- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
Różyczko ja doskonale rozumiem Twój punkt widzenia i zgadzam się, że nie do końca da się wszystko przewidzieć. Po prostu teraz jest ciepło i w zasadzie codziennie gdzieś się z kimś siedzi i piszę, jak to u nas wygląda- w parku rozkładamy koce i plotkujemy, a dzieciaki śpią na kocu albo raczkują dookoła koca na trawie, co jakiś czas któreś pójdzie trochę dalej i trzeba po nie iść, ale i tak jest to wygodniejsze niż nad wodą, gdzie w zasadzie zamieniamy tylko kilka zdań przy pluskaniu, jedziemy i wracamy razem. Piach jest fajny na kilka minut, a potem Młody chce się ruszać i daje w długą, pomiędzy tych wszystkich ludzi, ręczniki i parawany. Mnie trochę przeraża też branie tak małego dziecka na pełne słońce koło południa, bo to jest dopiero mega niebezpieczne, szczególnie nad wodą, a i ewentualność z upałem trzeba wziąć pod uwagę. Każda z nas przyjeżdża nad morze na kilka dni, więc jeszcze zdąży się wyplażować. Ale tak jak pisałam wcześniej, ja mam 3 caly dzień wolny i co zadecydujecie to zrobimy, nie ma żadnego problemu. Może być i plaża w dowolnych, pasujących Wam godzinach.
Kredki fajne, ta kula polecam, jest jeszcze wersja do wody:)
Hoborku mam nadzieję, że szybko poczujesz się lepiej!
Przyszła Mamo trzymam kciuki za ten rowerek, Ty wiesz, że ja mam podobny problem- zamówiłam koszulę dla Filipa na przebranie i jeszcze jej nie ma. Mam jakąś inną, ale ta mi bardziej pasuje, no i co ja potem z nią zrobię? Po chrzcie szybko sprzątamy i wynosimy rzeczy z mieszkania, bo będzie u nas nieduży remont, potem jedziemy do Gdańska, następnie do Jastarni, wracamy na panieński mojej przyjaciółki, jedziemy na tydzień do Wilgi, na działkę i wracamy na ślub. szystko staraliśmy się zrobić po kosztach, zobaczymy, jak wyjdzie... Potem może ja wyjadę sama z Filipkiem, ale to się jeszcze okaże, bo pod koniec sierpnia robimy imprezę urodzinową dla dzieci i nie do końca wiadomo jeszcze co i jak:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój kochany synek przyszedł na świat przez CC, 27 lipca o godzinie 9:45, waga 2740, 53 cm
Jest tak prześliczny i przesłodki...
Mam nadzieję, że się nie gniewasz Przyszła Mamo, że zamieściłam tylko fragment Twojej wypowiedzi, ale pomyślałam sobie, że najważniejsze jest to, że Aruś jest zdrowy i trzeba pamiętać to, co dobre. Oby wszystkie złe chwile były już za Wami!
Dwanaście miesięcy temu urodził się MATEUSZEK!
Witam dziewczyny
Masuska wpisz w tabelkę synek Mateusz urodzony 27 lipca waga 4600,62cm SN
Troszkę Nas przetrzymali w tym szpitalu i dziewczyny powiem Wam ze urodziłam w 43 tyg.Pozdrawiam serdecznie w wolnej chwili tutaj do Was zerknę,dziś dopiero dostaliśmy wypis do domu,mały miał jakieś bakterie w moczu i siedzieliśmy w szpitalu po porodzie
Areczkowi i Mateuszkowi życzymy przede wszystkim zdrowia, radosnego dzieciństwa i okazji do łobuziakowania! Wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin
Wam Dziewczyny- Olka, Przyszła Mamo życzę, żeby każdy dzień Waszego macierzyństwa był pełen nowych, miłych odkryć o Waszych dzieciach, a fakt bycia mamą zawsze był powodem do radości!
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Przyszła_mama całuski dla Areczka
Olka całuski dla Mateuszka
Różyczko taki grzech to nawet Twój "prawie znajomy" biskup Tobie wybaczy
Ja sama jestem pod wrażeniem mojego małża
Wczoraj tez sie postarał
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
mam nadzieje, że nikt mi go nigdy nie zresetuje
Oposek ale fajoche linki do kredek Ta kulka genialna, może zakupię.
Dominik świecowe gryzie namietnie, więc jak coś to grube ołówkowe z ikea dostaje, ale i tak Szymi mu zabiera
A Wy od razu w niedziele wybywacie na te wojaże? Może koszulka jeszcze przyjdzie dziś A ta sierpniowa kinder imprezka to niezłe wyzwanie
Przyszła_mama trzymam kciuki za rowerek
Oj z tymi gośćmi to nie ma co przesadzać Wiadomo, że jak ma się full kasy to można wszystkich zaprosić. My zaprosiliśmy na przyjęcie poślubne tylko najbliższych a na ślub i chrzest w kościele troche więcej osób, ale niestety większośc osób zaproszonych na sam ślub nie przybyła No cóż ich wybór... Ja nie miałam zamiaru brac niewiadomo jakich kredytów, żeby zaprosić 200osób
Fotograf się jeszcze nie odezwał
Hoborku
Masuska gratki bezsmoczkowe
Asiu już pisłam, że Mikuś słodziacha
Mi urlopik zaczyna się dziś od 15stej jupiii
Mam poczatkowo do 5sierpnia, bo musiałam pokombinować, żeby spotkac się z dziewczynami
Od 2 do 5 jedziemy nad morze - to chyba Gdańsk o ile dobrze kojarzę
Póżniej wracam na 2 tyg do pracy, bo kumpela ma urlop (a ja bede pracowac codziennie 14-20 ) a póxniej od 20 sierpnia 1,5 tyg wolnego i wtedy albo do Tomka rodzinki w góry albo na mazury o ile Tomi dostanie urlop
Co do naszego spotkanka to ja własnie myślę jakby to zorganizować Na plaży faktycznie może być cięzko ogarnąć sytuację, bo ja juz przy 2 bobasach latam w różne strony Troszkę inaczej rzecz ma się przy raczkujacych, ale nie sądze, żeby one w 1 miejscu długo razem wytrzymały Można spróbowac na plaży ale trzeba mieć plan awaryjny. Kurcze my nie znamy tamtych okolic, ale taki park czy jakis fajny wiekszy plac zabaw byłby idealny Różyczko nie masz opcji wybadac terenu?
No i tez pogoda ma dużo do rzeczy Ja chętnie zostawiłabym też wieczorkiem bobasy z tatusiami i spotkała się z Wami późnym wieczorkiem na jakis melanz
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia zdjęcie golaska- cudo:) My mamy niedaleko taki ogromny plac zabaw, ponad dwa hektary podzielone na kategorie wiekowe- różne huśtawki, tyrolki, górki, zjeżdżalnie i inne cuda. Chodzimy tam czasem, jak nie ma nic ciekawszego do roboty.
W Ikea są terz śmieszne wiszące kosze na zabawki, bardzo tanie ok 10 zł kosztują. Jedyny minus to to, że dziury są małe, więc np piłki mi się nie udało schować Śmiszne są jeszcze kieszenie na zabawki do powieszenia na ścianę albo łóżeczko, to już na allegro.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
może Oposek i Masuska cos wymysla...
ja na wieczorny melanz sie nie pisze, bo mój mąz tego dnia jest w W-wie, wiec nie mam z kim Misi zostawic niestety
edit: Aniu WOW! jak w filmie
super-tak trzymac!
Oposku ale zarąbisty plac zabaw!
tez robie pazury w przyszłym tyg. bo chce miec ładne a ciagle mi sie łamią ostatnio
a,ze za tydz.wyjeżdzam na tydzien na Mazury to tymbardziej ide-bo i henne strzele, albo pedikira jakiegoś
Aska ale ekstra golasek! duzo zieleni macie w tymogrodzie Waszym-super
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiorek0310
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nikodem 28.06.2011 :D
- Otrzymane podziękowania: 8
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Kasiorek na stronie wcześniej Oposkowa dawała linki do kredek:)
Różyczko w sumie racja z tym słońcem, no jak będzie mega upał to możemy się wybrać np do parku, ale jeśli będzie możliwie np. jak dziś to JA CHCĘ NA PLAŻĘ, do wody!!! Marzę o tym już od dawna, bo nad morzem byłam ostatni raz w 3 klasie podst. więc baaaardzo dawno. A grzeszki nie ładne, bo ja też chcę, ale w ramach pocieszenia, ostatnio robiliśmy sobie z Małżem grilla o 23:00:P
Piotrek sam nie je , chyba że bułki i parówki, ale częstuje wszystkich. Wczoraj jak wcinał kotleta to chciał poczęstować psa. Wyjął sobie z buzi i mówi: "Nena, nena", w końcu mówię do niego niech zrobi "ba", no i udało się Piesek zjadł
Aśka zdjęcie golaska rewelacyjne:) Muszę Piterowi też pstryknąć
Sto lat, sto lat, dla Matiego i Areczka:) Buziaczki
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pokazywarka.pl/9rwt0s/
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
100 lat dla naszych jednorocznych solenizantów:)!
Asiu , Rika super zdjęcia:)
Dziewczyny ja tylko po łebkach.
W życiu tyle nie zygałam:( Nic jeśc nie mogę! Z adą tak nie było
Do tego boli mnie brzuch i się martwię - ale tak delikatnie oczywiście...
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam do Ciebie pare pytan:
- jakie wymiary ma Wasza piaskownica?
- czy masz jakis sposób na zmniejszanie ilus zdjec na raz? czy kazde po kolei zmniejszasz z łapy i po kolei ładujesz na pokazywarke? bo zawszemasz tak duzo fotek wstawionych a mi sie nigdy nie chce tyle zmniejszac i ładowac bo to tak długo trwa...
- czy to, ze mnie podglądasz na pokazywarce (dostałam info na maila)oznacza, ze widzisz wszytskie zdjecia jakie tam mam umieszczone?
Masusko od jutra znowu ochłodzenie wiec na pewno na plazy za tydzien sie nie usmazymy jesli oczywiscie bedziecie chciały...
Hoborrku trzymaj sie tam
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja zawsze jak na kompie oglądam zdjęcia to otwieram w Microsoft Office Picture Manager i to wydaje mi się że jest w każdym programie komputerowym xp, windows itd... Tam na górze masz "edytuj obrazy" jak klikniesz w to, masz kilka opcji które pojawiają się po prawej stronie. Możesz np przyciąć zdjęcie a niżej masz "zmień rozmiar" i bierzesz to. Znów pojawia Ci się kilka opcji. Bierzesz np rozmiar niestandardowy (druga opcja ja zawsze to biorę i ustawiam na 400 w okienku po lewej stronie, jeśli chcesz zdjęcie wrzucić tu na forum to musisz ustawić 300) ustawiasz sobie i masz bierzesz ok i strzałką na dole pod zdjęciem przechodzisz do kolejnego fotosika
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-czy widzisz fotki tylko z danego linka czy inne strony (linki) tez? bo ja mam tam 3 strony tematycznie ułozonych fotek-to widzisz każdą z nich?
-
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oglada ktos rozpoczęcie olimpiady??