano do pracy, więc dostał butlę mleka i głaskałam go po główce i dopiero zasnął
Kurcze z tymi butami na szpilce to szacun
Asiu najważniejsze, że Mikuś był zadowolony a teściowa jest od tego, żeby mieszać
Oj z nogą wiadomo, ciężko uważać
Przyszła_mama oj ja też zawsze uwielbiaóam chodzić na grzyby ale tylko gdy ich było dużo A prezenty wypaśne
Aga extra torcik Ech plany już na całego, super
Różyczko to pyszności tam mieliście na imprezie A co do tematu rajstop to prawdziwa dama nawet w upały wkłada rajstopy
A mój Dominiś zaprogramował się dziś i na wszystko mówi be Pokazuje palcem i tylko be be be Matko jakiś baran mi rośnie
Jam jutro znów na rano do pracy i już mi się nie chce A w czwartek z Dominiczkiem na sczepienie
Dobranocki
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniaw te butki wcale nie są takie wysokie Moje raz na ruski rok też obudza się w nocy i ani im w głowie spanie w sumie ostatnio tak nie ma ale jak Ola była mniejsza to owszem
Teraz rozmowa z moją siostrą. Zrobiłam ciasto i chciałyśmy spróbować jeszcze przed snem czy dobre a ono takie rozpapciane no i jemy sobie to ciasto i Karolina zaczyna rozmowę nagle ni stąd ni zowąd mówi:
(K - Karolina, M-ja)
K. - ja to nie mogę sobie wyobrazić jak będę miała 18 lat... i pójdę na studia... jakie wy już stare będziecie!
M. -dzięki
K.- (coś tam gada pod nosem, już nie chciało mi się słuchać bo ogólnie to jej się buzia nie zamyka, albo je albo gada)- a ty na jakie studia chciałabyś pójść?
M. - (w złości of kors bo zjeść nie mogłam) na srakie!!!
K. - smacznego!
A i jeszcze jedno. Wczoraj była u mnie koleżanka i ona ma na przedramieniu jakiś chiński tatuaż (
K. - o jaki fajny tatuaż. a po jakiemu to? Po japońsku, chińsku czy koreańsku?
J. - chyba po chińsku
K. - a co to znaczy?
J. kurczak na ostro! (chyba wkurzona dociekliwością mojej sis )
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
K. - a dlaczego tu napisałaś Aniaw?
M. - bo to jest Ania W...
Aniaw obcina pieskom siusiaczki.
Spojrzenie Karoliny bezcenne
M. Aniaw jest weterynarzem
K. - I OBCINA PIESKOM SIUSIACZKI???
A teraz przed chwilą:
K. - w sensie że włosy obcina czy kastruje?
M. - Kastruje
K. O matko!
Po chwilie
K. - co Ty tam stukasz?, piszesz to? ZABIJE CIE!!!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chyba wykrakałam sobie ta pobudke Dominika Zazwyczaj budzi się raz lub wcale a jak już to dostaje mleczko i idzie grzecznie w kimę
A dziś o 2.30 wrzask i obgryzanie łóżeczka Nawet jakieś zabawki nawciągał sobie do łóżeczka, więc pewnie od dłuższego czasu nie spał i nudziło mu się
Musiałam wstać i zrobić mu mleko a ten biedny krzyczał jakby się paliło i dopiero jak podałam mu balsam do ciała w opakowaniu to się uspokoił
Jak pił mleczko to cały czas przyciskał do siebie i tulił ten balsam a ja musiałam trzymac mu butelkę Jak mu chciałam zabrać balsam to przestawał pić mleko i krzyczał
A jak mu wypadł na podłogę to zerwał się z moich kolan i go podniósł i biegał z nim po pokoju śpiewając be be be DOM WARIATÓW
Oczywiście po nocnych przebojach zaspaliśmy do pracy i kolejny rekord 15min szykowanie się do wyjścia Ale jak mnie bolą gnaty po tym bieganiu, chyba za stara jestem już
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś imieniny mojego męża, więc trza się trochę ogarnąć. Rano spotknie z koleżankami i ich dzieciakami, a potem szybciorem po prezent, teraz Młody śpi, więc się biorę za kolację Planów konkretnych na wieczór poza kolacją jeszcze nie ma, więc też trzeba coś skombinować na szybko i udawać, że planowane od tygodni;)
W połowie sierpnia robimy z trzema parami przyjaciół kinder party urodzinowe, bo cała nasza czwórka jest wakacyjna, tylko nie możemy się zdecydować, czy będziemy się bawić w mniejszym gronie (8 dorosłych i 4 dzieci), czy większym zapraszając też innych wspólnych dzieciatych znajomych (wtedy 22 dorosłych i 17 dzieci). Miejsce już jest, dalsze obrady trwają. A ja najchętniej bym poszła spać
Rika widzę, że to u Was rodzinne! wesoło macie we dwie;)
Ania niezły miał Dominiś upór na ten balsam;) Ja się też dziś nie wyspałam i zaspałam, bo mi mąż budzik wyłączył, a byliśmy z Filipem umówieni, więc też tylko dziecko pod pachę i w nogi;) Barany są fajne:) I kozy:) Mój mąż zawsze mi to przypomina, jak mówię, że jest baran
Masuska jak Piotrulek?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co tu tak pusto? chyba macie ładną pogodę. Albo wszystkie szykują się na wyjazd nad morze...
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Zuzia ma nie pić soczku w nocy ze względu na zęby? bo wiesz pewnie, że większość herbatek dla dzieci też ma cukier... Jakby co polecam te niesłodzone z Holle:)