- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka... daj spokój .. niby antybiotyk juz 3 dzien biorę a nic nie pomaga... jak rwały ,tak rwą... ketonalu juz tyle zżarłam.... wiem,ze nei powinnam,bo jest szkodliwy,ale nic innego nie pomaga;/ a teraz u nas pogoda do d.. bo co chwile pada i swieci slonce na zmiane .raz cieplo zaraz mega zimno...i ta pogoda jeszcze pogarsza mi stan zębów..zawsze tak mialam ,ze jak pogoda sie tak zmieniala to i zęby bardziej bolały;/
kejtin używam,mąż mi kupil i sensodyne i płukankę.ale to na moment cos daje Super,że malenka tak Ci ladnie śpi.a w dzien tez czy tylko w nocy ?? Moj je co 4godziny,ale w nocy.a w dzien nie śpi w ogóle i je różnie.
a Ty karmisz modyfokowanym ?
Olga a pamietam jak pisałaś o tej biednej dziewczynei z porodówki. a jak tam u nich ? Mały juz umie ssać pierś ? juz doszła do siebie ta dziewczyna?? Pisałaś,że bylo ciężko u niej.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
Ja przy Oldze wszystko sama robiłam,bo wtedy mój były mąż był za granicą,zresztą on nie był taki chętny do angażowania się w opiekę nad córkami,jak tata Ignasia.Kąpać też sama kąpię,ale tatuś nam wodę zawsze szykował,później sprzątał wszystko,to zawsze lżej,no i usypiał małego na noc,bo ja nie mam cierpliwości.W dzień jeszcze jakoś mi idzie,ale wieczorami mam dosyć,to przez ten kręgosłup i kość ogonową,straszny ból-czy to kiedyś mine,to nie wiem
m m to pisałam wam o tej młodej,co miała taki ciężki poród.Z nią wszystko ok,mamy kontakt sms,daje sobie super radę.A ten Hubercik to ze mną na sali leżał po porodzie,był maleńki jak się urodził,a praktycznie jest tylko 10 min.różnicy,on zaraz po Ignasiu przyszedł na świat na łóżku obok fajnie tak się zobaczyć po czasie,jak to się dzieci zmieniają
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
jaki wstyd ja z mężem zawsze kąpię,ja trzymam maz polewa wodąBidol- głosik oddany widzę, że mała wygrywa, ale konkurencja depcze po piętach.
Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze sama dziecka nie kąpałam
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Do mnie dzwoniła koleżanka(poznałam ją w szpitalu tydzień przed porodem) i ona od 3 tygoni jest w szpitalu niunia po porodzie przez kilka dni wymiotowała na zielono - mówili jej że to wody płodowe, ale dziecku się nie polepszało - zrobili jej USG i okazało się że z dwunastnicą jest coś nie tak i miała operacje. Taki maluszek ale już jest lepiej
hahaha
dziewczyny ja to już taka jestem. Jak proszę o coś męża i widzę że nie robi tego tak jak trzeba to choćbym na łokciach się podpierała to sama wolę to zrobić bo mnie szlag trafia. A następnym razem już nie proszę tylko zaciskam zęby i do przodu
Wiem to złe podejście bo on już praktycznie nic nie robi i ma wytłumaczenie- ja nie potrafię.
Oj natchnełyście mnie - czas na zmiany
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Bidol- też miałam takie zapędy na Zosię Samosię, ale mi przeszło, bo ja bym się zarobiła, a on by tego nie docenił i jeszcze by uznał to za normę
Biedne te chore maleństwa, zdrowie jest zdecydowanie najważniejsze.
M_M - podziwiam, ja tak się do obiadów nie przykładam
Olga - a pytałaś lekarza, czy to minie?
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
anszka mi pani doktor powiedziała,że nawet 4 mies.może tak boleć,ale w internecie czytałam,że nawet i po roku dziewczyny narzekają
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
bidolku podobnie niestety:( ale jak ide do lekarza to to blednie,te krosty i ich prawie w dzien nie widac tylko jak male sie spoci albo denerwuje,ale one ciagle sa,bo jak sie reka przejedzie po polikach i brodzie to czuc szorstka skore i wysypke. No i za uszkami ma szorstka skore.
martwie sie....nie wiem co mam z nim zrobic
- bidol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Olga- to ta kość jeszcze cię boli
a tak Kamila śpi w huśtawce przynajmniej chwila wytchnienia
M_M - a takie mleko macie tam???
www.aptekarzwarszawski.pl/enfamil-o-lac-...at-od-urodzenia.html
są różne np bez laktozy, bez białka
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to chyba faktycznie zadowolenii jestescie z prezentu
Ja Mojemu chyba tez kupie te cudenko
Moze Oli ostatnio jest taki marudny i placzliwy przez ta skaze bialkowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj oglądałam na allegro takie,ale używane,może trafię na jakąś w miarę tanią,bo nie stać mnie na dzień dzisiejszy ta taki wydatek.Teraz książki przeszło 1 tys.mnie wyniosły,bez zeszytów i całej reszty
- Daria23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tymuś- jesteś naszym całym światem!!!:*:*:*
Ja dzis fatalnie sie czuje glowa mnie boli i taka bez życia jestem...jak maly sie obudzi to śmigamy na dwór póki nie pada moze świeże powietrze coś zaradzi
- anszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
bidol - słodziak
daria - pewnie jesteś przemęczona, stąd te gorsze samopoczucie
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
O 17 przywiozą nam pralkę,kupiliśmy nową,bo jak mam naprawiać co chwilę,to szkoda kasy.Niby chodzi tamta,jak ją facet zrobił,ale zimą będę się martwić,a tak zainwestowałam trochę z becikowego ha ha
anszka właśnie,cały czas muszę nowe kupować i to obu córkom-szok normalnie
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Daria spacery są najlepsze ale u nas się chmurzyAnszka- Tymek raz nie spi bo ma oczy jak 5zł i potem placze jak sie go probuje uspic a nieraz widac ze kupe chce zrobic a nie moze i jest wtedy jadka...j juz chce zeby minely te 3mies a z nimi problemy brzuszkowe..
Ja dzis fatalnie sie czuje glowa mnie boli i taka bez życia jestem...jak maly sie obudzi to śmigamy na dwór póki nie pada moze świeże powietrze coś zaradzi