BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141774 przez różyczka
Aniaw jaki SŁODZIAK z Twojego Szymka i okruszek malutki :) o jaaaaaa jak ja chcę już moją córeczkę tulić!
Szczurów to sie trochę boje musze przyznac bez bicia...

Masuska dwukrotnie skomentowałam historyjke z Twoim tatkiem :) takie wrażenie na mnie zrobiła :)
A tak seryjnie to jak tu sie wchodzi po paru godzinach to by sie potem chcialo każdej coś napisać i z tego wszytkiego zapominam o niektórych a innym odpisuje 2 razy eheh :laugh:

A co do biustonoszy...to ja przed ciąża nosiłam tak 75A lub małeB, a teraz mam 85B (choć ta miska i tak za duża ale przy tym obwodzie nie ma wogóle miseczek A). Czyli wychodiz na to, ze same cycuchy niewiele urosły, za to obwód :S Ciekawe jak to bedzie z karmieniem?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #141790 przez różyczka
Mam wrażenie, ze sie duszę :huh: wiem, ze to normalne/jak wszytsko inne w ciązy/ ale gdy macica uciska przeponę i nie można zaczerpnąć normalnie oddechu to jest to okropne uczucie, chciałabym żeby brzuszek już mi się obnizył i żebym mogła normalnie pooddychać...

13 lata 6 miesiąc temu #141792 przez masuska
AniaW jaki słodziak, ale minka przerażona:P Hehe widzę że ziewał z nudów:P Oj jak ja już bym chciała takiego bąbelka mieć i tulić i całować i nawet te pampersy z mieniać z uśmiechem na ustach, domyślam się że tylko kilka z tym uśmiechem, ale i tak juz chcę. A ten nic. NA dobre się zagnieździł:)

Różyczko patrzę właśnie ile tu wiadomości od Ciebie. Ja też sobie podjadłam, pycha obiad, miałam ochotę na cebulę i zjadłam z pomidorem, a teraz chcę lody:) Czekają na mnie w lodówce, więc zaraz chyba sobie je wciągnę:)

13 lata 6 miesiąc temu #141802 przez aska27
Właśnie wróciłam od lekrza.. mój Skarbek waży ok 2950g :) wszystko jest podobno ok,a to najważniejsze :blink: tzn taką mam nadzieję...lekarz pobrał wymaz no i zobaczymy za pare dni jaki będzie wynik.

Lucy piekny brzusio :)

różyczka DZIĘKUJĘ za gratulacje :blink: a co do kłopotów z oddychaniem..mam tak samo, spie strasznie, masakra!!!

AniaW bobmowe zdjęcie :) Szymek jest przesłodki! :)

13 lata 6 miesiąc temu #141819 przez różyczka
Aska ale numer :) moja córa, która urodziła sie w 37 tyg./ tak jak Ty teraz jestes/ ważyła dokładnie tyle samo co Twój Miki - 2950 :) heheh

13 lata 6 miesiąc temu #141821 przez Lucy
Dziewczyny dziekuje za komplementy,az mi sie lepiej zrobilo jakas depreche dzisiaj zlapalam... Aniaw sliczny Twoj szkrabek :) Ide polezec bo jakas wypluta jestem dzisiaj :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #141824 przez aska27
hihi różyczka a ja się martwiłam ,że mój synak za mało waży :blink:

Lucy niema leprzego lekarstwa niż sen..ale dla pocieszenia.. też mam takie wahania nastroju :blink: urok ciąży :)

13 lata 6 miesiąc temu #141835 przez takajedna
Witam

Dzięki za dodanie do tabelki, już się nie mogę doczekać kiedy będzie można tam wpisać datę ;)

Ktoś pisał, chyba Dorota, o skurczach łydek, ostatnie noce normalnie jęczę z bólu tak mnie łapią, do tej pory magnez pomagał... :angry:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141837 przez Viszka11
Lucy-sliczny brzus i widac ze nisko jest...juz...

co do Rity to dobrze ze z Dziecmi oki...dziwie sie ze nie potrzyali jej jeszcze w 2 paku

Zona po raz drugi-18.07.2015

CZEKAMY-- doczekac sie nie mozemy:)

13 lata 6 miesiąc temu #141843 przez piernikarczyk07
różyczka dziękuję za przepisik, potrzebuję dużo szybkich, pysznych z makaronu czy ryżu przepisów na obiady, bo mój misiek nie chce jeść ziemniorów he

aska27 super że jesteś zadowolona z wizyty, ja nie mogę się doczekać środy i 21 bo dopiero wtedy mam lekarza :dry:

Teściu przyniósł mi wielkie czarne czereśnie :P jej nie powinnam ich jeść ale są tak pyszne że SZOK :silly:

Wiecie jak ja się cieszę z tego wózka i fotelika samochodowego hihi fakt nie dostałam jednak tego szarego ale wybrałam taki zielony i też pięknie wygląda :P
Fotelik stoi na komodzie małego, niesamowite że to "JUŻ"

Chcę już naszego "bejbika" hehe :lol: :silly:

13 lata 6 miesiąc temu #141846 przez piernikarczyk07
Ejj w wiadomosciach mówią właśnie o chłopaku 29 lat z Zabrza co zakatował na śmierć swojego 2 miesięcznego synka!!!!! Az się płakać chce........

13 lata 6 miesiąc temu #141847 przez Lucy
Witaj Takajedna dlugo Cie nie bylo :ohmy: Viszka naprawde mam nisko brzuch? Mi tesciu ciagle to powtarza a ja jakos za bardzo nie zauwazylam :ohmy: Ojej to juz tak blisko!!!Juz trzese portkami...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 6 miesiąc temu #141853 przez różyczka
Viszka z tego co słyszalam to bliźnięta zawsze wyciągają wczesniej.

Przed chwilą właśnie w tv słyszałam, ze ojciec zakatował na śmierć 2-m-czne niemowlę :ohmy: Chlał z sąsiadem, 22 letnia matka była akurat w szkole...Poprostu brak słów...

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141856 przez różyczka
Piekarniczyk widze, ze to samo ogladałas :(

Czemu nie mozesz zjeśc tych czeresni?? A zresztą....jak nie możesz to je dawaj tutaj bo mi język do d... ucieknie zaraz :P

Piekrniczyk - Twój nie chce jesc ziemniaków a mój to by tylko pyry i pyry, a ja z kolei nie przepadam az tak, bo mi sie obierać nie chce, więc jak już robię ziemniaki to je piekę ze skórką w piekarniku posypane ziołami najczęściej ;)
A tak to makaron, ryż i kasza, teraz to makaron najczęściej taki ciemny kupuję, pełnoziarnisty zeby było zdrowiej choc troszke.

13 lata 6 miesiąc temu #141861 przez takajedna
Podczytuję Was raczej codziennie, ale nie za bardzo jest o czym pisać, zresztą Wy się tu "znacie" już długo więc tym bardziej nie chcę się nieraz wtrącać :)

Też słyszałam o tym chłopaku, ale nawet nie chce mi się wypowiadać na ten temat bo chyba wiadomo co bym takiemu zrobiła jakbym dostała go w swoje ręce... :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka