BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #142246 przez masuska
różyczka zapisawszy:) Wysłałam też mój żebyś się nie przestraszyła że jakaś obca baba Ci pisze:)

Rika leć zdjęcia robić, akurat siostry pomogą:) Jakiś ty szczupak na tym zdjęciu, suknia domyślam sie że z tafty:) Ładnie się mieni:) Lubie taki krój:) Śliczna:) A ten twój sen to może proroczy:) Masz siostry przy sobie więc może coś się zacznie i ta reklamówka hehe:P

Hoborrku z ta miotłą tęż dobry pomysł:)

Lucy jesteś?

piernikarczyk07 ze 2 miesiące nic nie było, tam takie smyranko się nie liczy, ale teraz z bananem na ustach wstałam:)

Green będziemy rodzić jak Szczały, tylko kiedy... Mam dziś się spotkać z dziewczyną która ma termin tak jak Ty.

Ja tez będę lipcowa, nawet jak w sierpniu urodzę! Nie dam się tak łatwo wykurzyć:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142248 przez aniaw
Ja też uwielbiam oglądać zdjęcia ślubne... Echhh :)

Rika śliczniutkie zdjęcie i superaśna sukienka :laugh:
Różyczka kolejna laseczka :laugh: Ja nie mogę :)

A my tak z moim Menem zbieramy się do tego ślubu i niby mieliśmy już plany na ten rok a okazało się, że jestem w ciąży i no i znów przełożyliśmy na nie wiem kiedy...

A właśnie w czwartek mamy 5 rocznicę naszego bycia razem. Dla mnie to szmat czasu, ja nie mogę :lol: I to dodatkowo jeszcze Dzień Ojca przecież.
Kurcze co ja mam wymyśleć???? Pomóżcie chciałabym zrobić coś specjalnego...

Na Dzień Matki zostałam obudzona przez niby Szymusia śniadaniem do łóżka, bukietem kwiatów i Szymuś miał na sobie śpioszki z napisem "Kocham Cię Mamusiu - Szymuś" :lol: Nie wiem kiedy mój men to wszystko zorganizował, ale niespodzianka była super :)

A ja nie mam żadnego pomysłu :( Chyba się jakoś wypaliłam....

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142250 przez różyczka
Masuska wrrrrrróc prosze do mego ostatniego posta bo ja tez chce jakies komplementy :) mogą być nieprawdziwe :blink: fajnie patrzeć, że sie było szczupłym i marzyć, ze sie znowu bedzie...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu #142252 przez piernikarczyk07
Dobra nie gadam z Wami, co jedna to ładniejsza pfff lipcóweczki śliczne :kiss:

Ja nie mam tu zdjęć na kompie hmm w ogóle nie wiem gdzie one teraz są :huh:

13 lata 6 miesiąc temu #142253 przez agito11
Oliwia;-)

url=http://slub-wesele.pl/] [/url]

Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142255 przez różyczka
Piekarniczyk ja mam teraz 20 kilo wiecej heheh :laugh: z czego tylko ponad połowa od ciązy :blink:

Witam czerwcówkę :) tez mam córcie Oliwię :)

Rika zajebiaszcza ta Twoja kieca :lol:

Aniaw my tez we wrzesniu 5 rocznica bycia razem - 3 slubu :)
nie mam pojęcia co na dzień ojca, wszyscy teraz te bodziaki z napisami własnie kupują...a ja tez bym coś chcial mojemu zrobić...jakąs malutką chociaż niespodziankę :dry: ale nie wiem co :unsure: :unsure:

13 lata 6 miesiąc temu #142258 przez masuska
różyczka spokojnie widziałam. No to teraz koment: Aleee sukniaaaaaaa!!!! o ja pikolę, normalnie szaleństwo, wiedziałam że ty wariatka jesteś! A Szczuplizna, ja też tak chcę.

Agito, taka mamuśka normalnie, pierwsza klasa. No i mój ulubiony kolorek na głowie:) Córa prześliczna, w mamusię. Pokaż jeszcze brzuchol, bo jakoś nie moge sobie Ciebie wyobrazić z bębenkiem:)

Dziewczyny facetów nie komentuje!!! Żeby mi żadna oczu nie wydrapała:)

aniaw świetny prezent miałaś na dzień matki. a na dzień ojca, to myślę że Aska by pomogła, ona ma fajne pomysły!

piernikarczyk07
bo lipcówki to fajne chłopaki są:) Ale pisac musisz:)

Dobra to i ja coś wygrzebię. Nasz pierwszy taniec już wam kiedyś pokazywałam więc może jakąś fotkę:)

13 lata 6 miesiąc temu #142259 przez piernikarczyk07
A ja się lekko zdenerwowałam nie mam pojęcia gdzie są wszystkie zdjęcia z tego kompa :angry: mój już tyle razy zanosił go do szwagra do naprawy (nie wiem po co) ale jak nie zrzucił zdjęć gdzieś to go zabiję :angry:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #142260 przez Green
Rozyczka to powaznie ty na tych zdjeciach :ohmy: Po tych 2 zdjeciach smiem twierdzic ze sesyjke slubna mialas niebyle jaka ,tez bym chciiala miec takie zdjecia niestety mam takie zwykle najzwyklejsze :dry: Wstaw prosze jeszcze kilka zdjec ... prosze,prosze,prosze...

Agito masz sliczniutka coreczke :)

masuska no oczywiscie ze nikt niebedzie nikogo stad wyrzucac bez wzgledu na to czy nasze maluszki postanowia jednak urodzic sie w czerwcu czy tez w lipcu a nawet w ostatecznosci wrezsniu jak to dorotas kiedys pisala :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #142265 przez Green
pierniczyk niestresuj sie co ja mam powiedziec w zeszlym roku podjelam walke ze zrzucaniem zbednego balastu na lapku mialam fotki gdzie w koncu bylam chudsza co bylo fajnie widac na zdjeciach z wakacji w rzymie i dopa wszytsko przepadlo :( :( :( Tak mi zostaly zdjecia jakies na plytkach jak bylam gruba ,a caly czas mowilam ze jak urodze to wlasnie te zdjecia beda moja motywacja do pracy nad soba a teraz co ??? :(

13 lata 6 miesiąc temu #142266 przez Lucy
Masuska jestem jestem
    Tak siedzę i czytam i fotki ogladam i pochwalić sie nie mam czym bo żoną nie jestem...A Wy wszystkie jesteście naj :silly:
[/ul]
    I zazdroszczę Wam że macie swoich Menów przy sobie,ze ma kto brzuszki wycałować i z bobasami pogadać :)
Bo mojego przy mnie nie ma i jeszcze mi wczoraj ciśnienie podniósł-Gamoń :angry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #142268 przez różyczka
Dzięki lasencje :) miło tak połechtać swoją próżność ale macie świadomosć, że obrobione fotki ślubne zawsze nas upiększają, nie? :)

Green rzeczywiscie mieliśmy super chlopaka fotografa nie z tej ziemii, te fotki sa z pleneru, który odbył się tydzień po slubie hehe :)a dzień po slubie robiliśmy sobie foty na łodzi motorowej pływajac po Zatoce - mój stary to załatwił i było BOSKO! Nawet nie byłam u fryzjera, mejkap tez w aucie był tak na szybko i dużo zdjeć strzelaliśmy dość nietypowo bo w opuszczonym starym szpitalu :) albo dookoła niego, kulaliśmy sie w liściach itp.-pełna improwizacja, ale było faaajnie :lol:

A pamietacie jak Masuska wymiatała na parkiecie w dniu swojego slubu?? :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #142271 przez Green
Lucy nieprzejmuj sie oni tak maja ,poprostu sa tak chyba zaprogramowani ze czasem MUSZA nam dzwignac cisnienie

13 lata 6 miesiąc temu #142272 przez Viszka11
różyczka napisał:

Viszka z tego co słyszalam to bliźnięta zawsze wyciągają wczesniej.

Przed chwilą właśnie w tv słyszałam, ze ojciec zakatował na śmierć 2-m-czne niemowlę :ohmy: Chlał z sąsiadem, 22 letnia matka była akurat w szkole...Poprostu brak słów...

niby tak...ale zeby miesiac az...Nio nie wiem....

a o tym dziecku skatowanym to juz w Niedziele slyszalam:( STRASZNE:(:(

Lucy-nio wydaje mi sie ze ci sie brzus obnizyl...

Sliczne zdjecie;) Slubne Macie dziewczny:)

ja dzis czuje sie lepiej niz wczoraj...ale cos zaczelo mnie kaszlec..buu:(

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #142273 przez masuska
No to ja się chwalę:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka