- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Green
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
- takajedna
- Wylogowany
- budujemy zdania
Bo już zrobiłam i nie wiem który kod gdzie wstawić
No mi leci 36 tydzień, na początku ciąży ważyłam około 53, do jakiegoś 27 tygodnia przytyłam 15, 16, ale teraz ze względu na cukrzycę i dietkę - schudłam już jakieś 5 kg i waga cały czas leci w dół... Chociaż tyle dobrego z tej cukrzycy, bo w takim tempie jak tyłam to bym dobiła 30 do końca ciąży...
Tyle że ja się cieszyłam z dodatkowych kilogramów bo zawsze chciałam nabrać ciałka, a tu nawet w ciąży nie jest mi to dane
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja się nie odchudzałam, poznałam mojego ukochanego Męża, który się zapowiedział już że dziś powtórzymy to co wczoraj:) i tak jakoś samo poszło. Przestałam ŻREĆ. Odstawiłam to co zbędne, czyli ziemniaki, białe pieczywo, ser no i słodycze (zamiast tego jogurty), dziennie po 8 kilometrów na piechotę i dało to efekt. Ale to nie było planowane, tak samo wyszło. Teraz się zasiedziałam i jem słodycze i tyję. No ale pozwalam sobie w tym pięknym stanie jakim jestem. Później się będę martwić.
Rika współczuję, będziesz miała co nadrabiać
Agito tak myślałam tylko brzuch masz do czepiony, farciara:)
Różyczka, a masz jakąś fotkę tego tatuażu na ramieniu? A może masz więcej tatoo? Uwielbiam:) Ale Mąż mi nie chce na więcej pozwolic, mam tylko jeden:( a mam juz kilka pomysłów.
Moją suknię wypożyczałam i tak była droga, a chciałam jak najwięcej oszczędzić na dom, no ale jak zobaczyłam ta kieckę to powiedziałam żadna inna!
Ale Rita ma fajnych chłopaków, też chcę...
Dorotas pomogłabym z tymi fotkami, ale tak zdalnie? Zdjęcia trzeba przede wszystkim zrzucić na komputer, a to albo kablem, albo z karty pamięci jak masz czytnik, albo bluetooth. No jak Ci Men nie pomoże to zdalnie będzie ciężko. Lucy troche wytłumaczyła.
Takajedna fajna fotka:) Śliczny brzuszek:)
Różyczko ja miałam takie skromne wesele na 130 osób;P Koszta nam się zwróciły i to ze sporą nawiązką, jeśli doliczyć prezenty od moich i Męża rodziców, a od samych gości to na styk z wydatkami:)
greeen Następne piękne fotki ślubne, normalnie sie rozpuszczam, co która zdjęcia wstawia to normalnie dech zapiera. Piękne dziewczyny:) Nie tylko o ślubnych piszę bo wszystkie sa ekstra. Hehe robimy album:)
Takajedna na górze strony masz Profil, jak tam wejdziesz to po lewej będzie mój profil i tam na dole będzie okienko gdzie mozna wkleić suwaczek:)
aga1040 i Takajedna, zazdroszczę wam, ja zawsze walczyłam z wagą, wreszcie rok temu wygladałam jak człowiek, a teraz znów wielka jestem. No ale wiem już jak się pozbyc tego wszystkiego, więc mi raźniej.
- aga1040
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Pudziek i Lolek moje dwie wielkie MIŁOŚCI ♥
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aga1040 miałam podobna suknię wybraną, ale znalazłam tą w której wystąpiłam:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Jak mój wróci z pracy to chyba go przypilę do ustalenia terminu
Różyczko no z tymi prezentami to dokładnie, najlepiej niewielka sugestia, żeby pieniążki dawali, bo sprzęty to wolałabym sobie sama wybrać
A ja też nie chciałabym np kwiatów w kościele dostać tylko też mała sugestia, że już lepiej zabawki dla domu dziecka, albo coś dla schronisk (żarełko, albo koce), albo kasa zamiast bukietów, którą przeznaczylibyśmy np na jakieś chore dziecko...
takajedna masuska napisała już Tobie gdzie kod wstawić, a ja brałam ten pierwszy kod i suwaczek działa. Trzeba próbować.
Fajnie, ze nas przybywa i że taka aktywność niesamowita i odpukać jeszcze erroru nie było
Masuska one wszystkie to takie laseczki, że szok. Ty też nie przesadzaj Mi przybyło już 17kg w tej ciąży a przecież zostało mi jeszcze po wcześniejszej i nigdy do szczupłych nie należałam. Też mam zamiar wziąć się za siebie po porodzie, bo teraz główny mój punkt w menu to lody
Poszukam jakiś zdjęć z tegorocznej majówki to widać jaka jestem pulchniutka
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A za rok będziem laski jak kiedyś
Tak pisałam wam o przytulaniu, więc wreszcie się podzielę o co chodziło. Dziś rano jak wstałam po tym przytulaniu, to mnie tak przeczyściło, co chwila na kibelek latałam, a i jeszcze takie plamienie mocne się pojawiło i znów smarki, takie brunatne, jak skrzepy i co? Już się opanowałam, mówię sobie co będzie to będzie, powiedziałam tylko Mężowi, ale nic. Zatrzymało się wszystko:( No cóż czekamy dalej. Mąż za to zapowiedział że wieczorem powtórka z rozrywki:) Może się powiedzie kiedyś, a jak nie to mi i tak będzie DOBRZE:P
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pulchniutkiego nie widziałaś, fajnie wyglądasz:) A i śliczny chłopanio:)
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chociaż nie powinnam już go dzwigać, ale weź to powiedz dziecku