- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to nie wiem od czego twój Oli ma te krostki u mnie od jedzenia mojego smutno mi,że to moja wina,a teraz się boję,że stracę pokarm bo mam tak ubogą dietęKamyczka teraz chwilowo bardzo malo,bo biore bardzo silne leki przeciwbolowe.wiec maly jest na modyfikowanym.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bede musiala chyba te mleko zmienic.tylko,ze teraz akurat ma blade wszystkie i twarz wylada normalnie a jak sie zacznie zloscic to w moment widac wszystko.
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biorę witaminki ale nie wiem czy wapnia wiecej brać aż plakac sie chce jak maluszek cierpi bo go swędzi i boli brzuszekKamyczka - moja kuzynka też była na diecie ze względu na skazę i nie straciła pokarmu, ale chyba dla swojego dobra powinnaś brać witaminy, głównie wapń. I to nie Twoja wina!
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj Oli spi smacznie po kąpieli mamusia mu glowke nawet myje sama dzisiaj tak sie pluskal w wodzie troche wiecej mu wlalam i super bylo;) ciesze sie ze lubi kapiele
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- nataleczka_92
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwka 23.08.2009 Filipek 12.06.2012 Skarbusie:*
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Nataleczk - ja mam quinny buzz z siedziskiem kubelkowym i dla mnie rewelacja. Proponuje pojechac z maluszkiem i przymieyc synka.w roznych pozycjach- zwlaszcza na lezaco. Bo wiem ze nie kazdej mamie pasuje jak dziecko lezy w takiej pozycji choc na 100% jest! Bezpieczne Dla dziecka i polecane przez rechabilitantow. Ja innego siedzjska bym nie chciala. Moje 2 dzjecko ma ten wozek i mala juz wkladam do spacerowki bo jest od 0 do 18 miesiecy.
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nasza nocka ...była taka śmieszna...maly poszedl spac o 22 ,wstal o 1 ..patrzymy chyba duzo nasikal ,bo pampers napompowany ... otwieram a tam mega kupa......zaczęłam myć mu tyłeczek a tu tryska z tyłka kupa................ i tak mnie obkupciał ;PPP ze tak brzydko napiszę obsrana bylam cala od gory do dolu....prawie na twarz mi zrobil...tylko w ostatniej sekundzie odchyliłam głowę.... ale łóżko też nam całe załatwił...... a po zrobieniu takiej Sraczki był taki szczęśliwy,ze przez 15 minut non stop śmiał się od ucha do ucha i na głos........ aż byliśmy w szoku,ze złapał taki zaciesz... taki byl szczesliwy,ze wyrzucil to z siebie no i byl juz taki rozbudzony ze godzine go usypialismy
nataleczka zgadza sie. ja mam stokke.ale poki co uzywam gondoli,chociaz maly juz jest na styk. ale znajome mialy stokke i bardzo chwalą zwłaszcza spacerówke. duzo znajomych -mlodych chwali sobie wlasnie quinny bo ma kubelkowe. a mam znajome w wieku prawie 40 lat i maja malutkie smyki i uwazają,że kubelkowe są do d.. bo psują kręgosłup maluszkom ,ale to nieprawda! JA CI polecam kubelkowe ale decyzja nalezy do Ciebie ,no i tak jak pisze bidol najlepiej wziąć maluszka ze sobą do sklepu powsadzac go do wózków i wybrać ten,w ktorym maluch czuje sie najlepiej )
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
my po chrzcinach ok maly b yl grzeczny(sorki za pismo pisze 1reka) goscina tez sie udala wiec nie narzekamy. jak n akarmie glodomora to wstawie zdjecia
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja chcialam jechac do szpitala,ale dzwonilismy i powiedzieli,ze podejrzenie-moje i meza ,skazy to nie takie pilne i mamy juz poczekac do srody. A Maly rano mial tak wysypana buzie i glowe ze masakra... teraz zasnal i zbladło,ale ciagle to jest... a najgorsze,ze jutro ide mu zdjecia do paszportu robic i bedzie na zdjeciu w paszporcie 5 letnim caly wysypany.....
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
maksiu super zdjecia. a Wy chrzciliscie dwa razy? bo pisalas ,chyba, ze jak maly zachorowal to w szpitalu go chrzcil ksiadz czy nie ???
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
W mojego synka diabeł wstąpił,jak nie może usnąć,to się ta drze,że nie można go uspokoić.Nie wiem,co się z nim dzieje Na szczęście jak uśnie,to jakoś śpi,no i na dworzu też jest ok.Dzisiaj już od 10.30 z nim kursowałam.
maksiu super zdjęcia,fajnie,że macie to już za sobą
Dziewczyny jestem taka dumna z mojej Mariki,jest od czwartku na Max Festiwalu w Niepokalanowie i właśnie słuchałam wywiadu jaki z koleżanką udzieliła dla radia.Super wyszło-tak ją kocham strasznie i tęsknię bardzo mocno