BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 6 miesiąc temu #141660 przez dorotas29
Dzięki ,już sprawdzam :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 6 miesiąc temu #141663 przez dorotas29
Doczytałam, nie wpadło mi do głowy, żeby wejść w komentarze :blush: , ehhh ta ciąża :laugh:

13 lata 6 miesiąc temu #141680 przez kaska191919
Witajcie, ja wróciłam od lekarza rodzinnego lekarka powiedziala ze pod koniec ciąży tak może być że naczynka pękają, i też mówiła że może odciśnięte od czegoś- ale raczej nie bo jakoś do tej pory nie miałam :dry: i mówiłą żeby obserwować patrzeć czy więcej się nie robi i na innych częściach ciała, dała mi skierowanie na morfologie i jeszcze jakieś jedno, mówiła ze krem można stosować. Dobrze ze dała mi skierowanie bo gin teraz nic o morfologi nie mówił, a tak zawsze będę wiedzieć co tam z moją krwią.
Rita ma już fajowo i to dwójkę dzieciątek :)
Ja dziś wyjeżdżam , plany trochę zmieniliśmy jedziemy najpierw do Białegostoku na nockę, a później na wioskę do teściowej :S więc muszę się z Wami pożegnać, życzę Wam miłego tygodnia i mam nadzieję że jak wrócę to już będą u nas zdjęcia nie których dzieciątek lipcowych :lol: apappaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

13 lata 6 miesiąc temu #141684 przez piernikarczyk07
kaska191919 więc życzę Ci udanego tygodnia :blink: Głowa do góry na pewno szybko minie cały tydzień :lol:

Mi przyszedł właśnie wózek :) nie jest złożony ale jestem bardzo zadowolona z koloru i tego jak wyglądają poszczególne części :blink:

różyczka proszę o przepis na Twój dzisiejszy obiadek :)

13 lata 6 miesiąc temu #141689 przez aska27
hej Babeczki Kochane :)
Pochwalę się,ze juz po egzaminie ufff hihi no i problem z głowy ;) za chwilkę zmykam do lekarza :) ciekawa jestem co u mojego Maleństwa :) no i po l4 oczywiście :)

masuska widziałam zdjęcia... SUPER!

ach...no i jesteśmy już po przeprowadzce ..to był masakryczny dzień ;) ..masuska pytałaś jaka przeprowadzka... po prostu wróciliśmy do rodziców... tzn. mam nadzieję,że na jakiś czas tylko, zobaczymy.

Ok, muszę uciekać.. nadrobię wszystko jutro. Buziaki, pa,pa

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141691 przez Lucy
Wiatajcie dziewczyny! No wczoraj z tym errorem to masakra! Masuska fajne fotki! Az dzisiaj sama sobie zrobilam,bo normalnie nie ma mi kto zrobic no i pochwale sie :) I wiecie co tak sobie teraz pomyslalm ze imie BIANKA tez mi sie podoba i to nawet bardziej od Aleksandry ale moj M bedzie marudzil,wiec moze Bianka na drugie???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141723 przez masuska
Lucy, jaka Ty chuda jesteś, tylko brzuszek doczepiony. Ślicznie:)

Kaśka odpoczywaj sobie ile wlezie!!! Postaramy się żebyś zobaczyła zdjęcia dzidziulków jak wrócisz:)

Aśka, do rodziców to ok:) Chociaż ja marzę o tym moim domku, już mam dość tego pokoiku i użerania się z ojcem

Piernikarczyk07 jak złożycie to wrzuć zdjęcia:) Nasz już stoi gotowy na głównego pasażera:)

Kurcze jak Rika znika chociaż na trochę to myślę że rodzi. Melduj się dziewczyno bo urodzę, albo osiwieję!

13 lata 6 miesiąc temu #141738 przez piernikarczyk07
Lucy jaki słodziuchny ten Twój brzusio :) piłeczka normalnie :laugh:

masuska mąż złoży mi wózek dopiero jak mały będzie... :dry: taki niby przesądny jest :S ale jak tylko go złoży to od razu fotkę pstryknę (może już z małym w środku :silly: )

13 lata 6 miesiąc temu #141744 przez Rika
Masuska starsi ludzie tak mają, cyce opadają czasem. Ja mam tu męża babkę która ma 80 lat... szkoda gadać...

Viszka11 to masz trochę do nadrobienia :D

Przyszla_mama ja też mam gości :) siostry dzisiaj przyjechały heh Zuza jest zachwycona a ja oddycham normalnie :D

Masuska mi też przyszły staniki do karmienia :D wzięłam 85D a normalnie noszę 85B i te co wzięłam są na mnie dobre teraz!!! :ohmy:

Różyczka takiej to dobrze... szum morza, muszle ehh żyć nie umierać :)
I mam pomysła nie z tej ziemi!!! Skoro ma być zjazd czarownic to u Ciebie!!! :laugh:
Ja gotuję rosół bo dziewczyny sobie zażyczyły :)

13 lata 6 miesiąc temu #141749 przez Rika
Kaska191919 udanego wyjazdu!!! :)

Masuska a jak te biustonosze wyjęłam z folii to normalnie w szoku byłam!!! :ohmy: Jakie wielkie!!! Ale są dobre!!! :ohmy:
Siostry przyjechały i nie wypada tak siedzieć :) spokojnie co jakiś czas bd zaglądać :D

Lucy ja nie dałabym dwóch imion, sama mam dwa i wiem jaki to problem! :( ale jak kto chce :) No a brzuszek wygląda jakbyś piłeczkę połknęła :)

Piernikarczyk07 mój mąż też przesądny :D he he faceci :D

13 lata 6 miesiąc temu #141754 przez aniaw
Przez tego errora to normalnie szlag mnie trafia :)

A u mnie prąd wyłączyli na kilka godzin i netu nie miałam a niby stolica :P

Szymuś był jakiś marudny, więc wzięłam go do wyrka i przytuliłam a ten tak szybko zasnął, że szok :blink: Ponad 3 godziny spaliśmy jak nigdy :laugh:
Wreszcie jestem wyspana, głodna, więc trza pomyśleć o jakimś żarełku :laugh:

Lucy laseczko super ten brzuszek piłeczka :laugh: Ja już tyle przytyłam w tej ciąży, że wstyd u lekarza na wagę wchodzić :dry: Niedługo skali braknie :angry:

kaska udanego tygodnia życzę a my tu już pogonimy nasze babeczki, żeby porodziły :lol:
Sama już bym chciała, ech....

A jutro najprawdopodobniej siostra do mnie przyjedzie i ma mnie pilnować, bo mój men cały w stersie, że on jutra do późna musi pracować a ja niby sama w domu :) Przecież wywróżył mi rodzenie w tym tygodniu :blink:

A ja lekarza mam w środę o świcie i pierwsze KTG i odbieram wyniki wymazu, więc muszę jeszcze poczekać :lol:

różyczko aż u mnie w domku zapachniało Twoimi pysznościami, smacznego :silly:

Rika smaczny pewnie ten Twój rosołek :) ech uciekam do kuchni :silly:

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #141757 przez aniaw
A to wrzucę jeszcze zdjęcie Szymusia (zanim error mnie dopadnie :angry: ) jak miał niecały miesiąc i jak zapoznawałam go z moimi szczurkami :laugh:
Śmiałam się, że jak będzie niegrzeczny to będzie w klatce z nimi siedział, bo się zmieści :)
A ile gadania w rodzince miałam, że dziecko małe i takie zwierzaki... Masakra :P
Załączniki:

13 lata 6 miesiąc temu #141759 przez masuska
Rika, to ja mam cycnik 85E, a cholera dobry, a normalnie miałam 75-80 B. Ja się zastrzelę z tymi cycochami. Zlot można robić, mam baaardzo duże podwórko, w sam raz na namioty:P Więcej nie proponuje:) Tak, gościnna jestem:)

Lucy Bianka też mi się bardzo podoba, ale jak proponowałam najbliższym to nie bardzo im się podobało, ale i tak jest Piotrek, ewentualnie Bogumiła:)

piernikarczyk07 ach te przesądy, nie lubie, ale czasem się łapię żeby np. pod drabiną nie przejść:P

13 lata 6 miesiąc temu #141764 przez różyczka
No w koncu udało mi sie zalogować! :angry: Wrrrr jak nie ERROR to inny ZONK :angry:

Znowu pospałam pare godzin, już 2 raz dzisiaj, strasznei wieje i chyba jest niskie ciśnienie bo jestem do niczego :(

Piekarniczyk to była improwizacja z resztek lodówkowych ale jesli masz chęć to podaje choć wiem, ze teraz pewnie już coś zjadłaś, przeptraszam Ci, że dopiero teraz: dla 2 osób- nastawiłam pół paczki makaronu (10 min) a w tym czasie pokoroiłam w kostke pierś i podsmażyłam, odłożyłam, podsmażyłam pół cebuli i kilka pokrojonych pieczarek, dołozylam pierś, podlałam szklanką rosołku(pół kostki Knorra rozpuszcz. we wrzątku), poddusiłam, popieprzyłam, bo rosołek słony, dolałam hmmm...z pół szkl. śmietanki (akurat ja miałam 30% ale może byc inna) i zeby zagęścić dodałam 2 czubate łyżeczki mąki pszennej rozpuszczone w odrobinie zimnej wody, wszystko po zamieszanu na małym ogniu łączy sie w pyszny sosik a na koniec pół puszki zielonego groszku, zamieszać i gotowe :silly: przygotowanie trwa tyle co gotowanie makaronu więc mozna od razu zjadać. Smacznego!

Masuska
Twój ojciec jest nieziemski :laugh: wiem wiem, ze to pewnie nie jest smieszne momentami ale ta historia z całowaniem heheh :laugh:

Lucy Bianka, Bianeczka, Bianusia :lol: my sie zakochaliśmy w tym imieniu choć ja i tak dla pewnosci wymyslam inne i podsuwam mojemu męzowi i corce - Matylda, Elena np., wczesniej Róża, Michalinka...
Drugiego imienia my tez nie dajemy bo ani mąż ani ja nie mamy, widzimy w tym jakiś ślad przeznaczenia :blink: wiec i naszej córci nie chcemy dawać.

Aska GRATULEJSZYN :lol: :lol: Teraz masz już z bani i spokojnie mozesz rodzić :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 6 miesiąc temu #141770 przez różyczka
No i znowu mnie wywaliło z forum! wkurza mnie to na maksa! :angry:

Kasia miłego wypoczynku i wracj do nas szybciutko :)

Jeśli chodzi o zjazd u mnie to ZAPRASZAM SERDECZNIE tylko...wiecie problem z noclegiem.... :blink: ale pole do rozbicia namiotów mam :) Zrobimy ognisko, dzidziulki wrzucimy na trampolinke ...

Lucy Masuska ma rację....super laska z Ciebie a brzuszek jak doczepiona piłeczka...no tylko pozazdrościć :)

Masuska niezły ten Twój staruszek :laugh: ta historia z całowaniem heheh :laugh: wiem, że pewnie dla Was to nie jest śmieszne... na szczęście już niedługo bedziesz na swoim...

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka