- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LIPIEC 2012:)
MAMUSIE LIPIEC 2012:)
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Potem o 12 znow karmie i zasypia jak aniol i tak do 16-17 spokoj, potem znow nie chce spac do 20... wie ze kąpiel będzie i po myjce znów papu także jak się tak zaplanuje cały dzień to szybko leci:)
U mojej malej tez zauwazylam krostki na policzkach, ale biore lek ergotamine na obkurczenie macicy i pewnie od tego to ma. Bo skaza bialkowa to raczej takie czerwone plamy? niz drobne czerwone krostki ?...
Moja mala zaczyna "gaworzyc" cudnie to wyglada, sama sie do siebie usmiecha i krzyczy "A" a przy tym sie bardzo cieszy
Dzis jedziemy na usg bioderek;)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 2,5 roku z naszym skarbem ;)
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
bylam w srode u gina i zaproponował mi wkładke zastanawiam sie.
w środe ide z seba do okulisty bylam w piatek ale wiazyte odwołali, przypuszczam ze juz skierowanie na przetykanie kanalikow dostaniemy bo łzy mu w oczkach stoją i nadal ropieja
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chłopek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kamyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jesteś już z nami Dominiczku!
Ja załamana malego wysypalo jeszcze bardziej na tyle,że musiałam jechać do lekarza do domku za miasto,dostaliśmy inna mocniejszą maść i też maść robioną,mały płaczliwy te krostki się przekształciły w czerwone wielkie płaty,wygląda strasznie i małego boli.Musimy kąpac malego w przegotowanej wodzie,mozna na te krostki mąkę ziemniaczną kłaść i wykąpac w krochmalu
- maksiu
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczesliwa mama 2 skarbow Maksa i Blazeja
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mloda_mamuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja ostatnio mialam sporo nerwów...i zauwazylam coraz mniej mleka w piersiach.... juz nie sa takie twarde i w ogole.male mi sie wydają.. i miękkie.. jakby bez mleka.ale cos tam leci jak nacisnę... czy od stresu jest mniej mleka???
Ja dzisiaj w sumie odpoczelam. Maz mial wolne i caly dzien malym sie zajmowal.ja go tylko karmilam no i poilam herbatkami . Mąż pieluszke zmienial i w ogole..
Chcielismy kupic na przetestowanie pampersy jakies inne niz pampers,ale u nas w tesco obok domu sa tylko tescowe i to w cenie pampersa doslownie kilka pensow tylko tansze ;/ a maz w pracy ma pampersa o polowe taniej niz te tescowe. ja bym chciala te dada zobaczyc jak tak duzo osob zachwala.... ale tutaj biedronek nie ma ;P . Ale ogólnie jestem zadowolona z tych pampersa. dzisiaj maly walnął taką kupę...... caly pampers byl zawalony,bo na rzadko siusiaka ,jajeczka..wszystko az myc trzeba bylo ale jaki zadowolony byl,ze udalo Mu sie
te przepajanie chyba pomaga.ale ja daje herbatki jedna ulatwiajaca trawienie a druga z kopru i wedlug mnie to duzo lepsza jest ulatwiajaca trawienie ale sporo jej maly pije no i od 3 dni znowu robi 1,2 dziennie kupke ) i to taka ze caly pampers zawalony.wiem,ze dzieci i 8 razy dziennie robia,ale ja to sie tak ciesze,ze w koncu nie placze z bolu,ze nie moze zrobic... mam nadzieje,ze nie wróci tak szybko ten problem z kupą ,bo wykonczyc sie mozna...
ja uciekam, do juterka !
no i SPOKOJNEJ, (w miarę możliwości) przespanej nocki !!!
- kejtin
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzis usg wyszlo super, malenka zdrowa:) Oby tak bylo zawsze...
Zdrowka Kamyczka dla twojego malenstwa... az serce placze jak sie czyta jakie macie przeboje...
MM a to co dalej z zabkami ? jakies leczenie? stomatolog nic na to nie dal ?
Wyczytalam ze mozna jesc białą czekolade.. sprobowalam i ... NIC Zatem moge sobie pozwolic czasem na male łakocie A wy jadacie wszystko ?
Acha i sprobowalam dac smoka... ranyyyyy nie wiedzialam ze to taki spokoj Ale szybko malenka przy nim zasypia... a za dnia ma tylko mnie i pierś poki co starcza
Martwie sie tylko soba bo juz 5 tydzien w pologu a ja dalej odczuwam szwy (jeszcze sie nie rozpuscily) i dalej krwawie... ile to jeszcze moze trwac... :\
- Olga
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już definitywnie przechodzę na pampersy 3,bo zostało mi parę sztuk 2 i jak mu założyłam drugą noc pod rząd,żeby je zużyć,to musiałam w nocy przebierać go całego,taki zlany był.Są już na niego za małe.
kejtin ja jem słodycze normalnie,właśnie grześka wciągnęłam. ja teraz krwawiłam równy miesiąć,a z córkami po 6 tyg.
- daners
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olga wykrakałas te brzydka pogode... u mnie pada mały na balkonie spi az niemozliwe ze zasnol hehe. Moja metoda by w dzien zasnoł-wózek jedyne miejsce w ktorym zrobi sobie drzemke i na luuzaka zjadłam sniadanie nawet juz obiad przyszykowalalam i teraz sie nudze bez niego :)haha
Olga ja ze slodyczy jem tylko biszkopty waniliowe hahahah nic innego sie jeszcze nie skusiłam bo sie obawiam..
m_M super że Oli juz sam robi kupki wiec jednak te herbatki tak sprawiły czy ten sok pomaranczowy zadzialal? przynajmniej jeden problem z glowy