BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

12 lata 10 miesiąc temu #297063 przez anakol
OMG wiecie co się stało? Uśpiłam ją w łóżeczku! W dodatku zupełnie bez płakania. Dałam smoka, bujałam łóżeczko i, hm, "śpiewałam" - no i dziecko śpi :lol: Pewnie jak to napisałam to zaraz się obudzi, bo to zawsze tak jest. Ale co tam, pochwalić się musiałam :lol:

Idę spać, bo widzę że tu pustki. Dobranoc :kiss:
Temat został zablokowany.
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297077 przez anakol

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Teraz to już naprawdę dobranoc, he he :blink:
12 lata 10 miesiąc temu #297081 przez Róża
Suari, no tak, zapomniałam że też trzymasz się z nami, hihi, "w kupie siła" :) jakoś damy radę :)

Emkapl, pięknie dobrane powiedzenie do sytuacji :) a nasze dzieciaczki mądre, że hoho, tak się go trzymają :lol:

Sarna, co do spania, zazdrość mnie żżera :laugh: !!! Biedny Domiś, oby mu się już takie akcje nie przytrafiały ;/

Cześć Kima, mam nadzieję, że Kubusiowi szybko minie, trzymam za Was kciuki, na pewno już niedługo koniec, zobaczysz :kiss:

Ola, słodkie susełki :D:D

Anakol, ja jestem sam ale tylko za dnia, chociaż w nocy mam mojego do pomocy ... ale zrymowałam ;) chociaż tyle ... no i parę dni wolnych w m-cu się trafi, zawsze coś, trzymam kciuki, żeby niuni szybciej przeszło niż po roczku :)

Dorcia, sliczny ten strój, myślę, że Lenka cudownie by w nim wyglądała, tak elegancko :) I jak się ślicznie uśmiecha na filmiku, ach te usteczka :)

Ivuś, piekne zaklęcie ;););) niech moc będzie z Tobą ! :lol:

A ja dziś sama myłam Malucha, drugi raz dopiero i jakoś mnie to stresuje, ale mój małż wraca w tym m-cu cały czas praktycznie 21.30 a nie chcę tyle czekać, bo postanowiłam przyzywczaić do kąpieli o 20 .. eh .. Szymcio śpi, lecę grzać obiad dla pracusia i sama sobie coś zrobić,
dobrych nocek mamusie ;)
12 lata 10 miesiąc temu #297094 przez Malina86
Dorcia- Kochana jesli mam byc szczera to stroj nie w moim guscie, no i ta cena... Jesli chcesz cos takiego "strojnego" to ja Ci sprzedam za 80zl nowke funkiel :) allegro.pl/ubranko-na-chrzest-dla-dziewczynki-i2082486468.html

anakol super, ze Natlka usnela w lozeczku :)

Nie pamietam co chcialam wiecej napisac, musze sie cofnac :)
12 lata 10 miesiąc temu #297117 przez Aleksandra
Anakol świetny patent ! Aż musiałam mężowi przeczytać!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hehehe ale się rozpisałam :)
12 lata 10 miesiąc temu #297139 przez Dorciaition
Malina86 napisał:

Dorcia- Kochana jesli mam byc szczera to stroj nie w moim guscie, no i ta cena... Jesli chcesz cos takiego "strojnego" to ja Ci sprzedam za 80zl nowke funkiel :) allegro.pl/ubranko-na-chrzest-dla-dziewczynki-i2082486468.html

anakol super, ze Natlka usnela w lozeczku :)

Nie pamietam co chcialam wiecej napisac, musze sie cofnac :)

Malinuś dzięki, ale nie bardzo ;) Nie chcę różu. Zresztą nawet za małe by było. Też mi się wydaje, że za wystawna jest i cholernie droga. Własnie dyskutuję z mamą na ten temat i stwierdziłyśmy, że lepiej kupić coś innego. Oglądam na allegro i spokojnie za pół ceny coś znajdę.

Anakol dobrze, że się chwalisz, bo jest czym :) Oby Natalka tak co wieczór ładnie usypiała. :)

Alanek[*] :(
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297144 przez Malina86
Oj Dorcia wiem przeciez, ze nie chcesz... :silly: zreszta nie tylko Ty, jak widac zerowe zainteresowanie, nie ma takiej drugiej nawiedzonej jak moja tesciowa :) Lenka ma wiekszy rozmiar niz 62?! Nie gadaj! Super filmik! Usmiech rozbrajajacy :)

anakol jak ja bym sobie wrzucala zlotowke za kazdym razem jak zjem cos slodkiego, albo "syfiastego" to bylabym zlotowkowa boginia :) Zlotowki by mi z lodowki wypadaly :)

Biedna moja Misia znowu co chwile sie budzi z placzem przerazliwym... Nie wiem skad jej sie to wzielo :(
12 lata 10 miesiąc temu #297169 przez Dorciaition
Ha ha, a to to od Twojej teściowej? :laugh: :laugh:
Lenia ma 62, ale chrzciny sa na koniec marca więc pewnie urośnie. :) Teraz już niektóre ubrania nosi na 68, bo jest długa bardzo. No i denerwuje mnie to, bo w długości sa ok, a ramiona gołe.

Ucałuj Miśkę od Lenki to na pewno jej przejdzie :)

Idę się położyć.

Papa

Śpijcie dobrze

12 lata 10 miesiąc temu #297187 przez Aleksandra
Malina może ktoś kupi. Na zdjęciach nie widać, że to jest "plastikowa" sukienka :lol:

Zmykam kochane. Miłej i spokojnej nocki :kiss:
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297226 przez Malina86
Dorcia moja Misia miala ta sukienke i koszule, oczywiscie placilam za wszystko razy trzy bo teraz jest wyprzedaz :angry: - do tego miala biale butki, opaske i rajstopki. Zalezalo mi, zeby bylo jej w miare mozliwosci wygodnie.
www.reserved.com/pl#/kids-collection/gir...dresses-skirts/R7542
www.reserved.com/pl#/kids-collection/girl-056-086/shirts/P9981

Tak sie Misia prezentowala, niestety fota slaba bo przez ogolne podniecenie nie tzrasnelam jej foty w stroju, tylko wszystkie ma u kogos na rekach- wiec pamietaj zrob Lence sesje przed wyjsciem :)
Załączniki:
12 lata 10 miesiąc temu #297234 przez [email protected]
Olus-dawno juz sie przy Domisiu nie kłócilismy a jak nam sie zdazalo to on od razu kazal przestac i czekalismy az bedziemy sami, ale to juz dawno...na pewno mu przejdzie, ale oby oprędko

Dorcia-ubranko śliczne, nie znam sie na cenach ale 300 za uzywane wydaje mi sie drogo bo po płaszczyku widaz ze noszony. tak czy siak mi się bardzo ono podoba. Z reszta Domiś na chrzcie nie miał nowych ciuchów-czappke miał nową i chyba koszule też...ale reszta uzywana, tzn jego ciuch to były, ale niemiałabym obiekcji zeby załozyć mu czyjes ciuszki...

Anakol-dostarczyc cyca do memlania:p to się ubawiłam hehe no właśnie mam nadzieje ze w wieku niemowlecym a nie po :P widzisz Domiś jak był malutki to sie o mnie nieupominał a im starszy tym wiecej mu mamusi trzeba. No ale jemu juz mozna cos wytłumaczyc albo wmówić
Oczwisciegratuluje Ci uspania Natalci:) no i sposob ze złotówką-wow-podziwiam pomysłowość. Super pomysł-moze i ja sie skusze? Bosz a ja tak kocham jesc!...no i Adam znowu kupuje mi pierniczki hahah KOCHAM JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Suari- Daro pierwszy raz tak spał więc się juz tak nie zżeraj:P ale nie ukrywam, dziś tez już mu termofor pod kołderke wepchałam:P

Ola-sposób z rachynkami, podliczaniem itp juz przerobilam ale u mnie sie nie sprawdzil:/ ale to fakt ja tez wyciagam na zakupy-tyle ile trzeba..ale pomysl ze skarbonkami jest bombowy! Musze tez kupic:)bo ta reszta zawsze gdzies "ucieka".

tez musze jakis system na kuleczki do mojej pandory wymyslec-bo tak jedna co wypłate to 5 lat bede zbierała:P

ok zapomniałam co chciałam napisać wię zmykam !
nagrałam wczoraj adwokat diabła i tak teraz oglądamy ...ale cos mnie nie porywa ten film wiec idziemy do łóżeczka
ciaooooooooooo
12 lata 10 miesiąc temu #297260 przez Suari
12 lata 10 miesiąc temu #297269 przez emkapl84
Suari własnie przeczytaam ten artykuł i też jestem w szoku :ohmy: :ohmy:
Noc miałam po prostu okropna!!!!najpierw miałam koszmar, że mam jakieś zjawy w domu i chcą mi dziecko zabrać i jak się obudziłam to chciało mi sie płakać i bałam się dosłownie iść do łazienki się wysikać!!!! nocka prawie w ogóle nie przespana a jakby tego było dosyć zdążyłam się jeszcze z M pokłócić pisząc smsy....masakra...i znowu chodzę od rana jak zombie...ale tak kocham te moja kruszynkę, że nie mogę się na nia gniewać za te noce...
wczoraj odwiedziła mnie kol z pracy i zapytała czy bym nie wróciła na kilka dni do baby roomu bo potrzebują kogoś do opieki nad dziećmi a na urlopie macierzyńskim mogę przepracować jeszcze 10 dni w miesiącu bezy sobie dorobić... kusząca propozycja... i jak wczoraj się spotkałam z kol to zatęskniłam za moim przedszkolem za ludźmi stamtąd i zastanawiam się czy by jednak tam nie wrócić po urlopie..no i Natalka byłaby w sumie cały czas ze mną...
Olcia no prosze jaki plan oszczędnościowy!!!olcia na ministra finansów!!!!! :lol: :lol:
Malina no te ciuszki przez ciebie wybrane to są ciuszki a nie te od T :lol: :lol:
mała ma od rana tak dobry humor aż krzyczy śmiejąc się uwielbiam ją!!!
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297309 przez Dorciaition
Hej.

Jeju jestem w szoku czytając ten artykuł :ohmy: :ohmy: :ohmy:
Już w DDTVN mówią. Ale dziwne to, że ciała nie ma.
Ojejku taka kruszynka. Co myślała ta matka... pewnie nie myślała nagłaśniając to. Współczuje jej i całej rodzinie.
U moich znajomych też zdarzyła się tragdia. Ich rocznego synka zabił telewizor.

Malinka strój Misi bardzo ładny. A co miałaś na wierzch?
Sesję zrobię :)

Emka bardzo ciekawa propozycja, tym bardziej, że Natalka byłaby z Tobą. Myśle, że bym się skusiła. :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #297342 przez iva 20
Witam :)

Moje czary nie podzialay , bo zamiast moje dziecko spac cala noc to sie budzilo co godzine hihi :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Dorcia twoja krolewna piekna no i tylko jedna :D :D Fajny ten bodziak :D

Sarna bo dzieciaczki to sa cwane jak nie wiem i do obiektywu zapada cisz hihi :)
Aleksandra moze bedzie z twojej jakas biegaczka , bo moja tez tak przebiera nogami jak by gdzies leciala :P no ale jak tak przebira to slodko wyglada :woohoo:

Anakol co do wloskow to ja mam wszytkie rownej dlugosci i chce je pocieniowac i podciac :) Wstawie wam zdjecie jak to bedzie mniej wiecej wygladac :P No to znalazlas sposob na mala hehe :)
Ja wczoraj brobowalam jej bajke wlasna opowiadac bo nie mam ksiazek polskich i tak sie we mnie patrzala , bo cos nowego dla niej zawsze usypia po cichu bez zadnego halasu :P

Roza wiadomo dziecko lepiej sie czuje i jest bezpieczne ja ma wyznaczne godziny , ze o tej mycie i spanko latwiej bedzie sie przyzwyczaic , ja malej nie kapalam juz z tydzien tylko ja przemywam bo ten cholerny katar :unsure:

Aleksandra zawsez jakas metoda dziala , zeby odkladac :D ja robie tak jak ty od dawna od kiedy mieszkamy na swoim najpierw oplaty pozniej przyjemnosci :)
Malina ciekawe co tej twojej Misi jest , ze tak placze hmm ?? sama bym nie wiedziala co robic :unsure: Misia slicznie wygladala w tej sukience :)

Emka
to ci sie nasnilo w nocy nooo :ohmy: Masakra jakas ! A pomysl z przedszkolem fajna sprawa Natala by byla z Toba a ty bys prackowala sobie super !1!

A moja wstala co godzine w nocy i sie juz wkurzylam to zgasilam mala nocka lampke polozylam ja kolo siebie prytulailam sie do niej i zasnelysmy , bo zauwazylam ze jak sie swieci lampka to sie patrzy rozglada a tak to nie ma na co hihi :D A to zdjecie z przed paru minut ale mi sie z niej smiac chce , bo sama sobie tak z pielucha zrobila hehe moja agentka :D

a tu jaka minke szczelila hihi

no i moja fryzurka bedzie wygladac tak , tylko beda dluzsze z tylu :) bo nie chce sciac tak duzo bo mam dlugie :D
Załączniki:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka