BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LIPIEC 2012:)

12 lata 4 miesiąc temu #415102 przez mloda_mamuska
Kamyczka tez wlasnie tak mysle :(( ze to ta cholerna skaza bialkowa. ma fatalna twarz.cala w krostach czerwonych i za uszkami to samo. jest ostatnio bardziej nerwowy,placzliwy i marudny. spi niespokojnie.... nie wiem czy nie podjade do lekarza z nim. :(
a jak Dominik ?juz lepiej z twarzyczka?
tutaj lekarze na wszystko mowia:to normalne,tak ma byc,samo minie :( :( :( juz marze o locie do polski i pojsciu do normalnego lekarza :(

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #415104 przez Kamyczka
mloda_mamuska napisał:

Kamyczka tez wlasnie tak mysle :(( ze to ta cholerna skaza bialkowa. ma fatalna twarz.cala w krostach czerwonych i za uszkami to samo. jest ostatnio bardziej nerwowy,placzliwy i marudny. spi niespokojnie.... nie wiem czy nie podjade do lekarza z nim. :(
a jak Dominik ?juz lepiej z twarzyczka?
tutaj lekarze na wszystko mowia:to normalne,tak ma byc,samo minie :( :( :( juz marze o locie do polski i pojsciu do normalnego lekarza :(

wiesz co- znika powoli,na czole i na główce już nie ma zostało troszkę na polikach brodzie i koło uszu,ale stają się mega widoczne jak mały się denerwuje,płacze :( najgorzej to mascią go smarować na noc,tłusta jest a on to drapie i cały aż się świeci od niej :( tak mi go szkoda

12 lata 4 miesiąc temu #415106 przez Olga
m m to nie możecie gdzieś prywatnie iśc,przecież to nie jest normalne.Ja bym nie zniosła takiej niepewności :angry: Przecież trzeba dziecku pomóc :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415110 przez mloda_mamuska
Olga tylko do szpitala mozemy,bo maz wykorzystal juz wszystkie mozliwe dni wolne jak paszport zalatwialismy . :(

Kamyczka
a co lekarz powiedzial jeszcze diete masz? ja mojego tez raz mascia smarowalam i byla katastrofa po minucie wszystko bylo starte;/ u was na glowce pewnie ciezko cokolowiek posmarwac tyle wloskow :)
U Oliwiera tak samo jak placze,złości sie albo spoci zaraz widacz wszystkie te krosty a jak spi to bledną ;) a Twoj Maly jest bardziej placzliwy ? moj troche tak..

12 lata 4 miesiąc temu #415113 przez Olga
Ja rozumiem m m,no ale tak nic nie działać,to na co czekacie,to samo nie zejdzie przecież :( trzeba jakoś leczyć,bo jego to swędzi przecież i dlatego jest taki niespokojny bidulek :(

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32601http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=32603

12 lata 4 miesiąc temu #415116 przez Kamyczka
MM zero mleka krowiego i produktów mlecznych typu sery twarog jogurty plus zero cytrusow,bananow,jablek surowych jedynie pieczone,orzechow czekolady itp

12 lata 4 miesiąc temu #415121 przez mloda_mamuska
Kamyczka to duzo tego...

Olga mamy wizyte 29 u lekarza .tylko ja sie marie czy to nie za dlugo tyle czekac..

12 lata 4 miesiąc temu #415122 przez bidol
M_M - ale ty nadal masz dietę?? a dużo razy dziennie dajesz Oliemu modyfikowane???
a jak dawałaś mu tylko cyca to też tak było?? tj. płacz brak kupki i krostki???
Na pocztę wysłałam Ci zdjęcie Sebka jak miał alergię, bo tu trzeba tak zjęcie zmniejszyć że nic by nie było widać :(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #415128 przez mloda_mamuska
bidol teraz malo cyca Mu daje bo jem ketonal.... z powodu tych okropnych atakow bolu zebow....

jak dawalam Mu tylko cyca to mial mniej krostek.ale tamte byly zupelnie inne i schodzily-wygladaly jak tradzik. a te sama widzisz...
juz patrze poczte.
faktycznie ..calkiem inaczej wyglada niz u Oliwiera.Wczoraj zauwazylam troszke skory takiej szorstkiej za uszami. boje sie ze jak pojade d lekarza to akurat bedzie blade i powie,ze nic nie widzi i mam nie panikowac........tacyy sa tu lekarze :(

12 lata 4 miesiąc temu #415142 przez Kamyczka
bidol a mi tez mozesz wyslac?Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

12 lata 4 miesiąc temu #415143 przez Olga
Dziwne podejście tych lekarzy,nie mogłabym tam mieszkać,jakbym nie wiedziała,że mogę liczyć na pomoc dla dziecka :(

12 lata 4 miesiąc temu #415159 przez mloda_mamuska
Olga no ja jestem załamana...... dlatego chce jak najszybciej do Polski. Tutaj tylko z porodu bylam bardzo zadowolona ,reszta kompletnie do bani.... na niczym sie nie znają..

12 lata 4 miesiąc temu #415166 przez bidol
Kamyczka napisał:

bidol a mi tez mozesz wyslac?Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Kamyczka - już :)

12 lata 4 miesiąc temu #415212 przez Kamyczka
Bidol dzięki,twój synus to nie mial w ogole krostek mój ma cała twarz oprocz czola czerwoną aż zaognioną :(

12 lata 4 miesiąc temu #415220 przez mloda_mamuska
Kamyczka moj tez ma całą czerwona twarz w krostkach.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka